Söz Kesimi söz ve takı

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
kızlar merhaba benım 2 hafta sonra sözüm olucak inşallah ...
ancak anneler konustu napsak ne etsek karsılıklı dıye cok masrafa sokmak ıstemem ama sadece yuzuk takmayı dusunuyolar anladıgım kadarıyla hiç umrumda olmaz baska zaman ama baska bır takı en azından bır bılezık falan takılması gerekmezmı yada baska bısey ben bunu sözlüme nasıl bir uslupla ıfade etmelıyım sızce paragoz gelın olarak gozukmek ıstemem sonucta :) ama ıste malum gelen gıden olur sana ne takı takıldı dıyenlere tek yuzuk gostermek ıstemıyorum sanırım ne yapmalıyım?

söz değil mi sadece? hem de evde olacak? nişanla bir yapacaksanız tamam ama sadece söz kesecekseniz yüzükler çiçeği tatlısı yeterlidir zaten... ama nişanla bir yapacaksanız bir şekilde söylemen lazım nişanlına.

Aynen katılıyorum

benim bildiğim kadarıyla söz de takı olmaz yani biz yapmayız.ama nişan olursa ve salon da yapılırsa mutlaka takılır.siz nişan yapmayı düşünüyorsanız takıyı det etme söz de derim canım

evet bizdede böyle şeyler yok.sözde takı takılmaz.sadece söz yüzüğü ve çikolata falan o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…