Söz Kesimi Söz&Nişan yapanlar

maşallah hepinize :) Açıkçası benim de erkek arkadaşım kolay kolay izin alamaz Bitlis'te asker olduğu için , ailesi de Konya'da ben de dediğim gibi İsanbul. Aileyi çaya çorbaya çağırmak ilk önce anneleri vs kaynaştırmayı ben de isterim tabi ki ama imkan dahilinde sürekli o kadar insanı al getir , sevgilim izin alsın gelsin falan bunlar izin konusunda yol konusunda biri gerer biraz. O yüzden elbetteki adet gelenek görenek çerçevesinde gelip tanışma yemeği ,ertesi gün çekirdek aileler arasında isteme , ertesi günü de haftasonuna denk getirirp çok yakın arkadaşlarımız , amca halı dayı kuzen gibi 50 60 kişi kadarıyla evde ikramlı bir nişan yapmayı düşünüyoruz. nikahımız da düğünden önce olacağı için onu da ailemle iade-i ziyarette bi taşla iki kuş diyerekten Konya'da yapalım diye bi yol çizdik . Bakalım aileler ne diyecek ? Hem hayırlı işe kalkışırken herkesin rızası olan hem de istediğimiz gibi sade bi yolla işi resmiyete dökmek istiyoruz. O nişan bohçaları kısmını hiç düşünmedim açıkçası. Zaten kurulcak ev adresi de Bitlis :) Ben artık Gez Gez Anadolu programı çekerim :KK70:

bence çok mantıklı düşünülmüş erkek arkadaşının da Allah yar ve yardımcısı olsun Rabbim tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun :dua: bakalım benimki nasıl olacak artık hiç birşey düşünemiyorum .s

Mesala kınam da İstanbul düğününde olcak :) Maç gibi :-) ilk yarı sahaya gelinlikle çıkarım , sonra forma değişimi bindallı :) ordan da kurtarcam hem zaman - hem de mekan kirası şu bu . Kına dediğimiz nedir ki göbek atmaksa atcaz :-) Artık günümüz şartlarında insanlar evet herşeyi yapmak da istiyor ama imkan dahilinde olabildiği kadarıyla gelenekleri günümüze uyarlıyoruz :-)

ilk defa duydum ama bence çok eğlenceli olacağa benziyor şimdiden hayırlı uğurlu eylesin hepimizinkini :-)

bence çok mantıklı düşünülmüş erkek arkadaşının da Allah yar ve yardımcısı olsun Rabbim tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun :dua: bakalım benimki nasıl olacak artık hiç birşey düşünemiyorum .s

Allah razı olsun , tüm dualarının misli kadar iiliği sizi bulsun İnşAllah..

ilk defa duydum ama bence çok eğlenceli olacağa benziyor şimdiden hayırlı uğurlu eylesin hepimizinkini :-)

Amin Amin. bence en güzeli :) Zaten iki farklı şehir iki farklı düğün olacak . Oturup kınam da ayrı olsun , sözüm de nişanım da ayrı olsun yok ben tüm gelenekleri isterim deme lüksüm yok . Öyle de biz ödeyeceğiz , böyle de biz ödeyeceğiz (: Amin hepimiz için en güzelleri nasip olsun inşAllah.

Amin Amin. bence en güzeli :) Zaten iki farklı şehir iki farklı düğün olacak . Oturup kınam da ayrı olsun , sözüm de nişanım da ayrı olsun yok ben tüm gelenekleri isterim deme lüksüm yok . Öyle de biz ödeyeceğiz , böyle de biz ödeyeceğiz :-) Amin hepimiz için en güzelleri nasip olsun inşAllah.

ya sözüm ayrı nişanım ayrı demedim hiç bi zaman ama kınamı ayrı olsun isterim bizde de kına istanbulda düğün kyseride olacak 2 ayrı düğün zaten pahalıya mal olur ama kına bi şehirde düğün bi şehirde olabilir mantıklı geliyor bana hem kendi evimdende gelin çıkarım kayseride de teyzem var düğünde de onun evinden çıkıcam inşaAllah

ya sözüm ayrı nişanım ayrı demedim hiç bi zaman ama kınamı ayrı olsun isterim bizde de kına istanbulda düğün kyseride olacak 2 ayrı düğün zaten pahalıya mal olur ama kına bi şehirde düğün bi şehirde olabilir mantıklı geliyor bana hem kendi evimdende gelin çıkarım kayseride de teyzem var düğünde de onun evinden çıkıcam inşaAllah

İnşAllah tüm isteklerin dilediğin gibi olur. :) Bendeki hazırlıklar henüz kendimce çeyiz düzmekten ibaret. Şu son darbe girişimi ve operasyonlar sebebiyle izinler iptal :( Kısmetse Ağustos sonu veya Eylül başında erkek arkadaşım ailemle tanışacak , aynı hafta ben de Konya'ya onunla gidip ailesiyle tanışmayı düşünüyorum . Benim anne babadan onayla geçerse (: Sen de Kayseri'ye mi gelin gidiyorsun ?

evet canım kayseriye gelin gidiyorum yabancı olduğum bi şehir değil küçükken tüm 3 ay tatillerim orada geçtiği için :) maleseff normalde 24 temmuz pazar günü doğum günümdü gelecekti belki evlenme teklifi falan yapacaktı ama ben diyorum şimdi gelme burası karışık diye :KK42:

evet canım kayseriye gelin gidiyorum yabancı olduğum bi şehir değil küçükken tüm 3 ay tatillerim orada geçtiği için :) maleseff normalde 24 temmuz pazar günü doğum günümdü gelecekti belki evlenme teklifi falan yapacaktı ama ben diyorum şimdi gelme burası karışık diye :KK42:

sen hangi şehirdeydin ? Benim de Ağustos doğumgünüm , doğumgünümde yanımda olamayacak . Senin de doğumgünün şimdiden kutlu olsun :). Evlenme teklifini düşünüyor o da kara kara :-) Bir de kötü sürpriz ile karşılaşmamak adına benim parmaklarım az bişey dombikto da :) standart bir parmak ölçüsü olmadığı için parmak ölçüsünü vercem ama yüzük seçimi , teklif herşeyi onun hayal gücüne bırakıyorum :KK70:

ben istanbuldayım bu arada çok teşekkür ederim canım seninde doğum günün yakınmış :) şimdiden kutlu olsun seninkide :) ya bende parmak ölçüm ne bilmiyorum Allah umuduna ne alacaksa artık :)

ben istanbuldayım bu arada çok teşekkür ederim canım seninde doğum günün yakınmış :) şimdiden kutlu olsun seninkide :) ya bende parmak ölçüm ne bilmiyorum Allah umuduna ne alacaksa artık :)

Çok teşekkür ederim :) yani parmak ölçüm büyük ben de sayısal olarak bilmiyorum herhangi bir kuyumcudan ölçtürcem yoksa karşılacağım sahne resimdeki gibi olmasın (: Rezilliiik:)

Eklentiler

• 184959_o6d83.jpg
    184959_o6d83.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 131
ayy Allah korusun :) yok benim parmaklar ince öyle çok kalın değil ama bende şeklini sevmiyorum :olamaz: daha ince ve daha uzun olabiirlerdi :D

tamam inşaallah canım bi teklifi alalımda ilk önce Allah'ı izniyle :) bi de sende erkek arkadaşın arasında yaş farkı var mı onu da merak ettim :)

Benim isteme&söz bir arada oldu ben nişanı kalabalık nişan istediğim için onu salonda yapıcaz inşallah :)
biz sözde sadece sözlümle bana bohça hazırladık
benim bohçam için; pantolon, bluz, ceket, ayakkabı, çanta, iç çamaşırı
sözlümün bohçası için; pantolon, gömlek, çorap, ayakkabı, kemer, cüzdan ve iç çamaşırı aldık.
daha sonra kayınvalidem yelek, patik, namaz örtüsü, yemeni, seccade, atlet ve kilot takımı vs. şeyler koymuş
bizde sözlümün bohçasına ek olarak; parfüm seti, pijama takımı, seccade ekledik.
nişanda daha ayrıntılı bir bohça hazırlamayı düşünüyoruz. ve ailelere de yani kayınvalideme, kayınpederime ve kaynıma da bohça hazırlamak istiyoruz. onlarda aynı şekilde anneme, babama ve kız kardeşime bohça hazırlayacaklar:)

Benim isteme&söz bir arada oldu ben nişanı kalabalık nişan istediğim için onu salonda yapıcaz inşallah :)
biz sözde sadece sözlümle bana bohça hazırladık
benim bohçam için; pantolon, bluz, ceket, ayakkabı, çanta, iç çamaşırı
sözlümün bohçası için; pantolon, gömlek, çorap, ayakkabı, kemer, cüzdan ve iç çamaşırı aldık.
daha sonra kayınvalidem yelek, patik, namaz örtüsü, yemeni, seccade, atlet ve kilot takımı vs. şeyler koymuş
bizde sözlümün bohçasına ek olarak; parfüm seti, pijama takımı, seccade ekledik.
nişanda daha ayrıntılı bir bohça hazırlamayı düşünüyoruz. ve ailelere de yani kayınvalideme, kayınpederime ve kaynıma da bohça hazırlamak istiyoruz. onlarda aynı şekilde anneme, babama ve kız kardeşime bohça hazırlayacaklar:)

ya ben bohça olayına hiç girmedim nişanım bu cumartesi oldu sadece bana pantolon ceket ve gömlek almışlar bi de tatlı getirdiler bizde bayramda gidicez annemler illla bohça hazırlıcaz diyip duruyorlar bunlar fuzuli masraflar hiç gerek yokta işte dinletemiyorum :)

Back