- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
Selam kızlar ,
Heyecanlı tatlı telaşlar içindeyim sizlerden fikir almam gerekiyor
Şöyle ki yakın zamanda isteme /soz olacak daha sonra da nişan yapacağız inşallah fakat isteme/ soz de alyans takılıyor mu nişan da takılan alyans düğün yüzüğü mu oluyor aynı zamanda ? söz de giyilen elbiseyi erkek tarafı mi alıyor ? Bilmedigimden soruyorum.
Aile tanışmasından önce sevgilimin kardeşine kahvaltıya gideceğiz küçük çocuğu var çocuğa yada eve bir hediye almak gerekir mi ? Ben giderken bi pasta falan almak yeterli olur diyorum ama ayıp mi olur sizce ?
Bir de o kahvaltıya sevgilimin annesi de gelmek istiyor sanırım ama ben isteme gününden önce annesiyle tanışmak istemiyorum sizce gelmemesi gerekmez mi gençler olacağız sonuçta
Nasıl olur diye soruyorsun sandım ben. Ya siz tanışma yapmadınız mı aileler tanışmadı mı. Bizde sözden 1 ay önce onlar bize geldi. Sonra biz onlara gittik istemeden önce yani. Siz anılmadan istemeye gelecekler ve seni o gün mü verecekler. Ne kadar saçma !!
Uzak sehirler oldugu zaman bence her sey tek gunde olmali ya. Erkek tarafi once tanismaya gelecek sonra istemeye gidecek sonra soz sonra nisan. Uzuluyorum vallabiz kardeşimi o gün verdik okadar dedim bizimkilere naza çekelm biraz bekletelim diyede babamlar kıyamadı
Uzak sehirler oldugu zaman bence her sey tek gunde olmali ya. Erkek tarafi once tanismaya gelecek sonra istemeye gidecek sonra soz sonra nisan. Uzuluyorum valla
Ayni sehirde oldugunda tanismali tabi ya, ama olsun sonucta istemeye gittiklerinde kizi verince haliya sarip goturmuyorlar yabizimkilerin ev yakın ailler önceden tanışmadı keşke tanışsalar daha iyi oluyor
Ayni sehirde oldugunda tanismali tabi ya, ama olsun sonucta istemeye gittiklerinde kizi verince haliya sarip goturmuyorlar ya
Ya bana naz degil eziyet gibi geliyor.10 saatlik mesafe var arada mesela, insanlar uc kere geliyor ayip geliyor bana. Eskiden kiz evi naz eviymis, simdi zaten anlasarak evleniliyor naz falan kalmiyor benceöyle ama herşeyin tadı güzel birazda kız tarafı naz tarafı olmalı
Selam kızlar ,
Şöyle ki yakın zamanda isteme /soz olacak daha sonra da nişan yapacağız inşallah fakat isteme/ soz de alyans takılıyor mu nişan da takılan alyans düğün yüzüğü mu oluyor aynı zamanda ? söz de giyilen elbiseyi erkek tarafı mi alıyor ? Bilmedigimden soruyorum.
Aile tanışmasından önce sevgilimin kardeşine kahvaltıya gideceğiz küçük çocuğu var çocuğa yada eve bir hediye almak gerekir mi ? Ben giderken bi pasta falan almak yeterli olur diyorum ama ayıp mi olur sizce ?
Bir de o kahvaltıya sevgilimin annesi de gelmek istiyor sanırım ama ben isteme gününden önce annesiyle tanışmak istemiyorum sizce Çünkü kiz isteme faslindan sonra egerki sadece aileler arasinda söz kesilecekse bir gün alışveriş yapilir sonrasinda. eger büyük nisan yapacaksaniz söz sonrasında nisan alisverisine cikarsiniz zaten. O zaman alırsınız elbisenizi.
Selam kızlar ,
Bir de o kahvaltıya sevgilimin annesi de gelmek istiyor sanırım ama ben isteme gününden önce annesiyle tanışmak istemiyorum sizce gelmemesi gerekmez mi gençler olacağız sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?