Söz/nişan takı

Annem bakin ben sizden 20 bilezik istemiyorum, dügünde takicaginiz seyide asla gelipte istemem dedi ama nisanda bizde bir sey takilir adettendir dedi. Kaynanamda hayir ben takamam bisey oglum ev aldi daha ne istiyor tarzi falan konustu…
Doğru demiş kaynananız. Siz düşünüp dandik bi bohça yapmamışsınız, adam ev almış. Çoğu kişiye altın yapılmıştır ama kaçı hazır eve girmiştir? Kaçının eşyaları kira evlerinde oraya taşın buraya taşın pert olmamıştır? Valla şu zamana kadar bişey yazmamıştım, aşağı yukarı bu konuların gittiği yeri biliyorum. Ama şu kadarını diyeyim, yarın kocam eline bi süpürge almıyor, donunu sağa sola fırlatıyor, ne bileyim çocukla hiç alakası yok, üstümden yük almıyor diye konu açmayın. Açacaksanız başka hesaptan açın ki size güzel güzel tavsiyeler verelim, bu konunuzu görüp hatırlayınca içimizden gelmez çünkü. Seçimler der geçeriz.

Dişil enerji ben ne alaka?
Beyimin gözünde değersiz olduğumu şu an anladım. Ama olsun. Takı istemediğim için dişil enerjisi artan eşimin ev işlerinde yardımcı olmasından, parasal mevzularda salon beyefendisi gibi takılmasından ben gayet memnunum.
Ağırlığınca altın takıp da eril enerjisi nirvanaya ulaşan, imzayı atıp anasına eti senin kemiği benim diyen, tv karşısında ossura ossura göbek kaşıyan buram buram eril beylerinizden üç beş altın karşılığında siz de memnunsunuzdur zaten. Win win..

Üstümüze attılar kızlarını mı? Biz üstüne mi atılmışız adamların ahahahah la hiç güleceğim yoktu. Ay ne insanlar varmış, yine deli kaynanama şükrettiğim günlerden biri oluyor.

Üstümüze attılar kızlarını mı? Biz üstüne mi atılmışız adamların ahahahah la hiç güleceğim yoktu. Ay ne insanlar varmış, yine deli kaynanama şükrettiğim günlerden biri oluyor.
Kızlarını üstümüze attılar diyip, dişil enerjimiz arttı diye gizli gizli ağlıyolar

Oysaki beyim kartını ödeyip maaşını bana atar asdf tepe tepe kullan der ( kredileri ben ödüyorum) off hava bile atamadım, kıymetsizim
İlla birinin birini istemesi, parayı basıp şıkır şıkır donatması gerekiyor, kadına yapılmıyorsa kesin kadın yapıyordur, başka türlü düşünemiyorlar başka hayat bilmiyorlar.

O zarı 5-6 bin lira ile yerine bi güzel koydurursun, kralı gelse anlamaz. Erkek olsam şu zamanda böyle kerizlenmeyi göze alamam.

Ne saçma sapan şeyler yazılıyor ya.esimin evide var arabası da vardı hiç kira derdimiz olmadı şükür az çok ellerinden geldiğince de altın da takıldı düğünde nişanda evimde de prenses gibiyim her istediğim yapılıyor kaynanmda ev verdik diye hiç bir zaman gel evimi temizle diye beni temizliğe çağırmadı ne alaka yani veya eşim de her işi benden beklemedi.bunlarin taki takmakla ne ilgisi var şimdi yani adamın kendi nişanına komşuya gider gibi bir tane bir şey takmaması normalmi sizce sırf ev aldı diye mantıksız mantıksız şeyler sizi değer veren seven insanlar zaten bunlara takılmaz elinden geldiğince yapmaya çalışır ama şimdiki evlilikler aşk sevgiye bağlı olmadığı için normal tabi

Durumları yoksa oglan evlendirmeye kalkışmasınlar bı zahmet
Anamızın evinden çile çekmek ıcın mi cıkacagız

Kırılmaz mı çok üzüldü. Onlara da söyledi. Değişen bişey olmadı görüşmüyor.

Yanıma dahii yaklaştırmam.
Kime yaptılarsa ondan bekleyecekler.
Eltimin şuan keyfi gayet yerinde. Her dediği oldu hiç sıkıntı çekmeden, ev, araba borçsuz eşyalar düğün yapıldı.
Bedeli küfe taşımaksa taşısın bir zahmet.

Mutluluklar dilerim. Ne güzel size gönüllü şekilde vermişler evi, arabayı, takıyı. Gönlünden geçen yapıyor zaten. Bize de evlenirken eşyaların bir kısmını eşimin ailesi aldı, gönlünden geçen kadar takı da taktı.

Burda sorun karşı taraf gönülsüz olduğu halde istenmesi. Yani ne yapabilirsiniz adamlar bilezik alamam, kolye alamam diyor. Ne kadar zorlayabilirsiniz ki? Ha elbette nişana elleri boş gelirlerse bence de ayıp. Atıyorum kayinvalide ve kayinpeder birer tam altın alır gelir. Ne olur yani ellerinden gelen kadar alsalar. Benim kendi adıma demek istediğim şey bu.

Zaten konu sahibinin nişanlısına ev alınmamış ki, kv ev alındı diyor ama kendi evinde altli üstlü oturacaklar. O da muhtemelen gelin bana baksın diye yapılan bir şey.

Nur git kendi paranla bi ev al şu krizde kolaysa, bi ev alındı diye ağzını yayması gibi olmuyor annem o.

Zaten konu sahibinin nişanlısına ev alınmamış ki, kv ev alındı diyor ama kendi evinde altli üstlü oturacaklar. O da muhtemelen gelin bana baksın diye yapılan bir şey.
Ailecek oturup altın pazarlığına giriliyorsa evin nerde ve kimin üstüne olduğuna da bakılmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…