• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz sandığım

ay çok güzel olmuşlar yaa,sandığa da işlemeli mor keselere da bayıldım. annenin ellerine sağlık!! sana da mutluluklar dilerim şekerim:nazar:

ay çok güzel olmuşlar yaa,sandığa da işlemeli mor keselere da bayıldım. annenin ellerine sağlık!! sana da mutluluklar dilerim şekerim:nazar:

teşekkür ederim canım nişan tepsimide yaptı anneciğim ama onu nişan zamanı paylaşacağım şimdi sır gibi saklıyorum:)

hepsı cok guseller canım bayıldım valla. hepınızın ellerıne ve emeklerıne saglık:)))) allah sonuna kadar herseyı gonlunce nasıp etsın

biz sözde de nişanda da sandık falan yapmadık..
dürü denilen bohçadan da vermedik..düğünde de verilmeyecek..
ben hediye edeceğim şeyleri ilk sayfadaki havluların konduğu keselerin beyazında vermiştim..
zaten sadece kayınvalideme ve görümceme verdim..
burda böyle sandık adetleri yok..
eminecim sizin orda böyle bir adet yoksa sandık yerine güzel keselere yada küçük işlemeli hurçlara koyup verebilirsin..
biz düğünde zarf bohça denilen işlemeli bohçalara koyacağız hediyelerimizi..
eltime koymayı düşünmüyorum çünkü daha nişanlı..
7 yaşında görümcem var..
kayınpederimle kayınvalideme ve 3 tane kayınıma koyacağız ufak tefek hediyeleri..

hepsi harika ama canım güle güle geçsin söz günün de düğün günün de hayatın da :69:

annemin yaptırdığı bohçalar buna benziyor işte :81:
a_460.jpg

biz sözde de nişanda da sandık falan yapmadık..
dürü denilen bohçadan da vermedik..düğünde de verilmeyecek..
ben hediye edeceğim şeyleri ilk sayfadaki havluların konduğu keselerin beyazında vermiştim..
zaten sadece kayınvalideme ve görümceme verdim..
burda böyle sandık adetleri yok..
eminecim sizin orda böyle bir adet yoksa sandık yerine güzel keselere yada küçük işlemeli hurçlara koyup verebilirsin..
biz düğünde zarf bohça denilen işlemeli bohçalara koyacağız hediyelerimizi..
eltime koymayı düşünmüyorum çünkü daha nişanlı..
7 yaşında görümcem var..
kayınpederimle kayınvalideme ve 3 tane kayınıma koyacağız ufak tefek hediyeleri..

hepsi harika ama canım güle güle geçsin söz günün de düğün günün de hayatın da :69:

annemin yaptırdığı bohçalar buna benziyor işte :81:
a_460.jpg

Amin canım benim çok sağol güzel dileğin için sende çok multu olmayı hakediyorsun:13: Sizin bohçada çok güzelmiş bizde bohça nişanda yapılıyor sanırım

Canım çok güzel bir sandık hazırlamışsınn, havlularr süslemesi vs. çok hoşş
Benimde mayıs başı sözüm var sandığımı aldım, mendilelrim hazır, bayan erkek farklı yaptık.
Herşey gönlünce, gönlümüzce olsun canım ömür boyu mutluluklar:16:

annenin ellerine sağlık cok güzel olmuş hepsi :). keselerinin rengi de cok güzelmiş. bu ara hürremin kitabını okuyorum onun renginden erguvan rengi olmuş. cok hoşuma gitti ..

herşey çok güzel görünüyor canım, allah tamamına erdirsin inşallah. benimde kasım sonu olacak sözüm bende de fikir oluşuyor böyle sizin resimlerinizi göre göre :66:. canım bu aldıkların kaç adet , içinde neler var nerden aldın? ayrıca bi mahsuru yoksa hepsi kaça tuttu:17:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş. herşey çok güzel canım ..Mutluluğunuz daim olsun

Kızlar kısmetse istemem ve sözüm olacak. Söz mendilini vereceğimiz sandığımı sizlere de fikir olsun diye paylaşmak istedim.
Fotoğrafları sildim sonra nişan tepsimi eklerim.

çok güzeller ellerine sağlık :52: sende görüp bende bu tarz bi sandık hazırladım senin ufak bohçaların gibisini bulamadım tabiiki ama bende ufak bohçalara koydum ayrıca gerçekten bana çok güzel fikir verdi :21: cumartesi günü geliyorlar lütfen nişan için hazırladıklarını da paylaş gerçekten ihtiyacım var böyle tatlı fikirlere:32:

Back