Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Çoğu şeyi tamamladım canım ya ütü tost makinası bulaşık falan kaldı işte belli şeyler artık eksiklerimi sayabliyrum diyelim :)
Ben küçük ev aletlerini son ana bırakıcam onun dışında yemek takımı tencere çatal bıçak falan aldım bende aradan çıktı ama daha çok şey var :)

Ben küçük ev aletlerini son ana bırakıcam onun dışında yemek takımı tencere çatal bıçak falan aldım bende aradan çıktı ama daha çok şey var :)
Aynen bende sona bırakmak için onları almyrum canım :) Yemek takımı tencere takımı onları aldım bende mutfak için küçük gereçleride çoğunu aldım çeyiz topiğim var oraya aldıklarımın bazılarını yükledim bakalbilirsin :)

Bakayım o zaman bayılıyorum öyle şeylere :) Siz ne zaman düşünüyorsunuz söz nişanı falan :)

Bakayım o zaman bayılıyorum öyle şeylere :) Siz ne zaman düşünüyorsunuz söz nişanı falan :)

Biz askerliği bekliyoduk 1 ay falan oldu geleli şu zamnlar yapıcaktık sözü canım ama gelmesine 2 gün kala kayınpederim vefat etti Şuan bişey konuşmuyoruz çünkü acımız var bekliyorum halası 40ı ve 52sini bekleyelm dedi bana bakalm sevgilimden gelcek adımı bekliyorum anlıcağın canım

Çok üzüldüm canım başınız sağolsun.. Evet onlardan bekle uygun bir zamanda söyleyeceklerdir mutlaka geç olsun güç olmasın :)

Çok üzüldüm canım başınız sağolsun.. Evet onlardan bekle uygun bir zamanda söyleyeceklerdir mutlaka geç olsun güç olmasın :)

Sağol canım Dostlar sağolsun ...
Öyle canım bekliyoruz bakalım işe girdi sevdiceğim 2 hafta oldu işte o uygun bi zmnda teklif eder diye düşünyrum söylüyo sıra yüzüklerde diye bakalım :)

Ayne öyle son 1 yıldır bunu konuşyruz askerde bol bol düşün demiştim :) :)
Canım sohbet çok güzel gidiyo ama benim çıkmam lazım ya
Ben de asker bekledim askerde düşünmüş gelince çalıştı para biriktirdi teklif etti :) Darısı başına inşallah :) Tamam canım görüşürüz yine iyi günler :)

Ben de asker bekledim askerde düşünmüş gelince çalıştı para biriktirdi teklif etti :) Darısı başına inşallah :) Tamam canım görüşürüz yine iyi günler :)

Sağol canım inşallah :) evlilik teklifini nasıl ettiğini de dinlemek isterim bi ara :)
İyi günler canım görüşürüz

Günaydın canım baktım yaptıklarına gerçekten çok güzeller ama bizim hatunlarda becerikli maşallah :)
Ben kendim yaptım herşeyimi ama alcaklar varsa baksınlar gerçekten çok güzeller ellerine sağlık

Tuğba ve kızlar nerelerdesiniz :)
Ben sınavımı atlattım şükür ALLAH'a...
Bu arada bizim düğün tarihi belli oldu. Nasipse 29 Ağustos Cumartesi Kına , 30 Ağustos Pazar Düğün...

Tuğba ve kızlar nerelerdesiniz :)
Ben sınavımı atlattım şükür ALLAH'a...
Bu arada bizim düğün tarihi belli oldu. Nasipse 29 Ağustos Cumartesi Kına , 30 Ağustos Pazar Düğün...

Ben burdayımmm
Canım nasıl geçti sınavın ?
Hayırlı olsun bu arada Ağustosta Betülümüz gelin oluyo demek yaa çok duygulandım ben şimdiii

Zafer bayramında düğün mükemmel

Ben burdayımmm
Canım nasıl geçti sınavın ?
Hayırlı olsun bu arada Ağustosta Betülümüz gelin oluyo demek yaa çok duygulandım ben şimdiii

Zafer bayramında düğün mükemmel
Canımmm çok şükür sınavım iyi geçti... Evet Zafer Bayramı nasipse :) darısı sana en kısa zamanda inşaALLAH... sen nasılsın?

Canımmm çok şükür sınavım iyi geçti... Evet Zafer Bayramı nasipse :) darısı sana en kısa zamanda inşaALLAH... sen nasılsın?

Amiiiin inşallah canım bizim malum halen bişi yok ama
İyiym çok şükür canım bi problem yok sınavının iyi geçmesine çok sevindim dua etmiştim senin için

Amiiiin inşallah canım bizim malum halen bişi yok ama
İyiym çok şükür canım bi problem yok sınavının iyi geçmesine çok sevindim dua etmiştim senin için
Canım benim ALLAH razı olsun duan için...
Hayırlısı canım geç olsun ama güç olmasın inşaALLAH...(Amin...)

Kızlar nasılsınız hiç kimse girmiyo artık
Ben bu topiğe söz tarihimiz şu, nişan şu demeyi çok isterdim ama ne yazık ki bizde bunların hiç biri olmadı ve olmıycak ...
Dün gece büyük bi kavganın ardından ara verelim dedim olmuyo artık ilgisizliğinden bıktım çok yoruldum bu 5.5 yıl beni çok yordu gerçekten ..
Direk ayrılmak olmazdı zaten bize, kabul etmezdi ama bu ara daha da soğutcak bizi biliyorum ..
Eskiden bu sözleri duyduğumda bile karnıma kramplar girerdi şuan o kadar ruhsuzum ki hiç bişey hissetmiyorum
dün aşkamdan beri tek bi mesaj arama olmadı biz arttık bittik sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…