Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Yaptım canm evt ama 1. sayfaya ben ayarlama yapmyrum kakule71 in yapması gerek sürekli ordan o düzenler bu sefer ama o mobile den giriyor nasl olcak kii
Bence sayfa yöneticiliği sana devretsin. KK yöneticilerine mesaj atarsa sayfayı açan sen olarak görünürsün ve sürekli kontrol sende olur. Kakule71 de kabul ederse tabi. canım mobilden zor oluyor bu işler biliyorum

Bence sayfa yöneticiliği sana devretsin. KK yöneticilerine mesaj atarsa sayfayı açan sen olarak görünürsün ve sürekli kontrol sende olur. Kakule71 de kabul ederse tabi. canım mobilden zor oluyor bu işler biliyorum

Aynen cnm tel çok zor.. Bakalm bnm için farketmz olmadı tek seferlik ayarlsak snra yine o devralsın düzenlmeyi yapar o kolay olur

Kizlar kuzenimin nisani vardi kav gündür kosturmaca giremedim zaten moralim bozuk supriz olarak susleme olara dusundugum seyleri o yapti artik yapamam da benden gordu aynisini yapti olur off offf yeni seyler bulmam lazim

kızlar günaydınn!! tanışmamız çok güzel geçti aileler çabuk kaynaştı 6 ekimde istemeye geliyorlar. İsteme söz aynı gün olacak. Kasım'da nişan olacak. Tam günü 1 hafta içinde belli olur.

Kizlar kuzenimin nisani vardi kav gündür kosturmaca giremedim zaten moralim bozuk supriz olarak susleme olara dusundugum seyleri o yapti artik yapamam da benden gordu aynisini yapti olur off offf yeni seyler bulmam lazim
Günaydın canım. Senin planları biliyor muydu kuzenin. Biliyorsa taklit etmekle çok ayıp etmiş.

isteme nişan tarihimizi belirledik kızlar Allah nasip ederse 9 ekim isteme 11 ekim nişan yapıcaz :) kişi listem hariç hiçbir hazırlık yok şuan inşallah en kısa zamanda elbise mekan halledilir çok telaşlı şeyler. Allah isteyen herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah. siz nişanları nasıl planladınız arkadaşlar ? biz en az 100 kişi olucağımız için eve sığmayız dedik mekan düşünüyoruz ekimde olucağı için. çok abartılı bişeyde istemiyorum sevgilim daha askere gidicek çünkü ne çok büyük ne çok küçük. kıyafetimin rengine bile karar veremedim kapalıyım bide kolayca bulurmuyum kabarıkmı olsun düzmü olsun orkestramı olsun kayıttan mı çalalım bir sürü ayrıntı biraz fikir alışverişi yapalım kızlar

Hayirlisi olsun canim hakkinda fikir alisverisine haziriz her seyi sorabilirsin :)

'' ...... '' EVLİLİK PANOSU
TANIŞMA

<<<=Nisan=>>>

tuqbacadi ---->6 Nisan

<<<= Ağustos=>>>

Gokche8605 ---> 31 Ağustos

<<<=Eylül=>>>

kakule71 ----> 26 Eylül

İSTEME & SÖZ
<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>​

missGamzeli ---> 4 Ekim

Gokche8605 ---> 6 Ekim

umel_74 ---> 9 Ekim

kakule71
----> 17 Ekim

betulyakup ---->

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi ---->

<<<=Aralık=>>>

NİŞAN
<<<=Ekim=>>>
missGamzeli ---> 11 Ekim

umel_74 ---> 11 Ekim

suskunsevda
---> 19 Ekim

kakule71
----> 25 Ekim

çaglaufuk --->

<<<=Kasım=>>>

Gokche8605
--->

<<<=Aralık=>>>

<<<0Ocak=>>>

<<<=Şubat=>>>

...
...
KINA GECESİ
...
...
...

DÜĞÜN

...
...
...

Evet neyseki oyle.kizlar ya sevdicegim bana daha evlenme teklifi etmedi diyorki tektasi sen begen alalim sana vermeyim sonra evlenme teklifi edeyim :) benimki de bi degisik :)

Alla alla o da güzelmiş beğen cnm bu fırsat kaçmaz Ama de ne zmn teklf etçeğini söylemesn o sürpriz olsn bari

Ben hep evde yapmayi dusundugum icin mekanda neler olur bilemedim.ama kiyafet bence kabarik olmamali ne bilim bana abartili geliyor.rengine ise karar verme sonra zor begenirsin.canim sen en azindan kapalisin daha kolay bulursun.benim daha zor kisa giymiyorum kollari yarim koldan kisa giymiyorum yani ne kapaliyim ne acik :) benim isim daha zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…