- Konu Sahibi Sonpapatyaa
maşallah hepinize :) Açıkçası benim de erkek arkadaşım kolay kolay izin alamaz Bitlis'te asker olduğu için , ailesi de Konya'da ben de dediğim gibi İsanbul. Aileyi çaya çorbaya çağırmak ilk önce anneleri vs kaynaştırmayı ben de isterim tabi ki ama imkan dahilinde sürekli o kadar insanı al getir , sevgilim izin alsın gelsin falan bunlar izin konusunda yol konusunda biri gerer biraz. O yüzden elbetteki adet gelenek görenek çerçevesinde gelip tanışma yemeği ,ertesi gün çekirdek aileler arasında isteme , ertesi günü de haftasonuna denk getirirp çok yakın arkadaşlarımız , amca halı dayı kuzen gibi 50 60 kişi kadarıyla evde ikramlı bir nişan yapmayı düşünüyoruz. nikahımız da düğünden önce olacağı için onu da ailemle iade-i ziyarette bi taşla iki kuş diyerekten Konya'da yapalım diye bi yol çizdik . Bakalım aileler ne diyecek ? Hem hayırlı işe kalkışırken herkesin rızası olan hem de istediğimiz gibi sade bi yolla işi resmiyete dökmek istiyoruz. O nişan bohçaları kısmını hiç düşünmedim açıkçası. Zaten kurulcak ev adresi de Bitlis :) Ben artık Gez Gez Anadolu programı çekerim
bence çok mantıklı düşünülmüş erkek arkadaşının da Allah yar ve yardımcısı olsun Rabbim tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun bakalım benimki nasıl olacak artık hiç birşey düşünemiyorum .s