İçinde kalir mi bilmiyorum ama eğer sizi zora sokacaksa yapmayin bence.
bizi zora sokacak bişey değil ama ailem gereksiz buluyor üstelik ilk çocuklarıyım eskiden annem bi yer tutarız falan diyodu şimdi gerek yok görmemiş gibi o ne öyle diyo..
biz nişan olacak diye alyans bile almadık basit söz yüzüğü aldık düşünün yani..
annemle babam ayrıldığı için aynı ortama girmek istemiyolar sanırım bilemiyorum ama çok kararsızım..
Hayirli olsun Öncelikle.
Ben nisanimi salonda yaptim , Sözüde evde aile arasi yapmistik...
Ama suanki aklim olsa nisani hic yapmazdim .. 3vde sade bir torenle yüzük takardik olur biter.
Inan bana bos bir telas gibi geliyor bana..
Zaten dügün stresi kosusturmasi var.dugunu istedigin gibi yaparsin cokta Güzel olur.
Ama pisman olacagin birsey degil nisan yapmamak...
Dügün yapmamis olsan farkli olurdu ama nisan onemsiz bence.
arkadaşlar merhabaa uzun zamandır okul yoğunluğundan telaştan giremedim ve bu sürede sözlendim hatta farkında olmadan nişanlandım
sorun şu ki çok acele oldu ve kesinlikle istediğim gibi olmadı hiç bişey.
sevgilimle aynı şehirde olmadığımız için iki kere gel git olmasın dedik isteme ve sözü birarada yapmaya karar verdik..
sade bir elbise giydim yakın akrabalarımı çağırdım evde sade biz söz töreniyle yüzüklerimizi taktık.. o gün herşey çok güzel gitti aradan 2 hafta falan geçti nişan istemiyoruz dediler benim ailem çok masraflı olur gerek yok zaten nişan gibi oldu dediler bende üzüldüm sonuçta bi kere yaşanacak bişey ve eğer o tören nişanımsa hayalim bu değildi..
sevgilime söyledim tamam bizim işimizde gelir siz bilirsiniz dedi.. bende siz istiyoruz diye diretin nişan olsun falan dedim boşver düğünü istediğin gibi yaparız dedi ama benim aklım hala nişan yapsam mı da..
yakın zamanda arkadaşlarım nişanlandı bakıyorum resimlere bilseydim bende böyle hazırlık yapardım hiç olmadı bu iş diye düşünüyorum..
şimdi sizden fikir istiyorum sizce ilerde bunun için pişmanlık duyup yapsaydım diye üzülür müyüm ne dersiniz?
Keşke size baştan bunu söyleselerdi de ona göre hazırlığınızı yapsaydınız.. Ben hak veriyorum size eğer maddi olarak imkanın varsa bence yap içinde kalmasın sonradan keşke demezsin.. Ama şöyle de bir şey var hemen düğün düşünülüyorsa yakın zamanlarda nişanı araya katma derim ben şimdi söz yapıp seneye yaza gibi düğün olacaksa mesela kesinlikle nişan yap ama bu yaz düğün olacaksa yapma umarım anlatabilmişimdir =)
düğünü tam bir sene sonra düşünüyoruz yani nişan yap diyosunuz :)
ve evet bende kızıyorum aileme eğer başta söyleseylerdi bunun nişan olduğunu bende kendimi ona göre hazırlardım böyle çok oldu bittiye geldi
evet o zaman öyle diyorum =) Ben de kızardım ki ben söz nişan hepsi aynı anda olsun mantığında biriyim ama sizin durumunuz başka.. Sen söz için hazırlanıyorsun herkes söz diye biliyor iki hafta sonra nişan yapmayalım zaten nişan gibi oldu deniyor.. Anladığım kadarıyla sizden başka kimse de nişan yapmak istemiyor durum böyle olunca nişan yapsan bile onların isteksizliğinden rahatsız da olabilirsin.. Alyans bile almamışsınız yanlış anlamadıysam..
evet doğru anladınız alyans almakdık hani halk arasında pastahane yüzüğü derler ya öyle bi yüzük aldık ama sevgilim bana güzel bi söz yüzüğü almış sağolsun..
bu arada nişanı sadece ben istiyorum evet ve bu yazdığınızı düşünmemiştim nişan olsa bile evet herkesin ritmi düşük olur :/
Durum değişiyor değil mi böyle olunca =) Onlar isteksizken nişan yaptın diyelim daha çok üzüleceksin keşke yapmasaydım bile diyebilirsin.. O zaman boşverin nişanınızın olmaması geriye dönüp bakınca çok içinizi acıtacak bir durum değil.. Kınanızı düğününüzü istediğiniz gibi yaparsınız o zaman kimse bir şey de diyemez=)
teşekküür ederim gerçekten şuan fikrim değiştiii diyebilirim sağolun :)
arkadaşlar merhabaa uzun zamandır okul yoğunluğundan telaştan giremedim ve bu sürede sözlendim hatta farkında olmadan nişanlandım
sorun şu ki çok acele oldu ve kesinlikle istediğim gibi olmadı hiç bişey.
sevgilimle aynı şehirde olmadığımız için iki kere gel git olmasın dedik isteme ve sözü birarada yapmaya karar verdik..
sade bir elbise giydim yakın akrabalarımı çağırdım evde sade biz söz töreniyle yüzüklerimizi taktık.. o gün herşey çok güzel gitti aradan 2 hafta falan geçti nişan istemiyoruz dediler benim ailem çok masraflı olur gerek yok zaten nişan gibi oldu dediler bende üzüldüm sonuçta bi kere yaşanacak bişey ve eğer o tören nişanımsa hayalim bu değildi..
sevgilime söyledim tamam bizim işimizde gelir siz bilirsiniz dedi.. bende siz istiyoruz diye diretin nişan olsun falan dedim boşver düğünü istediğin gibi yaparız dedi ama benim aklım hala nişan yapsam mı da..
yakın zamanda arkadaşlarım nişanlandı bakıyorum resimlere bilseydim bende böyle hazırlık yapardım hiç olmadı bu iş diye düşünüyorum..
şimdi sizden fikir istiyorum sizce ilerde bunun için pişmanlık duyup yapsaydım diye üzülür müyüm ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?