- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Ben nsani evde yapacagim susleme kucuk hediyeler düşünüyorum kafamda birseyler var tam netlesince sizlerle de paylasirim :)[/QUOTE][QUOTE="betulyakup, post: 36579088, member: 3 846 düşünüyorumm lışmaktan fırsat buldukça buralara takılıp fikir edinmeye çalışıyorum canım.
Kakule71 mesaj yazarken alıntı yapsana canım yoksa bana yazdığını anlamıyorum
Tamam canım fikir alışverişi yapalım inşaALLAH...[/QUOTE]Ben nsani evde yapacagim susleme kucuk hediyeler düşünüyorum kafamda birseyler var tam netlesince sizlerle de paylasirim :)
Canım bizim buralarda adettir. Yani adet demeyimde isteğe göre yapılır bu. Düğün günü nişan yüzükleri tekrar takılır...(bence saçma ama) amaç takıları takmak
Tamam canım fikir alışverişi yapalım inşaALLAH...
Canım biz nişanı bi aralar evde düşündüğmz için ben minik sepetler hazrladım burda bi arkadaştn görmüştm oda nasl yaptğını anltmştı sağolsun . Nişan tepsilerini getrip götrdüğümz zmn bize gelenlere vercem cnm resmini çekip paylaşym sizinle fikir olur
Sizin için indirip çektim kızlar
Bunlar sepetlerim eşit miktarda gümüş ve pembe yaptım nişanlılığmı pembe istyorumsayısı toplamda 50yi geçti snrım
Eki Görüntüle 1223162
Bunlar petek tül her bir sepeti sarmak için kare şeklinde kestim
Eki Görüntüle 1223164
Bunlar üzerine yapıştrmak için hazırladığım kalp kartonlar
Eki Görüntüle 1223163
işte bitmişi böyle olucak inşlallah
Eki Görüntüle 1223165 Eki Görüntüle 1223168
İçlerinede lavanta ve gül yaprakları koyucam dağıtmaya yakın bi zamanda
Bunlar çok şeker olmuş ya ellerine sağlık..Bende minik şişelerde şeker yada lokum koymayı düşünüyorum
Ay oda güzel canım ya annemde bana lokumda koyabiriz dedi ama snce napayım kokumu güzl olur lokum mu yemek için açtklarnda bozulsn istemyrum ya
Canım bizim buralarda adettir. Yani adet demeyimde isteğe göre yapılır bu. Düğün günü nişan yüzükleri tekrar takılır...(bence saçma ama) amaç takıları takmak
Tamam canım fikir alışverişi yapalım inşaALLAH...
Canımmm çok güzel olmuş malzemeleri yazar mısın çok güzelmiş bir de nasıl aşamalardan geçtiğini yazar mısın?Sizin için indirip çektim kızlar
Bunlar sepetlerim eşit miktarda gümüş ve pembe yaptım nişanlılığmı pembe istyorumsayısı toplamda 50yi geçti snrım
Eki Görüntüle 1223162
Bunlar petek tül her bir sepeti sarmak için kare şeklinde kestim
Eki Görüntüle 1223164
Bunlar üzerine yapıştrmak için hazırladığım kalp kartonlar
Eki Görüntüle 1223163
işte bitmişi böyle olucak inşlallah
Eki Görüntüle 1223165 Eki Görüntüle 1223168
İçlerinede lavanta ve gül yaprakları koyucam dağıtmaya yakın bi zamanda
Amin hepimizin hakkında hayırlısı inşaALLAH...(amin...)Şimdi anladım hayırlısı oldun inşallahh
Evet canım aynen öyleAnladım canım benim teyzemde sözde nişan yüzüğü takmıştı.. Nişanında tekrar aynı yüzükleri taktılar bir defa almış oldular bunun gibi bişey seninde
ALLAH yardımcın olsun inşaALLAH canım yaCanim sıkkın kizlarmaddiyata en cok ihtiyacim olan su donemde patronum olacak o kadinla sorunlar yasamam cok can sıkıcı
ALLAH yardımcın olsun inşaALLAH canım ya
Kizlar yarin ceyizim icin yemek takimi tencere takimi falan almaya gidecegim :) bu bile heyecan veriyor.yarin fotograflarini paylasirim.sizin ceyizler ne alemde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?