- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Merhaba. Benim de ekimde nişanım olacak :) Bizimde isteme ve nişan birarada olacak evde.
kakule71 çok şükür tanışma gayet güzel geçti onlar geldiğinde. beklediğimden güzeldi anlaştılar sohbetler yemekler falan hoştu. bu hafta sonuda biz gidiyoruz inşallah :) bizimde gidince tam tarihlerimiz belli olucak inşallah ama sevdiğimle ben 10 ekimde isteme 11 ekimdede nişan yapalım istiyoruz. şehir farkı olduğu için hepsine ayrı ayrı gelmek gitmek zor olucak diye. benide ekleyin kızlar listeye. yeniyim ya girip bakmamışım çok hakim olamadım daha buraya
Bende varım kızlar bizim nişanda 19 ekimde :) Ama henüz bi hazırlık felan yapmadım :)
Kızlar evde yapılacak ve yaklaşık 50 kişinin olacağı nişanda cupcake kurabiye filan olur mu sizce? ben karar veremedim.
Kızlarr pazar günü bizimde aileler tanışacak. o zaman isteme tarihi hatta belki nişan tarihini belirlemeyi düşünüyoruz. bizim düşüncemiz kurban bayramından önceki hafta isteme , Ekim sonu Kasım başı gibi de nişan olur. haberdar ederim sizleri.
https://www.sefamerve.com/product/d...ttur-Elbise-9047-10-Nar-Cicegi/ZRFELB9047-10/
Sözüm için linkteki bu kıyafeti sipariş ettim kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Fotoğraf yükleyemedim
Söz canım benimkisi... Aile arasında istiyorumcanım elbisen çok tatlı bi benzeri siyahı bende var bulamadım şuan fotoğrafını.. Ben de elbide giycektim vazgeçtim. Güzel bir tunik alıcam yarın kendime.. ne zaman nişanmı sözmü seninkisi.. Benim söz yüzükleri takılcak haftaya.
çabuk gel canım bekliyoruzSelam kızlar bilgsyrm düzeldi derken şmdide modemimizde sorun var gelip düzeltmelerini bekliyoruz
Hepinizin tarihine panomuzda ayarlycam öpüyrum şimdilik
https://www.sefamerve.com/product/d...ttur-Elbise-9047-10-Nar-Cicegi/ZRFELB9047-10/
Sözüm için linkteki bu kıyafeti sipariş ettim kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Fotoğraf yükleyemedim
Sağolasın canım ya en güzeli senin olsun inşaALLAH...(amin...)Tatlm söz için çok güzel bi elbise seçmişsin bn sevdim
Sağolasın canım ya en güzeli senin olsun inşaALLAH...(amin...)
Bazen diktikdiklerimizde güzel olmuyor. Terzi işinin ehli değilse malesef :) Sende hazıra bak içine sinmezse diktir benceBende diktrcektim cnm hatta konu açöştım ama geçnlerde konakta hazr çok güzl elbiseler gördüm erkek arkdşmla da konuştk o gelnce beraber bakcaz biraz bulamassak düşündüğümzü diktrcem bakalım
Bazen diktikdiklerimizde güzel olmuyor. Terzi işinin ehli değilse malesef :) Sende hazıra bak içine sinmezse diktir bence
Canım benim tarihi de 19 Ekim olarak ayarlar mısın? İsteme ve tanışma 19 Ekim... Nasipse inşaALLAH...'' ...... '' EVLİLİK PANOSU
TANIŞMA
<<<=Nisan=>>>
tuqbacadi ---->6 Nisan
<<<= Ağustos=>>>
Gokche8605 ---> 31 Ağustos
<<<=Eylül=>>>
kakule71 ----> 26 Eylül
İSTEME & SÖZ
<<<=Eylül=>>>
<<<=Ekim =>>>
missGamzeli ---> 4 Ekim
umel_74 ---> 10 Ekim
kakule71 ----> 17 Ekim
betulyakup ---->
<<<=Kasım=>>>
tuqbacadi ---->
<<<=Aralık=>>>
NİŞAN
<<<=Ekim=>>>
missGamzeli ---> 11 Ekim
umel_74 ---> 11 Ekim
suskunsevda ---> 19 Ekim
kakule71 ----> 25 Ekim
çaglaufuk --->
<<<=Kasım=>>>
<<<=Aralık=>>>
<<<0Ocak=>>>
<<<=Şubat=>>>
...
...
KINA GECESİ
...
...
...
DÜĞÜN
...
...
...
Kızlarr düzenlemeleri yaptım eksik yanlş yoktr inş varsa söyleyin karştrmş olmym
Ayrıca panomuza hala isim bulamadk yaa Ne evlilik panosu olsun ?? hala ... şeklinde
Canım benim tarihi de 19 Ekim olarak ayarlar mısın? İsteme ve tanışma 19 Ekim... Nasipse inşaALLAH...
Panoyu 1. sayfaya yapalım kızlar arada kaybolacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?