Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 yıl nasıl geçirdiniz ben bir buçuk yıl geçsin diye günler sayıyorum :):):
Selam kızlarrr:)5 yıllık bir ilişkim var ve çeyiz hazırlığındayım.Erkek arkadaşım askerde.geldikten snra insallah 2015 gbi evlilik diyorz:)
Selam kızlarrr:)5 yıllık bir ilişkim var ve çeyiz hazırlığındayım.Erkek arkadaşım askerde.geldikten snra insallah 2015 gbi evlilik diyorz:)
benımde lısede basladı kızlar 3, sınıfta hep dıbımdeydı ben arkadasım derken o ban karsı duygular hıssedıyormus ve 4, sınıfın son donemınde mesajlasmaya basladık ve ılıskımız baslasdı 3, senemızı doldurmak uzereyız bızde ama onumuzde bır 3 4 sene daha var yanu dugune
Burada evleneceklere! evlilik tarihi belli olanlara yer yok!
Sinirimiz bozuluyor.
Burası belirsizliklerin,kaosların yeri!
Şaka bir yana allah gani gani mutlu etsin bizede göstersin ve tüm isteyenlere.
Okuduklarıma göre aranızda en deneyimli benim.
2007 yılından beri birlikteyiz.Koskoca 7 yıl oldu.
Yaşlarımız daha 22-24 arası ama yani biz lise 1den beri birlikteyiz.
Arkadaşımın sevgilisiydi. ÇALDIM ONU!!! :):)
Şaka bir yana arkadaşımla çıkıyorlardı ama hiç görüşmeden buluşmadan falan.
Birgün kavga etmişler msnde barıştırmaya çalışıordum bunları.
Benim erkek arkadaş istemedi. Ben sevmiyorum zaten onu dedi ayrıldılar.
2-3 gün sora da bana telde söyledi. Duygularını tam belli eden biri olmadıgından alkol almış rahat olabilmek için o gece söyledi.
Seni Seviyorum diye.
Ve Allah'ım bozmasın ağustos 2007'den beri seviyor.
Birde biz birbirimizi hiç görmeden 2 ay konuştuk yani tipimize göre değil duygularımıza göre aşk yaşadık tam 2 ay!
Yaz tatiliydi aynı şehirlerdeydik ama tatil maksadıyla ayrı sehirlerdeydik okul dönemi başlamadan 1 hafta önce gördük birbirimizi.
Çok güzeldi ya çokkk!
Allah!ım o günlere gittim şu an !
Ahh Aykut'um ahh