• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Soz, nişan için seneleri olup burayı takip eden arkadaşlar toplanalım :)

maviii52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
206
8
68
Evet arkadaşlar 3 senelık bır ılıskım var benım gıbı okul askerlık bıtmesını bekleyıp burayı takıp etmekten vazgecemeyenler toplasalım , dertleselimm :54::16::kkk:

Bende varımmm :) Güzel bir konu olmuş canım
Benim de 1 buçuk yıllık bir ilişkim var

Merhaba cnm :) benım onumde dolu dolu senelerım var sevgılımın okulu sağolsun :5: Ama okul bıtmeden aılelerın tanısması ve soz olayını dusunuyoruz kısmet tabıı gunlerı say say bıtmıyorrr :21: Bende dertlesmek adına boyle bır topik acıyım dedım neredeyse buradakı butun topıklerı okumusumdur :52:

Evlilik hazırlıkları, hamilelik topiklerini okuyorum ben de :)
Bizim de ne kadar olduğu belli bile değil bizim işler çok karışık
Okul aile hastalık askerlik :(:(:(:(
Bekliyoruz ama belirsiz bi bekleyiş

AAh ah ne güzel bir konu başlığı bu böyle..
Beni benden aldı tam üstüne bastınız yaraların..

AAAAAAAAAAh ahh ne denebilir ki?
Bir yandan hemen evlenmek istiyorsun sevdiceğine kavuşmak..
Bir yandan tüm ömrün boyu evli kalacaksın (Allah'ım kimseyi ayırmasın boşanma falan) bekarlığın tadını sürmek istiyorsun.
buraları takip etmekten de vazgeçemiyoruz sanki yarın evleneceğiz gibi.
Çok acayip :)

AAh ah ne güzel bir konu başlığı bu böyle..
Beni benden aldı tam üstüne bastınız yaraların..

AAAAAAAAAAh ahh ne denebilir ki?
Bir yandan hemen evlenmek istiyorsun sevdiceğine kavuşmak..
Bir yandan tüm ömrün boyu evli kalacaksın (Allah'ım kimseyi ayırmasın boşanma falan) bekarlığın tadını sürmek istiyorsun.
buraları takip etmekten de vazgeçemiyoruz sanki yarın evleneceğiz gibi.
Çok acayip :)

Söz,nişan tarihlerini geçtim aile tanıştırmak bile yok biz ise tatlı hayaller kuruyoruz, hevesle bekliyoruz o günleri. Herşeyi kusursuz hayal ediyoruz. Bebişim olursa burada paylaşacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sizle hamilelik günleri de sayarız :):):):):

Bize bekleyıs cok gozukuyor galıba kızlar :5: tatlı tatlı heycanlarımızı paylasalım dıcem ama ne soz ne ısteme hayaller ıstekler en kıza zamanda ıns burda paylasmakta nasıp olur hepımıze kızlar :52:

kızlar kac yasındasınız kac senelık bır ılıskınız var .Şahsen ben 21 yasındayım 3 senelık bır ılıskım var su ana kadar sadece mustakbel kaynanam ve kayınpederım ıle tanısma fırsatım oldu ılerısı ıse aylar, yıllarrrr :18:
nedense cok meraklıyım her gun soz nısan arastırmadıgım sey kalmıyo :5: bazen kendımı cok kotu hıssedıyorum :2:
ama elbet bekleyıs son bulucak :21:

Canlarım.. Kader arkadaşlarım...

Aslında herşey bir yana bizden şanslısı yok.
Şöyle bir düşünürsen bizden çok araştırma yapmış,herşeyi kafada bitirip köşesine az da olsa rahatlamış olarak çekilen kimse yoktur.
Neden?

Mesela şahsen benim isteme günüm,nişan günüm,düğün günüm...
Efendime söyleyeyim; gelinliğim,eldivenim,iç çamaşırlarım şuyum buyum..
Herşey kafamda hazır!
Yüzüklerimizin kesileceği kurdaleden,Söz günü kayınvalidemin şekeri olduğu için tatlısının az yapılacağı helvaya kadar herşeyimi kafada bitirdim ben. :):)

O yüzden şapur şupur gelin olmayacağız duruma böyle bakmak lazım di mi ama? :)

Az kaldı az geçmişe baktıktan sonra mutlu son çokta uzak değil geçirdiğimiz senelerden sonra bekleyeceğimiz ne kadar ki hiç kalır yanında :)

Çok güzel konu olmuş hayırlı olsun herkese bir ahh çektirdin :)

Son düzenleme:
Bende bu gruba uyuyorum..
Yaş 23. 3 yıl dolacak 2-3 ay sonra..
Okulun son yılı, askerlik, o bu şu, kıl tüy..
Geriliyorum.

Canlarım.. Kader arkadaşlarım...

Aslında herşey bir yana bizden şanslısı yok.
Şöyle bir düşünürsen bizden çok araştırma yapmış,herşeyi kafada bitirip köşesine az da olsa rahatlamış olarak çekilen kimse yoktur.
Neden?

Mesela şahsen benim isteme günüm,nişan günüm,düğün günüm...
Efendime söyleyeyim; gelinliğim,eldivenim,iç çamaşırlarım şuyum buyum..
Herşey kafamda hazır!
Yüzüklerimizin kesileceği kurdaleden,Söz günü kayınvalidemin şekeri olduğu için tatlısının az yapılacağı helvaya kadar herşeyimi kafada bitirdim ben. :):)

O yüzden şapur şupur gelin olmayacağız duruma böyle bakmak lazım di mi ama? :)

Sana cok katılıyorum canım cunku benım ablam evlenırken aceleye gelmıstı zaten ıkı aıle zıt oldugundan ablam sıkıntılı gunler gecırdı ve cogu seyı arastıramadı onceden bakmıs olsaydı herseyını yapardık ablamın soz tepsısını bıle annem son dakıka susledı o derece yanı ben sımdı arastırıyorum neler neler var ablamda ıse hıc bırını yapamadık o yuzden bencede sanslıyız hersey ıstedıgımız gıbı kafamızda tasarlama ve yapma sansımız var tabı kısmet bakalım :26::16:

Ben de varımm :3: üniversiteye başlayalı beraberiz, son senemiz çok şükür :16: ama daha atama, askerlik, söz, nişan ohoooo :52:

Ben de varımm :3: üniversiteye başlayalı beraberiz, son senemiz çok şükür :16: ama daha atama, askerlik, söz, nişan ohoooo :52:

senin yine iyimis cnm benım sevgılım daha 2, sınıf ama bır sene kala Allahtan soz olucak :21:yoksa bana ohoohohhhoooooooo seneler var :5:

senin yine iyimis cnm benım sevgılım daha 2, sınıf ama bır sene kala Allahtan soz olucak :21:yoksa bana ohoohohhhoooooooo seneler var :5:

Zaman çok çabuk geçiyor ama ya, ben hesaplardım hep şu kadar sene okul, iş güç diye 6 7 yıl olurdu :D :53: şimdi bakınca 2 3 yıl kalmış :D

Kızlar düğünleri nasıl düşünüyorsunuz.
Şahsen ben davullu zurnalı kapalı bir salon düğünü istemiyorum sessiz sakin bir şey istiyorum :):):27:

Zaman çok çabuk geçiyor ama ya, ben hesaplardım hep şu kadar sene okul, iş güç diye 6 7 yıl olurdu :D :53: şimdi bakınca 2 3 yıl kalmış :D

6 yıl nasıl geçirdiniz ben bir buçuk yıl geçsin diye günler sayıyorum :):):

Kızlar tanışma teklif falan bunları da paylaşın :):)

Benimki beni lise 2 den beri seviyormuş bana da en yakın arkadaş sinsiliği ile yaklaşıyormuş ben de kanıyorum tabi :27:
Bütün sınıf anlamış fakat bir ben anlamıyormuşum.
Lise son okulun son günleri birşeyler hissediyorum ama hala emin değilim o da seviyor mu diye:26:
Sonra bir gün nette itiraf ettik konuya da kıskanıyorum diye girdik (ikimiz de koç burcuyuz)
Ertesi gün pazartesi ve nasıl yüz yüze bakcaz diye düşünüyoduk ikimiz de :16::16::16:

Back