söz takıp nişan saymak

ay okuyunca içim bir garip oldu niye bilmiyorum içinizde kalacaksa yapın

yüzükler takıldıysa ve her şey yolundaysa nişan gereksiz bir prosedur bence.
ama içinde kalacaksa mutlaka yap. çünkü şu an es geçtiğin şeyler ilerdi uhde olabiliyor.

Amann boşver içinde kalacak birşey değil bence..Sözde ,nişanda aynıdır işte yüzük takmış resmiyeti eşe dosta duyurmuşsun işte başka anlamı varmı bu işin..Sözüne gittiğm birinin nişanınada gitmem çok yakınım değilse ..düğünü olunca gideriz derim..Ve salonda nişan falanda niyeyse hep saçma gelmiştir bana gereksiz bir eğlence... tabi bunlar benim fikrimm..

bence hiç gerek yok nişan olmasa hiç bişiyiniz eksik olmaz
ben evde söz nişan bi arada yüzük taktık hiç içimde kalmadı asla da pisman olmaadım

biz evde aileler ve hala , teyze vs... birinci dereceden yakınlar arasında yüzük taktık. hatta tayin durumundan dolayı acilen nikah yaptık. bizde aceleye geldi. hiç de pişman olmadım. daha iyi oldu hatta. öyle ayrıntı şeyler düşünemem. çalışan bir insanım.

artık çoğu kimse nişan yapmıyor bunun yanında düğün tarzında abartı yapanlarda var ki çok saçma biz bayanların beklentileri o kadar fazla oluyorki herşey rüya gibi olucak diye düşünüyoruz olmadımı da koca bir hayal kırıklığı.. sen kimin ne yaptığına bakma nişan düğün bunlar çok masraflı işler ailen sana yansıtmak istemiyordur belki ama düğüne çok para lazım diye bundan vazgeçmiş olabilirler.sana da çaktırmıyorlardır yoksa kim istemez evladına layık bir nişan düğün yapmayı bir de şöyle bir alternatif var çoğu arkadaşımda gördüm kına gecesinde küçük bir nişan töreni yaptılar alyanslarını kına gecesinde taktılar bu tarz birşey de düşünebilirsin sıkma canını tatlım herşey gönlüne göre olur inşallah

Salon büyük para. nişan başı diye gittiğin kuaförün çıkardığı hesap salonun yarısı kadr neredeyse. nişan elbisemm ayrı bir - neymiş erkek tarafı almalıymış da niye biz ödemişiz parasını-, saçma sapan dans oyun bilmem ne sıkıcı... say say bitmez. ama düğün gibi geçen kınam da düğünüm de içime sindi. ohh keyfimce oynadm.

konu sahibi durum hala aynıysa hiç dert etme lütfen. sıkma hiç tatlı canını.

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…