Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
[QUOTE="betulyakup, post: 36579088, member: 3 846 düşünüyorumm lışmaktan fırsat buldukça buralara takılıp fikir edinmeye çalışıyorum canım.

Kakule71 mesaj yazarken alıntı yapsana canım yoksa bana yazdığını anlamıyorum [/QUOTE]
Ben nsani evde yapacagim susleme kucuk hediyeler düşünüyorum kafamda birseyler var tam netlesince sizlerle de paylasirim :)

Ben nsani evde yapacagim susleme kucuk hediyeler düşünüyorum kafamda birseyler var tam netlesince sizlerle de paylasirim :)[/QUOTE]
Tamam canım fikir alışverişi yapalım inşaALLAH...

Ben nsani evde yapacagim susleme kucuk hediyeler düşünüyorum kafamda birseyler var tam netlesince sizlerle de paylasirim :)
Tamam canım fikir alışverişi yapalım inşaALLAH...[/QUOTE]

Canım biz nişanı bi aralar evde düşündüğmz için ben minik sepetler hazrladım burda bi arkadaştn görmüştm oda nasl yaptğını anltmştı sağolsun . Nişan tepsilerini getrip götrdüğümz zmn bize gelenlere vercem cnm resmini çekip paylaşym sizinle fikir olur

Canım biz nişanı bi aralar evde düşündüğmz için ben minik sepetler hazrladım burda bi arkadaştn görmüştm oda nasl yaptğını anltmştı sağolsun . Nişan tepsilerini getrip götrdüğümz zmn bize gelenlere vercem cnm resmini çekip paylaşym sizinle fikir olur [/QUOTE]

Şu an net olan birşey yok ama Bende eğer kısmet olursa evde yapmayı düşünüyorum..Çünkü benim bulunduğum şehirde olmayacak düğün, burda kına gecesi olur heralde, nasıl olucak pek bilmiyorum ama şehirler arası gelin olucam ben

Şu an net olan birşey yok ama Bende eğer kısmet olursa evde yapmayı düşünüyorum..Çünkü benim bulunduğum şehirde olmayacak düğün, burda kına gecesi olur heralde, nasıl olucak pek bilmiyorum ama şehirler arası gelin olucam ben [/QUOTE]

Şehirler arası gelin olmak zor yaa arkadşmdan biliyrum Size geldiklerinde söz vs gibi o zman dağıtrsn cnm .Hazırda alınır tabi ama bn daha zamanmz olduğu için hem oyalanrım demiştim hemde kendi el emeğim olsun istedim

Sizin için indirip çektim kızlar
Bunlar sepetlerim eşit miktarda gümüş ve pembe yaptım nişanlılığmı pembe istyorum sayısı toplamda 50yi geçti snrım

Bunlar petek tül her bir sepeti sarmak için kare şeklinde kestim

Bunlar üzerine yapıştrmak için hazırladığım kalp kartonlar

işte bitmişi böyle olucak inşlallah

İçlerinede lavanta ve gül yaprakları koyucam dağıtmaya yakın bi zamanda

Bunlar çok şeker olmuş ya ellerine sağlık..Bende minik şişelerde şeker yada lokum koymayı düşünüyorum

Bunlar çok şeker olmuş ya ellerine sağlık..Bende minik şişelerde şeker yada lokum koymayı düşünüyorum

Ay oda güzel canım ya annemde bana lokumda koyabiriz dedi ama snce napayım kokumu güzl olur lokum mu yemek için açtklarnda bozulsn istemyrum ya

Canım bizim buralarda adettir. Yani adet demeyimde isteğe göre yapılır bu. Düğün günü nişan yüzükleri tekrar takılır...(bence saçma ama) amaç takıları takmak

Anladım canım benim teyzemde sözde nişan yüzüğü takmıştı.. Nişanında tekrar aynı yüzükleri taktılar bir defa almış oldular bunun gibi bişey seninde

Canım biz nişanı bi aralar evde düşündüğmz için ben minik sepetler hazrladım burda bi arkadaştn görmüştm oda nasl yaptğını anltmştı sağolsun . Nişan tepsilerini getrip götrdüğümz zmn bize gelenlere vercem cnm resmini çekip paylaşym sizinle fikir olur [/QUOTE]
Canım çok iyi olur becerebilrsem bende yaparım inşaALLAH... sağolasın

Canımmm çok güzel olmuş malzemeleri yazar mısın çok güzelmiş bir de nasıl aşamalardan geçtiğini yazar mısın?

Canim sıkkın kizlar maddiyata en cok ihtiyacim olan su donemde patronum olacak o kadinla sorunlar yasamam cok can sıkıcı

Kizlar yarin ceyizim icin yemek takimi tencere takimi falan almaya gidecegim :) bu bile heyecan veriyor.yarin fotograflarini paylasirim.sizin ceyizler ne alemde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…