- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
öncelikle şunu sormak istiyorum tek taş sarı mı beyaz mı ? alyansı sarı istiyorum öyle çift renk falan değil
Eki Görüntüle 1232973 Eki Görüntüle 1232974 Eki Görüntüle 1232975 Eki Görüntüle 1232976 Eki Görüntüle 1232977 beğendiğimin aynısını bulamadım kızlar ama bu tarz beğeniyorum.haydin oylamaya :) bakalım sizin fikirleriniz neler.bunları beğenmeyip bak şöyle bir model var deyip foto yükleyecek olan varsa da memnun olurum:) her görüşe açığım
biraz kokoş muyum ne :) canım klasik olmasın biraz değişik olsun istiyorum açıkcasıalyansı sadece sarı düşünüyorsan, tektaşın da sarı olsun, beyaz hoş durmaz
hımmm, bunlar bana göre çooooooook taşlııben tektaşta sadelikten yanayım, adı üzerinde tektaş bir tanecik taş olmalı benim zevkime göre o yüzden yorum yapamıycam şu an, bakalım diğer kızlar ne diyecek
biraz kokoş muyum ne :) canım klasik olmasın biraz değişik olsun istiyorum açıkcası
açıkcası tam olarak bilmiyorum taşlı mı olur düz mü ama kalın istiyorum ama dediğinde haklısın bunu bi düşünmek lazımalyansı nasıl düşünüyorsun peki? eğer onda da taşlı model düşüneceksen, ikisi yan yana çok abartı olabilir. ama alyansını klasik düz alyanslardan düşünüyorsan o zaman, taşlı tek taş şık durur. bunu da göz önünde bulundur bence
açıkcası tam olarak bilmiyorum taşlı mı olur düz mü ama kalın istiyorum ama dediğinde haklısın bunu bi düşünmek lazım
iyice ölç biç
mesela ben tektaşımı sürekli olarak alyansımla beraber takmak istiyorum ilerde, o yüzden hep ince ve küçükk taşlı birşey istediğimi söylemiştim benimkine, o da benim zevkime göre almış, ince ve minnak
alyans zevkini ve ikisini aynı parmakta sürekli takıp takmayacağını da düşünerek bi seçim yap
Ayy kızlar yıllanmışız hepmz desenize bizde bu ayın 10 nda tam 5. yılımızı doldurcaz
kızlarrr bende varım benide alın aranıza:) benimde nişanım bayramın 3.günü olucak inşallah
Baştan 3. bende var canım. Ama gümüşü beyaz tektaş. 4. yıldönümüzde aşkım almıştı hep takarım. Parmakta çok şık duruyor.Eki Görüntüle 1232973 Eki Görüntüle 1232974 Eki Görüntüle 1232975 Eki Görüntüle 1232976 Eki Görüntüle 1232977 beğendiğimin aynısını bulamadım kızlar ama bu tarz beğeniyorum.haydin oylamaya :) bakalım sizin fikirleriniz neler.bunları beğenmeyip bak şöyle bir model var deyip foto yükleyecek olan varsa da memnun olurum:) her görüşe açığım
teşekkürler canım yorum yaptığın için ama missgamzelim kafamı karıştırdı :) sanırım önce alyans beğenmek gerek :) ya bence sevgilim angaryadan kaçıyor baksanıza ben bile karar veremiyorum o nasıl verecekti tek başınaEvet canım maşaALLAH bizeee
Hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun
Baştan 3. bende var canım. Ama gümüşü beyaz tektaş. 4. yıldönümüzde aşkım almıştı hep takarım. Parmakta çok şık duruyor.
En son sırada olanda güzelmiş canım.Bence sarı tektaşta hoş durmuyor , beyaz altını tercih et.
o zaman bu tarz çok genişliği olmayan modelleri düşünebilirsin
Eki Görüntüle 1233014 Eki Görüntüle 1233013 Eki Görüntüle 1233012 Eki Görüntüle 1233010 Eki Görüntüle 1233011
bilmiyorum canım alyansı beğenmek için erken değil mi?teşekkürler canım yorum yaptığın için ama missgamzelim kafamı karıştırdı :) sanırım önce alyans beğenmek gerek :) ya bence sevgilim angaryadan kaçıyor baksanıza ben bile karar veremiyorum o nasıl verecekti tek başına
4. Olabilir belki ama o modrlden denedim. O tarz modelde sevmedigim sey alyansla yan yan takinca o kivrim yeriyle alyans arasinda bosluk oluyor. Digerlerini pek begenmedim
Orasi kesinlikle oyle canim pazar gunu genis capli gezecegim kuyumcularibilmiyorum canım alyansı beğenmek için erken değil mi?
gerçi böyle netten bakmakla da olmuyor, gidip denemek parmakta görmek lazım
çünkü burda çok beğeniyorsun ama takınca hiç yakışmayabiliyor, ya da tam tersi olabiliyor
Erken tabiki canim alyans begeneyim derken tasli mi sade mi nasil bir sey ona karar vereyim anlamında :)
Orasi kesinlikle oyle canim pazar gunu genis capli gezecegim kuyumculari
hoş geldin aramıza canım hayırlı olsun şimdiden
hoş geldin aramıza canım hayırlı olsun şimdiden
Aynen :) ben bu isin sonunu soyle goruyorum "bal ben senin zevkine guveniyorum sen begen al ben senin aldigini takmam mi hic" deyip ben bu isin icinden siyrilacagim heralde :)gez de bi fikir sahibi ol bakalımmm
Aynen :) ben bu isin sonunu soyle goruyorum "bal ben senin zevkine guveniyorum sen begen al ben senin aldigini takmam mi hic" deyip ben bu isin icinden siyrilacagim heralde :)
Kiyamamki ben ya :)birazcık tarif et ona ne tarz istediğini, işte rengi kalınlığı taşları falan, gerisini ona bırak bence de
ben öyle yaptımmm
yüzüğü verdikten sonra konuşurken diyor ki; "senin zevkine göresini bulcam diye bütün gün kuyumcu kuyucu gezdimm"
bırak da o yorsun kafasını biraz, kolay mı öle evlilik teklifi etmeek
Eki Görüntüle 1232973 Eki Görüntüle 1232974 Eki Görüntüle 1232975 Eki Görüntüle 1232976 Eki Görüntüle 1232977 beğendiğimin aynısını bulamadım kızlar ama bu tarz beğeniyorum.haydin oylamaya :) bakalım sizin fikirleriniz neler.bunları beğenmeyip bak şöyle bir model var deyip foto yükleyecek olan varsa da memnun olurum:) her görüşe açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?