- Konu Sahibi Sonpapatyaa
maşallah hepinize :) Açıkçası benim de erkek arkadaşım kolay kolay izin alamaz Bitlis'te asker olduğu için , ailesi de Konya'da ben de dediğim gibi İsanbul. Aileyi çaya çorbaya çağırmak ilk önce anneleri vs kaynaştırmayı ben de isterim tabi ki ama imkan dahilinde sürekli o kadar insanı al getir , sevgilim izin alsın gelsin falan bunlar izin konusunda yol konusunda biri gerer biraz. O yüzden elbetteki adet gelenek görenek çerçevesinde gelip tanışma yemeği ,ertesi gün çekirdek aileler arasında isteme , ertesi günü de haftasonuna denk getirirp çok yakın arkadaşlarımız , amca halı dayı kuzen gibi 50 60 kişi kadarıyla evde ikramlı bir nişan yapmayı düşünüyoruz. nikahımız da düğünden önce olacağı için onu da ailemle iade-i ziyarette bi taşla iki kuş diyerekten Konya'da yapalım diye bi yol çizdik . Bakalım aileler ne diyecek ? Hem hayırlı işe kalkışırken herkesin rızası olan hem de istediğimiz gibi sade bi yolla işi resmiyete dökmek istiyoruz. O nişan bohçaları kısmını hiç düşünmedim açıkçası. Zaten kurulcak ev adresi de Bitlis :) Ben artık Gez Gez Anadolu programı çekerim![]()
bence çok mantıklı düşünülmüş erkek arkadaşının da Allah yar ve yardımcısı olsun Rabbim tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun