- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Selam kızlar ,
Heyecanlı tatlı telaşlar içindeyim sizlerden fikir almam gerekiyor
Şöyle ki yakın zamanda isteme /soz olacak daha sonra da nişan yapacağız inşallah fakat isteme/ soz de alyans takılıyor mu nişan da takılan alyans düğün yüzüğü mu oluyor aynı zamanda ? söz de giyilen elbiseyi erkek tarafı mi alıyor ? Bilmedigimden soruyorum.
Söz den önce sevgilimin kardeşine kahvaltıya gideceğiz küçük çocuğu var çocuğa yada eve bir hediye almak gerekir mi ? Ben giderken bi pasta falan almak yeterli olur diyorum ama ayıp mi olur sizce ?
Bir de o kahvaltıya sevgilimin annesi de gelmek istiyor sanırım ama ben isteme gününden önce annesiyle tanışmak istemiyorum sizce gelmemesi gerekmez mi gençler olacağız sonuçta
A.s öncelikle hayırlı olsun canım güzel zamanlardasın Tek tek cevaplandırıyım bende :)
Bizim yaşadığımız şehirler farklı olduğundan dolayı tanışma ve söz bir arada oldu ,sözde bana sevgilimin teklif ettiği tek taş takıldı,onada almış olduğum gümüş alyans. Ben daha önceden ailesiyle tanışmıştım zaten 6,5 yıllık bi ilişki bizimkisi.Sözde dediğim gibi tek taş onada gümüş alyans takıldı ayrıcı kayınvalidemde bir tane en kibarından bi kelepçe taktı (bi isteğim olmamıştı)
Elbiseyi benim bildiğim erkek kıza alır ,ama kız erkeğin sadece kravatını alır,aramız uzak olduğundan dolayı hesabıma para gönderdi sevgilim o şekilde ayakkabıdan çantaya kadar istediklerimi aldım,elbiseme uygun onada bir kravat. (bizim eve girer girmez odaya çekip kravatını taktım) Ama illa sen al , ben alıyım gibi düşünmeyin akışına bırakın sorun çıkmaya değmez çünkü :)
Kahvaltıya gidiyorsanız pastadan ziyade kuru pasta almanız daha cazip olur,hem ikram ederler kahvaltı sofrasında ,ufaklık içinde bir oyuncak alabilirsiniz
Gelmek istiyorsa annesi zaten siz gelsin gelmesin diyemezsiniz bence,gelmek istiyorsada gelsin bi sorun olmaz muhabbet sohbet ederken çok içli dışlı olmazsın yeterli olur