- 4 Haziran 2013
- 12.318
- 8.572
- Konu Sahibi balbocegi35
Dekupaj özel tasarım canım , hayırlısı olsun , gönlüne göre olur inşallahYok canım, ben kendim yapmak istiyorum
Yanlış anlama sakın, bu resımdekı malzeme ne onu merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dekupaj özel tasarım canım , hayırlısı olsun , gönlüne göre olur inşallahYok canım, ben kendim yapmak istiyorum
Yanlış anlama sakın, bu resımdekı malzeme ne onu merak ettim
Dekupaj özel tasarım canım , hayırlısı olsun , gönlüne göre olur inşallah
Değiştirdim canım o çiçeği bende beğenmedim, son halini birazdan atıcam. Teşekkür ederimCanım tepsi çok güzel olmuş ancak en sonuna küçük çiçekler koymuşsun ya 5-6 tane onları sevemedim üstteki çiçeklerden devam etseydin daha zarif dururdu o köşe üçgen gibi kalmalıydı bence tabi.Böyle bir toplanma olmuş orada.Ama ellerine sağlık çok şık tepsiler kazancın bol olsun :)
Rica ederim güzel oldu böyle emeğine sağlık :)Değiştirdim canım o çiçeği bende beğenmedim, son halini birazdan atıcam. Teşekkür ederim
Çok sağolRica ederim güzel oldu böyle emeğine sağlık :)
3 ocak mı canım bi sorayım kargoya, hazır elimde yok çünkü, karışık renkli ama çiçekleri farklı bugün alışveriş yaptım dahaMerhabalar-
Krem bahar ya da Çok renkli bahar tepsisinden almak stiyorum-
3 ocağayetişir mi acaba ?
ulasabilecegim bi tlfn numarasi werebilirmidiniz cok hosuma gitti acil yaptirmam lazimSeramik 85TL
Diğerleri 65TL (kargo dahildir)
Whatsapptan adım adım takip edebilirsiniz siparişlerinizi.