- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
arkadaşlar merhabaa uzun zamandır okul yoğunluğundan telaştan giremedim ve bu sürede sözlendim hatta farkında olmadan nişanlandım
sorun şu ki çok acele oldu ve kesinlikle istediğim gibi olmadı hiç bişey.
sevgilimle aynı şehirde olmadığımız için iki kere gel git olmasın dedik isteme ve sözü birarada yapmaya karar verdik..
sade bir elbise giydim yakın akrabalarımı çağırdım evde sade biz söz töreniyle yüzüklerimizi taktık.. o gün herşey çok güzel gitti aradan 2 hafta falan geçti nişan istemiyoruz dediler benim ailem çok masraflı olur gerek yok zaten nişan gibi oldu dediler bende üzüldüm sonuçta bi kere yaşanacak bişey ve eğer o tören nişanımsa hayalim bu değildi..
sevgilime söyledim tamam bizim işimizde gelir siz bilirsiniz dedi.. bende siz istiyoruz diye diretin nişan olsun falan dedim boşver düğünü istediğin gibi yaparız dedi ama benim aklım hala nişan yapsam mı da..
yakın zamanda arkadaşlarım nişanlandı bakıyorum resimlere bilseydim bende böyle hazırlık yapardım hiç olmadı bu iş diye düşünüyorum..
şimdi sizden fikir istiyorum sizce ilerde bunun için pişmanlık duyup yapsaydım diye üzülür müyüm ne dersiniz?
Nişanlına aynen katılıyorum canım. Bence nişanla uğraşmaktansa düğün hazırlıklarına eğilin ...