Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlarr pazar günü bizimde aileler tanışacak. o zaman isteme tarihi hatta belki nişan tarihini belirlemeyi düşünüyoruz. bizim düşüncemiz kurban bayramından önceki hafta isteme , Ekim sonu Kasım başı gibi de nişan olur. haberdar ederim sizleri.

Merhaba. Benim de ekimde nişanım olacak :) Bizimde isteme ve nişan birarada olacak evde.

Bende varım kızlar bizim nişanda 19 ekimde :) Ama henüz bi hazırlık felan yapmadım :)

Kızlar evde yapılacak ve yaklaşık 50 kişinin olacağı nişanda cupcake kurabiye filan olur mu sizce? ben karar veremedim.

Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz Mesajını görmediğim arkadaşlar varsa affola

Söz canım benimkisi... Aile arasında istiyorum
Seninkine de az kalmış...ben Ekim ayında istiyorum isteme ardından haftasın aile arası söz... ALLAH izin verirse tabi inşaALLAH...(aminnn...)

Selam kızlar bilgsyrm düzeldi derken şmdide modemimizde sorun var gelip düzeltmelerini bekliyoruz
Hepinizin tarihine panomuzda ayarlycam öpüyrum şimdilik

'' ...... '' EVLİLİK PANOSU
TANIŞMA

<<<=Nisan=>>>

tuqbacadi ---->6 Nisan

<<<= Ağustos=>>>

Gokche8605 ---> 31 Ağustos

<<<=Eylül=>>>

kakule71 ----> 26 Eylül

İSTEME & SÖZ
<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>​

missGamzeli ---> 4 Ekim

umel_74 ---> 10 Ekim

kakule71
----> 17 Ekim

betulyakup ---->

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi ---->

<<<=Aralık=>>>

NİŞAN
<<<=Ekim=>>>
missGamzeli ---> 11 Ekim

umel_74 ---> 11 Ekim

suskunsevda
---> 19 Ekim

kakule71
----> 25 Ekim

çaglaufuk --->

<<<=Kasım=>>>

<<<=Aralık=>>>

<<<0Ocak=>>>

<<<=Şubat=>>>

...
...
KINA GECESİ
...
...
...

DÜĞÜN

...
...
...

Kızlarr düzenlemeleri yaptım eksik yanlş yoktr inş varsa söyleyin karştrmş olmym
Ayrıca panomuza hala isim bulamadk yaa Ne evlilik panosu olsun ?? hala ... şeklinde

Sağolasın canım ya en güzeli senin olsun inşaALLAH...(amin...)

Bende diktrcektim cnm hatta konu açöştım ama geçnlerde konakta hazr çok güzl elbiseler gördüm erkek arkdşmla da konuştk o gelnce beraber bakcaz biraz bulamassak düşündüğümzü diktrcem bakalım

Bende diktrcektim cnm hatta konu açöştım ama geçnlerde konakta hazr çok güzl elbiseler gördüm erkek arkdşmla da konuştk o gelnce beraber bakcaz biraz bulamassak düşündüğümzü diktrcem bakalım
Bazen diktikdiklerimizde güzel olmuyor. Terzi işinin ehli değilse malesef :) Sende hazıra bak içine sinmezse diktir bence

Canım benim tarihi de 19 Ekim olarak ayarlar mısın? İsteme ve tanışma 19 Ekim... Nasipse inşaALLAH...

Panoyu 1. sayfaya yapalım kızlar arada kaybolacak.

'' ...... '' EVLİLİK PANOSU
TANIŞMA

<<<=Nisan=>>>

tuqbacadi ---->6 Nisan

<<<= Ağustos=>>>

Gokche8605 ---> 31 Ağustos

<<<=Eylül=>>>

kakule71 ----> 26 Eylül

İSTEME & SÖZ
<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>​

missGamzeli ---> 4 Ekim

umel_74 ---> 10 Ekim

kakule71
----> 17 Ekim

betulyakup ----> 19 Ekim

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi ---->

<<<=Aralık=>>>

NİŞAN
<<<=Ekim=>>>
missGamzeli ---> 11 Ekim

umel_74 ---> 11 Ekim

suskunsevda
---> 19 Ekim

kakule71
----> 25 Ekim

çaglaufuk --->

<<<=Kasım=>>>

<<<=Aralık=>>>

<<<0Ocak=>>>

<<<=Şubat=>>>

...
...
KINA GECESİ
...
...
...

DÜĞÜN

...
...
...

Canım benim tarihi de 19 Ekim olarak ayarlar mısın? İsteme ve tanışma 19 Ekim... Nasipse inşaALLAH...

Panoyu 1. sayfaya yapalım kızlar arada kaybolacak.

Yaptım canm evt ama 1. sayfaya ben ayarlama yapmyrum kakule71 in yapması gerek sürekli ordan o düzenler bu sefer ama o mobile den giriyor nasl olcak kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…