• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Soz, nişan için seneleri olup burayı takip eden arkadaşlar toplanalım :)

Selam kızlarrr:)5 yıllık bir ilişkim var ve çeyiz hazırlığındayım.Erkek arkadaşım askerde.geldikten snra insallah 2015 gbi evlilik diyorz:)

6 yıl nasıl geçirdiniz ben bir buçuk yıl geçsin diye günler sayıyorum :):):

Geçti 5 sene oldu 1 ay önce :D

Biz de aynı lisedeydik, ben açıldım 2 ay sonra ayrıldık :43: ama hayırlısı oymuş demek ki. üniversite sınavı bitti yerleştiğimiz yerler de belli oldu. Birbirimizi netten tebrik ederek konuşmaya başladık, ve bir iki hafta sonra her şey kendiliğinden oldu hala düşünüyorum nasıl başladık diye :52: teklif falan olmadı yani :52:

Selam kızlarrr:)5 yıllık bir ilişkim var ve çeyiz hazırlığındayım.Erkek arkadaşım askerde.geldikten snra insallah 2015 gbi evlilik diyorz:)

az kalmış valla ne güzel Allah mutlu etsin benimde 6 yıllık ilişkim var ama bir 4 yılımda evlilik için var :)

benımde lısede basladı kızlar 3, sınıfta hep dıbımdeydı ben arkadasım derken o ban karsı duygular hıssedıyormus ve 4, sınıfın son donemınde mesajlasmaya basladık ve ılıskımız baslasdı 3, senemızı doldurmak uzereyız bızde :21: ama onumuzde bır 3 4 sene daha var yanu dugune :9:

Burada evleneceklere! evlilik tarihi belli olanlara yer yok!
Sinirimiz bozuluyor.
Burası belirsizliklerin,kaosların yeri!

:D:D Şaka bir yana allah gani gani mutlu etsin bizede göstersin ve tüm isteyenlere.

selamlarrrr bendee varımm :):)

maalesef bizde de ne zaman ne olacağı belli değil 3 yıllığız ama konular gündemde bile değil bu yıl askere gidiyor bakalım :( hayırlısı olsun artık ...

benımde lısede basladı kızlar 3, sınıfta hep dıbımdeydı ben arkadasım derken o ban karsı duygular hıssedıyormus ve 4, sınıfın son donemınde mesajlasmaya basladık ve ılıskımız baslasdı 3, senemızı doldurmak uzereyız bızde :21: ama onumuzde bır 3 4 sene daha var yanu dugune :9:

Bizimkiyle aynı:21:

Son düzenleme:
Arkadaslar fikirlerimizi paylaşalım mı burda arastırdıgımız bır cok fikiri mesela söz mendili, yada benım söz kahvesi kucuk kavanozlar içinde benim en cok begendıklerım ya sizinkiler ne arkadaslar :16: Önumuzde cok seneler olsada paylasmak guzeldır dert arkadaslarım :3:

Burada evleneceklere! evlilik tarihi belli olanlara yer yok!
Sinirimiz bozuluyor.
Burası belirsizliklerin,kaosların yeri!

:D:D Şaka bir yana allah gani gani mutlu etsin bizede göstersin ve tüm isteyenlere.

hahha saol tşk ederim.ztn ay gün belli değil.sadece bi 2015 diyoruz:)

bende varım az buçuk. 1,5 sene oldu ben 27 o 26 yaşında. tanıştığımızda son sınıfta okuyordu. askerlik falan dolu belirsizlikle başladık bizde. ama zaman bir şekilde zar zor geçti gitti. aralıkta askere gidiyor kısa dönem haziranda gelecek ama belirsiz halen. 2014 içi evlilik istiyordum ama çoook zor :(:(

Kızlar güzel bir konu olmuş memnun oldummm

Bizimkisindede kesinlik yok üniverste bitiminden beri hala evlenecez güyaa:))
Bizde 2,5 senedir çıkıyoruz.Benim yanımda üniversite okuyordu ozmn tanışmıştık birdahada bırakmadı beni sağolsun:) ben 22 o 24 yaşında ikimizinde aileleri biliyor ben ailesiyle felan tanıştım görüşüyoruz telde sürekli sağolsun annesi arar oda benim teyzem ve eniştemle tanışabildi sadece ama benim ailem istemiyor anne babası ayrı bide namaz vs kılmadığı annesi açık olduğu için bizimkiler sorun çıkarıyor en son konuşmamızda ev yaptırmışlardı onun borcu var o borçları bitsin askerliğini yapsın oda senin gibi devlette çalışsın birikimini yapsın hazır olsun evliliğe o zmn gelsin bi istesinler bakalım felan denildi yokuşa sürülüyor yani. Bizde ailelerimizinde gönlünü yapmaya onları karşıma değil yanıma almak için mücadele ediyoruz işte.Şimdi erkek arkadaşım askerde işte yedek subay olduğu için maaş alıyor ve borçlarıda az kaldı askerden gelmeden hem borç bitmiş olucak hem para biriktirmiş olucak hemde askerliği bitmiş olucak ayrıca haftasonları tatil olduğu için benim isteğim üzerine dershaneye yazıldı sağolsun kpss sınavınada hazırlanıyor kendisi inşaat mühendisi normalde özeldede iyi para kazanabiliyor ama benim için sınava hazırlanıyor askerden gelince gelicekler güya ama bizimkiler ne yapcak belirsiz ne diyecekler bilmiyorum çokta korkuyorum hayırlısı

Okuduklarıma göre aranızda en deneyimli benim.
2007 yılından beri birlikteyiz.Koskoca 7 yıl oldu.
Yaşlarımız daha 22-24 arası ama yani biz lise 1den beri birlikteyiz.
Arkadaşımın sevgilisiydi. ÇALDIM ONU!!! :):)

Şaka bir yana arkadaşımla çıkıyorlardı ama hiç görüşmeden buluşmadan falan.
Birgün kavga etmişler msnde barıştırmaya çalışıordum bunları.
Benim erkek arkadaş istemedi. Ben sevmiyorum zaten onu dedi ayrıldılar.
2-3 gün sora da bana telde söyledi. Duygularını tam belli eden biri olmadıgından alkol almış rahat olabilmek için o gece söyledi.
Seni Seviyorum diye.

Ve Allah'ım bozmasın ağustos 2007'den beri seviyor.

Birde biz birbirimizi hiç görmeden 2 ay konuştuk yani tipimize göre değil duygularımıza göre aşk yaşadık tam 2 ay!
Yaz tatiliydi aynı şehirlerdeydik ama tatil maksadıyla ayrı sehirlerdeydik okul dönemi başlamadan 1 hafta önce gördük birbirimizi.
Çok güzeldi ya çokkk!
Allah!ım o günlere gittim şu an !
Ahh Aykut'um ahh

Kızlarrr nerdesinizzzz:))

bu konuya bende katılıyorummm:14: 3 senedir beraberiz oku bitip askerlik var daha :14:

Okuduklarıma göre aranızda en deneyimli benim.
2007 yılından beri birlikteyiz.Koskoca 7 yıl oldu.
Yaşlarımız daha 22-24 arası ama yani biz lise 1den beri birlikteyiz.
Arkadaşımın sevgilisiydi. ÇALDIM ONU!!! :):)

Şaka bir yana arkadaşımla çıkıyorlardı ama hiç görüşmeden buluşmadan falan.
Birgün kavga etmişler msnde barıştırmaya çalışıordum bunları.
Benim erkek arkadaş istemedi. Ben sevmiyorum zaten onu dedi ayrıldılar.
2-3 gün sora da bana telde söyledi. Duygularını tam belli eden biri olmadıgından alkol almış rahat olabilmek için o gece söyledi.
Seni Seviyorum diye.

Ve Allah'ım bozmasın ağustos 2007'den beri seviyor.

Birde biz birbirimizi hiç görmeden 2 ay konuştuk yani tipimize göre değil duygularımıza göre aşk yaşadık tam 2 ay!
Yaz tatiliydi aynı şehirlerdeydik ama tatil maksadıyla ayrı sehirlerdeydik okul dönemi başlamadan 1 hafta önce gördük birbirimizi.
Çok güzeldi ya çokkk!
Allah!ım o günlere gittim şu an !
Ahh Aykut'um ahh

senden sonra da en kıdemli benim 6 yıl 2008de tanıştık :) bizde liseye başlayacağım yaz tanıştık erkek arkadaşımın kuzeni sayesinde 1 ay msnde konuştuk doğumgünümde de ilk kez görmüştüm Allah bozmasın her şey ilk günkünden daha güzel olmaya başlıyor :)
Allah beklediğin günlere tez zamanda kavuştursun inşallah :) Tabi diğer bekleyenleri de kimsenin ilişkisine nazar değmesin amin:nazar:

Son düzenleme:
bizde 3 kasım 2008'den beri beraberiz... inşallah askerden dönünce nişan ile bizde bu mutlu heyecanlara başlayacağız ..

Allah herkesin gönlüne göre versin

bizde 2010dan beri birlikteyiz. aynı okuldaydık ama birbirimizi tam tanımıyoduk ortak arkadaşımız aracılığıyla tanıştık. şuanda askerde ve askerden geldikten sonra en azından 4-5 sene düşünmüyoruz. daha çokkkkkkk var yaniii :)

Bizler için çok güzel olmuş burası (:
2 yıldır devam ediyoruz çok şükür. Amaaa namaz açısından sorun buldugum için sürekli tartışıyoruz. Ailelerin haberide var ama üni. askerlik derken beklemedeyiz. Öğrenciyizde. Ama şimdiden evliliğe dair deşmediğim konu kalmadı :33: çokta iyi oldu pat diye evlenenlerden olmucaz sahi öyle düşünelim :1:
Tarihlerimiz belli değil ama evlilik 2015 yaz-sonbahar gibi :D ama hayal tabi :D

bende geldimmm :) bizde 4 senedir birlikteyiz okul yüzünden beklemedeyiz son sene söz nişan istiyoruz kısmetse :21:

bende varım :) 1,5 senelik ilişkim var. benim okul sorunum var üniversite sınavına hazırlanıyorum onun bitti :( 5 senemiz var

Back