- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Unutma canm bizi nasıl gidiyor nişanlılıkBiraz kosturmayla gecti canim bir de email adresim degisti mail almayinca kimse girmiyor sanmistimmm unutmusum :) artik buralardayim :)
Ayy ne güzel yaa bizde yaşak o günleri bugün buluşcaktık akrabaları geliyo diye çıkamıyo nişanlı olsak bende giderdim onlara içim gidiyo çim
Dualarımda unutmam seni canım sende beni unutmaa
Nerdesin kuzu ya harbi yok oldun bi anda unuttn sandık bizi :) :)
Benim isteme söz oldu canım da nişan olmadı henüz :) Buraya mı yazıyorum mesaj olarak mı atıyorum nasıl oluyor :)Valla canım benim daha isteme tarihim bile belli değil
İlk sayfadaki yazdığımız bilgileri yaz senide ekleyim kuzu
Anladım canım arada yaz ama nasıl gidiyo nişanlılık :)
Allah yardım etsin bu arada
Sağol canım benimUnutma canm bizi nasıl gidiyor nişanlılık
Ah kuzum ALLAH sizinde yardımcınız olsun. sizinde kavuşmanız yakındır inşaALLAH...(amin.)
Dualarımdasın canm...
Kızlar ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere ALLAH'a emanet olun...
Nasıl arzu edersen canım burayada yazabilrsin farketmez yaşını nerde oturuysun tanışma yılınız isteme söz bunları:) bu arada ben Tuğba hoşgeldin aramızaBenim isteme söz oldu canım da nişan olmadı henüz :) Buraya mı yazıyorum mesaj olarak mı atıyorum nasıl oluyor :)
Guzel canim yaaa kosturmayla geçiyor dun dugun tarihimiz belli oldu Allahin izniyle 1 agustos subat mart gibi de nikahimiz olacak kizlaaarr :)
Bursa da oturuyorum canım yaşımda 22 :)Sağol canım benimGörüşürüz sende Allaha emanet ol
Nasıl arzu edersen canım burayada yazabilrsin farketmez yaşını nerde oturuysun tanışma yılınız isteme söz bunları:) bu arada ben Tuğba hoşgeldin aramıza
Herşey belli oldu yani ne mutlu sana kuzum Hayrlı olsun
Bursa da oturuyorum canım yaşımda 22 :)
Çıkma tarihimiz 20.09.2012 :) aile tanışmasını hiç hatırlamıyorumİsteme 10.05.2014 Söz 17.05.2014 :)
Sağol tatlım :) ama adımda n yok LilYumiyumTamamdır canım ekledim :)
Pardon düzelttim :)Sağol tatlım :) ama adımda n yok LilYumiyum
:) Yok canım iş arıyorum ama malesef yok.. Sen ?Pardon düzelttim :)
Çalısyomusun canım
:) Yok canım iş arıyorum ama malesef yok.. Sen ?
Çalışmak iyi aslında arıyormusun başka :) Okul öncesi mi okudun canım :)Bende çalışmıyorum canım evdeyim anaokulndaydım geçen yıl ama bazı nedenlerden dolayı çıktım şimdi arada gidiyrum yine oraya bazen işte :)
Çalışmak iyi aslında arıyormusun başka :) Okul öncesi mi okudun canım :)
Zor değilmidir canım fazla sabır lazım :)Hayr canım ben miniklere ingilizce dersi veriyodum :)
Aynen öyle zor zaten daha konuşmaları bile kem küm gel ingilizce konuştur :) Ama eğlenceli ya onlar için şarkı etkinlikler faaliyetler hazrlıyıdum sırf hastalık yüzünden çıktım geçen kış mafoldum antibiyotikler aciller sürekli çocuklardan grip kapıyodum yoksa çıkmazdım bide ücret azdı faln işte :) Yoksa çocukları çok seviyrum :))Zor değilmidir canım fazla sabır lazım :)
Ben de çocukları çok severim de onlara birşey öğretmek zor sabırlı olmak lazım :) Geçmiş olsun bu arada :) Peki mesleğin ne tam olarak :)Aynen öyle zor zaten daha konuşmaları bile kem küm gel ingilizce konuştur :) Ama eğlenceli ya onlar için şarkı etkinlikler faaliyetler hazrlıyıdum sırf hastalık yüzünden çıktım geçen kış mafoldum antibiyotikler aciller sürekli çocuklardan grip kapıyodum yoksa çıkmazdım bide ücret azdı faln işte :) Yoksa çocukları çok seviyrum :))
Ben de çocukları çok severim de onlara birşey öğretmek zor sabırlı olmak lazım :) Geçmiş olsun bu arada :) Peki mesleğin ne tam olarak :)
Muhasebe canım :) Benim de deneyimim yokBen düz lise sayısal mezunuyum canım yani tam olarak bi mesleğim yok deneyim var :)
Senin ne mesleğin :)
Muhasebe canım :) Benim de deneyimim yokÇeyiz yapcam artık hala iş bulamıyorum
Haber saldım saldım da geri dönen olmadı.. Ne güzel başlamışsın neler yapıyorsun :)Vardr bi yerde nasibin canım haber sal heryere ararlar muhakkak :)
Bende çeyiz yapıp duruyorum :)
Haber saldım saldım da geri dönen olmadı.. Ne güzel başlamışsın neler yapıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?