- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Ben küçük ev aletlerini son ana bırakıcam onun dışında yemek takımı tencere çatal bıçak falan aldım bende aradan çıktı ama daha çok şey var :)Çoğu şeyi tamamladım canım ya ütü tost makinası bulaşık falan kaldı işte belli şeyler artık eksiklerimi sayabliyrum diyelim :)
Aynen bende sona bırakmak için onları almyrum canım :) Yemek takımı tencere takımı onları aldım bende mutfak için küçük gereçleride çoğunu aldım çeyiz topiğim var oraya aldıklarımın bazılarını yükledim bakalbilirsin :)Ben küçük ev aletlerini son ana bırakıcam onun dışında yemek takımı tencere çatal bıçak falan aldım bende aradan çıktı ama daha çok şey var :)
Bakayım o zaman bayılıyorum öyle şeylere :) Siz ne zaman düşünüyorsunuz söz nişanı falan :)Aynen bende sona bırakmak için onları almyrum canım :) Yemek takımı tencere takımı onları aldım bende mutfak için küçük gereçleride çoğunu aldım çeyiz topiğim var oraya aldıklarımın bazılarını yükledim bakalbilirsin :)
Bakayım o zaman bayılıyorum öyle şeylere :) Siz ne zaman düşünüyorsunuz söz nişanı falan :)
Çok üzüldüm canım başınız sağolsun.. Evet onlardan bekle uygun bir zamanda söyleyeceklerdir mutlaka geç olsun güç olmasın :)Biz askerliği bekliyoduk 1 ay falan oldu geleli şu zamnlar yapıcaktık sözü canım ama gelmesine 2 gün kala kayınpederim vefat ettiŞuan bişey konuşmuyoruz çünkü acımız var bekliyorum halası 40ı ve 52sini bekleyelm dedi bana bakalm sevgilimden gelcek adımı bekliyorum anlıcağın canım
Çok üzüldüm canım başınız sağolsun.. Evet onlardan bekle uygun bir zamanda söyleyeceklerdir mutlaka geç olsun güç olmasın :)
Evlenme teklifi mi bekliyorsun :)Sağol canım Dostlar sağolsun ...
Öyle canım bekliyoruz bakalım işe girdi sevdiceğim 2 hafta oldu işte o uygun bi zmnda teklif eder diye düşünyrum söylüyo sıra yüzüklerde diye bakalım :)
Evlenme teklifi mi bekliyorsun :)
Ben de asker bekledim askerde düşünmüş gelince çalıştı para biriktirdi teklif etti :) Darısı başına inşallah :) Tamam canım görüşürüz yine iyi günler :)Ayne öyle son 1 yıldır bunu konuşyruz askerde bol bol düşün demiştim :) :)
Canım sohbet çok güzel gidiyo ama benim çıkmam lazım ya
Ben de asker bekledim askerde düşünmüş gelince çalıştı para biriktirdi teklif etti :) Darısı başına inşallah :) Tamam canım görüşürüz yine iyi günler :)
Günaydın hatunlarBende nişanlı bir hatun olarak hepinizi tebrik ediyorum
Biraz kendi reklamımı yapmak istedim.Marifetli bir hatun olarak söz-nişan tepsisi yapmaya başladımmodellerim sayfamda bulunmakta ve sipariş verip beğenmediğiniz takdirde vazgeçme hakkına sahipsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/soez-nisan-tepsisi-modelleri-2015.776765/
Tuğba ve kızlar nerelerdesiniz :)
Ben sınavımı atlattım şükür ALLAH'a...
Bu arada bizim düğün tarihi belli oldu. Nasipse 29 Ağustos Cumartesi Kına , 30 Ağustos Pazar Düğün...
Canımmm çok şükür sınavım iyi geçti... Evet Zafer Bayramı nasipse :) darısı sana en kısa zamanda inşaALLAH... sen nasılsın?Ben burdayımmm
Canım nasıl geçti sınavın ?
Hayırlı olsun bu arada Ağustosta Betülümüz gelin oluyo demek yaa çok duygulandım ben şimdiii
Zafer bayramında düğün mükemmel
Canımmm çok şükür sınavım iyi geçti... Evet Zafer Bayramı nasipse :) darısı sana en kısa zamanda inşaALLAH... sen nasılsın?
Canım benim ALLAH razı olsun duan için...Amiiiin inşallah canım bizim malum halen bişi yok ama
İyiym çok şükür canım bi problem yok sınavının iyi geçmesine çok sevindim dua etmiştim senin için
Canım benim ALLAH razı olsun duan için...
Hayırlısı canım geç olsun ama güç olmasın inşaALLAH...(Amin...)
iyi geceler canım inşaALLAH...Amiin tatlım
Ben kapıyorum bilgisayarı görüşürüz inşallah
İyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?