• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz ve nişan için uygun mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tulay889235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
60
2
98
Giresun
Slm kızlar benim yazın nişanım var daha doğrusu aile arasında olcak bu kıyafet sizce olur mu?

Eklentiler

• $2013-Yeni-Sezon-Kore-Modasi-Dantelli-Mini-Elbise__77510998_0.jpg
    $2013-Yeni-Sezon-Kore-Modasi-Dantelli-Mini-Elbise__77510998_0.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 1.817
çook begendim, benim 2 şubatta evde oldu senin elbisene benzer istiyordum ama kış diye boyunu uzatmak zorunda kaldım. Boy sıkıntı değil bence gögüs dekoltesi çok olmasın yeter sürekli egilip kalkıyorsun zaten ailenle orada pek oturmayacaksın. Çok zarif bir elbise:)

salık bir saç düşünüyorum canım saçlarım uzun değil amaçıtçıtlarla halledebilirim ayakakbıyı da sade düşünüyorum gene de kafam karışık elbise konusunda bir arkadaşım kısa olduğunu soyledi....

kısalık konusunda elbette herkesin görüşü farklıdır iki tarafın da ailesi çok muhafazakar değilse olabilecek bir boy bence :)

Böyle günlük elbieleri nederen buluyosunuz ya ??! nişan için uygun olsaydı manken sokakta giymezdi heralde o elbiseyi :31:

Bende çok beğendim canım hafif dalgalı bir saçla harika olur yalnız kış olduğu için boyu biraz dahamı uzun olsa acaba:))

Kızlar ben elbiseyi aldm ama nasıl durcak bilmiyorum 15 gün sonra elime geçicek umarım istediğim gibi çıkar yorumlarınız için teşekkürler.sırada ayakkabı kaldı:) fikirlerinizi bekliyorum.

Kızlar ben elbiseyi aldm ama nasıl durcak bilmiyorum 15 gün sonra elime geçicek umarım istediğim gibi çıkar yorumlarınız için teşekkürler.sırada ayakkabı kaldı:) fikirlerinizi bekliyorum.

ben de çok beğenmiştim bu elbiseyi ama yakından görme imkanım olmadığı için almaya cesaret edemedim. benim de yakında sözüm olucak. rica etsem eline geçince fotolarını çekip paylaşır mısın. çok merak ediyorum bu elbiseyi. senin gibi merakla bekliyorum elbisenin gelmesini.

Çok şıkk canm rengine bayıldım söz nişan içinde gayet uygun =)) Allah tamamına erdirsn cnm

kızlar elbise geldi ama maalesef çok ince içi çok belli ediyor( astarla giymek isteyince de özelliği kaçtı o yüzden iiade etmek zorunda kaldım....

kızlar elbise geldi ama maalesef çok ince içi çok belli ediyor( astarla giymek isteyince de özelliği kaçtı o yüzden iiade etmek zorunda kaldım....

Resimler malesef yanıltabiliyor :(:( üzüldüm çokta güzeldii...

Sıkma canınıı birsürüüüü elbise modeli var bulursun elbet gönlünü hoş edeni =)

Ben izmirdeyim ama nedense bulamıyorum hem uygun olsun istiyorum hemde içime sinsin istiyorum ve çok kötü bir huyum var kolay begenemiyorum:))

Ben izmirdeyim ama nedense bulamıyorum hem uygun olsun istiyorum hemde içime sinsin istiyorum ve çok kötü bir huyum var kolay begenemiyorum:))

Ya benim sözüm oldu kısa sade bir elbise giydim, şimdi sırada nişan var ama o da aile arasında evde olacak. ben bu sefer hafif abiye uzun bir elbise düşünüyordum sizce abartılı mı kaçar bu tarz bir tören için :( :) kafam karıştı bu başlıktaki elbise de çok güzeldi ama ben daha farklı bir konsept düşünmüştüm fikir almak istedim

Back