- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Tmm cnm sizin hangi ay olcak istemeCanim simdi bir deneyim olmazsa yarin işyerinden hallederim
Ne guzel canim ya ben de atlatsaydim o kismiBizim şuan konuştuğumuz ekim sonu askerlk btiyo inşallah kasımda işe gircek .
Artık ortası mı sonu mu olur adımı atıcaz isteme içinçünkü bizim tanışma oldu izinde
Ne guzel canim ya ben de atlatsaydim o kismi
Super oldu bence :)
Az kaldi az kaldi 30 guncuk
30 gün ne ki cnm yaa bnm şafağımı gör sen atarsa 61 gün snra gelcek ilk beklediğim tarih bu
canim ben denedim de mobilden cok zor olacak yarin yaparim ins. yarina kadar da biraz tarihler duzenlenmis olur :)Bencede canm aklıma geldikçe düzenlemeleri yapyrum ben şimdi ilk sayfaya koymaya çalşrız
Allah kavustursun canim
canim ben denedim de mobilden cok zor olacak yarin yaparim ins. yarina kadar da biraz tarihler duzenlenmis olur :)
Allah bu konu da paylasim yapan gelinciklere Kizlar yarin dugunum var cok heyecanliyim demeyi nasip etsin
Merhaba. Benim de ekimde nişanım olacak :) Bizimde isteme ve nişan birarada olacak evde.
Hosgeldiniz kizlar aramiza :)kakule71 çok şükür tanışma gayet güzel geçti onlar geldiğinde. beklediğimden güzeldi anlaştılar sohbetler yemekler falan hoştu. bu hafta sonuda biz gidiyoruz inşallah :) bizimde gidince tam tarihlerimiz belli olucak inşallah ama sevdiğimle ben 10 ekimde isteme 11 ekimdede nişan yapalım istiyoruz. şehir farkı olduğu için hepsine ayrı ayrı gelmek gitmek zor olucak diye. benide ekleyin kızlar listeye. yeniyim ya girip bakmamışım çok hakim olamadım daha buraya
hayirli olsun canim :)kızlar naber? bugün sevdiceğimle konuştuk da kurban bayramında isteme, bayramdan sonraki haftasonu da nişan olsa diye düşündük
bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?