• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Soz, nişan için seneleri olup burayı takip eden arkadaşlar toplanalım :)

Bende varımmm :) 4 senedir birlikteyiz bizde üniv ilk yılı tanışmıştık o benden bir sene önce başlamış üniv gecen sene bitirdi bu senede benim bitti ;) şimdi askerde bakalım :)

benim 6-7 aylık bir sürem var. ailem ailesi gelsin yüzük takalım dediler.. söz mü olcak direk nişan mı bilmiyorum ama ben 2 sene sözlü 2 senede nişanlı kalmak istiyorum çünkü okuldu işti vs. engeller var hemen evlenemem.. ailesinin gelme durumunda neler olacak ne nedir ne değildir gram fikrim yok:26: benim halihazırda hiç bir bilgim yok.. çeyiz desen oda yok.. biz çorumluyuz babam tarafı yani onlarda ardahanlı( memleket olarak yani soy olarak böyle ) adetti gelenekti görenekti cahil kalmışım bu konularda hiç bilmem nolur bana bi el atın azcık :26::ssz:

4 senelik ilişkimiz var ama ailelerin işin içine girmesine söze falan daha en az 3 düğüne de 5 yıl falan var :/

Son düzenleme:
benim 6-7 aylık bir sürem var. ailem ailesi gelsin yüzük takalım dediler.. söz mü olcak direk nişan mı bilmiyorum ama ben 2 sene sözlü 2 senede nişanlı kalmak istiyorum çünkü okuldu işti vs. engeller var hemen evlenemem.. ailesinin gelme durumunda neler olacak ne nedir ne değildir gram fikrim yok:26: benim halihazırda hiç bir bilgim yok.. çeyiz desen oda yok.. biz çorumluyuz babam tarafı yani onlarda ardahanlı( memleket olarak yani soy olarak böyle ) adetti gelenekti görenekti cahil kalmışım bu konularda hiç bilmem nolur bana bi el atın azcık :26::ssz:
Hayırlısı olsun inşallah canım :) benimde çok bir şeyin yok modası geçer alma derler ama yavaştan başladım ben artık :) elektronik eşyalar dışında alınabilir bence mesela çatal bıçak takımı ne kadar geçebilir ki modası ;)

Hayırlısı olsun inşallah canım :) benimde çok bir şeyin yok modası geçer alma derler ama yavaştan başladım ben artık :) elektronik eşyalar dışında alınabilir bence mesela çatal bıçak takımı ne kadar geçebilir ki modası ;)

biz şuan sevgilim ile aynı evde yaşıyoruz 2 arkadaş daha var bizde.. 4 kişi kalıyoruz.. daha 4 sene var şimdiden alıyım mı öyle şeyleri? borcumuz harcımızda malum var 2.000 tl ye yakın ben diyorum ki borcu harcı hallediyim sonrasında başlayım küçükten bunları almaya para biriktirip.. allah yardımcım olur dimi.. zor zamanımda hep elim gidiyor yazmaya ama insanlar çok ayıplıyor yazdım gördüm önceden.. gerçi bugün komşusuna ağız bükenin sonra ne hale geldiği belli ya neyse bi sıcaklık görsem hep yazcam ama ayıplanmakta işte uzak tutuyor naparsın

:)) sende bahsetsene ilişkinden :)

aah ahhh
çokkkk çekişmeli bir ilişkim var aslında benım ama kısa zamanda ya söz yada ayrılık düşünüyoruz kısmetse :36::36::36::1:
25 yaşındayız ikimizde 2,5 yıldır beraber işyerinden tanıştık.. şu sıralar biraz karmaşığız . hayırlsıı bakalım :27:

biz şuan sevgilim ile aynı evde yaşıyoruz 2 arkadaş daha var bizde.. 4 kişi kalıyoruz.. daha 4 sene var şimdiden alıyım mı öyle şeyleri? borcumuz harcımızda malum var 2.000 tl ye yakın ben diyorum ki borcu harcı hallediyim sonrasında başlayım küçükten bunları almaya para biriktirip.. allah yardımcım olur dimi.. zor zamanımda hep elim gidiyor yazmaya ama insanlar çok ayıplıyor yazdım gördüm önceden.. gerçi bugün komşusuna ağız bükenin sonra ne hale geldiği belli ya neyse bi sıcaklık görsem hep yazcam ama ayıplanmakta işte uzak tutuyor naparsın

4 sene varsa şimdiden birşey alma bence çok erken.. onun yerine becerebiliyorsan para biriktir :27:

Okuduklarıma göre aranızda en deneyimli benim.
2007 yılından beri birlikteyiz.Koskoca 7 yıl oldu.
Yaşlarımız daha 22-24 arası ama yani biz lise 1den beri birlikteyiz.
Arkadaşımın sevgilisiydi. ÇALDIM ONU!!! :):)

Şaka bir yana arkadaşımla çıkıyorlardı ama hiç görüşmeden buluşmadan falan.
Birgün kavga etmişler msnde barıştırmaya çalışıordum bunları.
Benim erkek arkadaş istemedi. Ben sevmiyorum zaten onu dedi ayrıldılar.
2-3 gün sora da bana telde söyledi. Duygularını tam belli eden biri olmadıgından alkol almış rahat olabilmek için o gece söyledi.
Seni Seviyorum diye.

Ve Allah'ım bozmasın ağustos 2007'den beri seviyor.

Birde biz birbirimizi hiç görmeden 2 ay konuştuk yani tipimize göre değil duygularımıza göre aşk yaşadık tam 2 ay!
Yaz tatiliydi aynı şehirlerdeydik ama tatil maksadıyla ayrı sehirlerdeydik okul dönemi başlamadan 1 hafta önce gördük birbirimizi.
Çok güzeldi ya çokkk!
Allah!ım o günlere gittim şu an !
Ahh Aykut'um ahh

maşallah :nazar::16:

herkes ayrı bir hikaye :27:

bizde 2010dan beri birlikteyiz. aynı okuldaydık ama birbirimizi tam tanımıyoduk ortak arkadaşımız aracılığıyla tanıştık. şuanda askerde ve askerden geldikten sonra en azından 4-5 sene düşünmüyoruz. daha çokkkkkkk var yaniii :)

askerden sonra 4 5 sene çok değilmi :26:

Öyle şey mi olur ayıplamak da ne demek ;( her insan karşıdakine saygı duymak zorunda bir kere bana göre ve dediğin gibi yarın kim ne yaşıcak nerden bilebiliriz ki ;( daha varmış canım bence alma henüz model bakabilirsin takip edebilirsin ama erken bizim okullar bitti ben şimdi başladım almaya biraz biraz erkek arkadaşım askerde şuan o gelene kadar en azından kendi çeyizimi hafifletmiş olurum diye düşündüm

aah ahhh
çokkkk çekişmeli bir ilişkim var aslında benım ama kısa zamanda ya söz yada ayrılık düşünüyoruz kısmetse :36::36::36::1:
25 yaşındayız ikimizde 2,5 yıldır beraber işyerinden tanıştık.. şu sıralar biraz karmaşığız . hayırlsıı bakalım :27:
İnşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olur canım :(

Öyle şey mi olur ayıplamak da ne demek ;( her insan karşıdakine saygı duymak zorunda bir kere bana göre ve dediğin gibi yarın kim ne yaşıcak nerden bilebiliriz ki ;( daha varmış canım bence alma henüz model bakabilirsin takip edebilirsin ama erken bizim okullar bitti ben şimdi başladım almaya biraz biraz erkek arkadaşım askerde şuan o gelene kadar en azından kendi çeyizimi hafifletmiş olurum diye düşündüm

canım benim erkek arkadaşım 24 yaşında askerliğini yapmış 1-1.5 sene falan olmuş biteli.. ben üni 1 deyim henüz.. ama bu yaz sözümüz olcak.. ondan dolayı diyorum şu borçlarımızı hallediyim elimiz rahatlasın en azından çeyiz yapmak istiyorum sözden sonra.. çeyizim yok annem isterse ilerde kendi yapsın demiş bana çeyiz yapmamış

canım benim erkek arkadaşım 24 yaşında askerliğini yapmış 1-1.5 sene falan olmuş biteli.. ben üni 1 deyim henüz.. ama bu yaz sözümüz olcak.. ondan dolayı diyorum şu borçlarımızı hallediyim elimiz rahatlasın en azından çeyiz yapmak istiyorum sözden sonra.. çeyizim yok annem isterse ilerde kendi yapsın demiş bana çeyiz yapmamış

Olsun tatlım snde kendin yaparsın çeyizini Allah'ın izniyle erkek arkadasınla bir olup canınız ne istiyorsa onu alırsınız hiç acele etme bence borç varken tekrar borç açma önce bitir herşeyi sonra kafan rahat bir yere bağlanırsın yavaş yavaş ödersin insanlar evlenirsen alıyo herşeyi sonra kendisi ödüyo yani hiç sıkma canını :)

Back