Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Biraz kosturmayla gecti canim bir de email adresim degisti mail almayinca kimse girmiyor sanmistimmm unutmusum :) artik buralardayim :)
Unutma canm bizi nasıl gidiyor nişanlılık

Ah kuzum ALLAH sizinde yardımcınız olsun. sizinde kavuşmanız yakındır inşaALLAH...(amin.)
Dualarımdasın canm...
Kızlar ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere ALLAH'a emanet olun...

Valla canım benim daha isteme tarihim bile belli değil
İlk sayfadaki yazdığımız bilgileri yaz senide ekleyim kuzu

Anladım canım arada yaz ama nasıl gidiyo nişanlılık :)
Allah yardım etsin bu arada
Benim isteme söz oldu canım da nişan olmadı henüz :) Buraya mı yazıyorum mesaj olarak mı atıyorum nasıl oluyor :)

Guzel canim yaaa kosturmayla geçiyor dun dugun tarihimiz belli oldu Allahin izniyle 1 agustos subat mart gibi de nikahimiz olacak kizlaaarr :)

Sağol canım benim Görüşürüz sende Allaha emanet ol
Benim isteme söz oldu canım da nişan olmadı henüz :) Buraya mı yazıyorum mesaj olarak mı atıyorum nasıl oluyor :)
Nasıl arzu edersen canım burayada yazabilrsin farketmez yaşını nerde oturuysun tanışma yılınız isteme söz bunları:) bu arada ben Tuğba hoşgeldin aramıza
Guzel canim yaaa kosturmayla geçiyor dun dugun tarihimiz belli oldu Allahin izniyle 1 agustos subat mart gibi de nikahimiz olacak kizlaaarr :)

Herşey belli oldu yani ne mutlu sana kuzum Hayrlı olsun

Bursa da oturuyorum canım yaşımda 22 :)
Çıkma tarihimiz 20.09.2012 :) aile tanışmasını hiç hatırlamıyorum İsteme 10.05.2014 Söz 17.05.2014 :)

Zor değilmidir canım fazla sabır lazım :)
Aynen öyle zor zaten daha konuşmaları bile kem küm gel ingilizce konuştur :) Ama eğlenceli ya onlar için şarkı etkinlikler faaliyetler hazrlıyıdum sırf hastalık yüzünden çıktım geçen kış mafoldum antibiyotikler aciller sürekli çocuklardan grip kapıyodum yoksa çıkmazdım bide ücret azdı faln işte :) Yoksa çocukları çok seviyrum :))

Ben de çocukları çok severim de onlara birşey öğretmek zor sabırlı olmak lazım :) Geçmiş olsun bu arada :) Peki mesleğin ne tam olarak :)

Ben de çocukları çok severim de onlara birşey öğretmek zor sabırlı olmak lazım :) Geçmiş olsun bu arada :) Peki mesleğin ne tam olarak :)

Ben düz lise sayısal mezunuyum canım yani tam olarak bi mesleğim yok deneyim var :)
Senin ne mesleğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…