Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Alla alla o da güzelmiş beğen cnm bu fırsat kaçmaz Ama de ne zmn teklf etçeğini söylemesn o sürpriz olsn bari
Canim 3 gunluk izinle gelecek bir gun zaten bize tanismaya gelecek bir gun ben onlara gidecegim.ailesinin onunde etse ne mutlu olurum ama :)

Evet neyseki oyle.kizlar ya sevdicegim bana daha evlenme teklifi etmedi diyorki tektasi sen begen alalim sana vermeyim sonra evlenme teklifi edeyim :) benimki de bi degisik :)
Düşünüyor canım seni ne kadar güzel. Senin zevkine önem veriyor. Sürpriz beklemekte en doğal hakkın canım.

Bu mesajı bana mı yazdın :) alıntı yapamışsında kapalısın deyince üzerime alındım ona göre cevap vereceğim

Düşünüyor canım seni ne kadar güzel. Senin zevkine önem veriyor. Sürpriz beklemekte en doğal hakkın canım.
Son bir saatte karar degisti 3 gune sigdiriramayacagimizi dusunduk o yuzden ben begenip foto yollayacagim ismarlama gibi olacak biraz ama en azinda begendigim bir sey olacak :) ya kizlar bilmiyorum angaryadan mi kaçıyor acaba isteme cicegini de kendin begen nasil istiyorsan oyle yaptirayim diyor yoksa gercekten beni mi düşünüyor bilemedim valla :)

bana seni önemsiyor gibi geldi

6.5 yildir bugunleri bekliyoruz sanirim o da benim istedigim gibi olsun istiyor ayy canimm ya bak nasil kanim kaynadi :)
Bizde 5.5 yıldır bekliyoruz canım ya... ALLAH ağzımızın tadını bozmasın inşaALLAH bu topicteki arkadaşlarımında...(amin...)

Canim 3 gunluk izinle gelecek bir gun zaten bize tanismaya gelecek bir gun ben onlara gidecegim.ailesinin onunde etse ne mutlu olurum ama :)

Canım ya ailesinin önünde olsa boynuna nasl atlıcan bn baş başa olmak isterim ya da etrafmzdakiler ailemiz olmasın

Butun kapali gelinciklerimize diyeyim :) isiniz benimkinden cok daha kolay :)
Ozmn bnde üstüme alınablrm Ama dediğin gibi olmuyo canm yaa boydan elbise giybilrsn kısa giymiyosan sen ama kapalılara da heryerden güzl bulunmuo bana çok abartı geliyor bazen incili boncuklu elbiseye eşarp şal ayarlamsda var kadınların işi her şeklde zor yani

Bizde 5.5 yıldır bekliyoruz canım ya... ALLAH ağzımızın tadını bozmasın inşaALLAH bu topicteki arkadaşlarımında...(amin...)
6.5 yildir bugunleri bekliyoruz sanirim o da benim istedigim gibi olsun istiyor ayy canimm ya bak nasil kanim kaynadi :)

Ayy kızlar yıllanmışız hepmz desenize bizde bu ayın 10 nda tam 5. yılımızı doldurcaz

Canim ailesini 5 yildir taniyorum ciglik bile atabilirim o an yanlarinda :) bugun bi kac baktim tektas birazdan netten fotolarini bulayim paylasayim sizin de fikrinizi alayim

Canım ya ailesinin önünde olsa boynuna nasl atlıcan bn baş başa olmak isterim ya da etrafmzdakiler ailemiz olmasın

Canim uzun elbise tamam ama uzun kollu giysem cok goze batar acigim cunku kisa kollu giymiyorum onun da ortasini nerden bulacagim hic bilmiyorum o yuzden isim zor diyorum :)

masallah hepimize
Ayy kızlar yıllanmışız hepmz desenize bizde bu ayın 10 nda tam 5. yılımızı doldurcaz

öncelikle şunu sormak istiyorum tek taş sarı mı beyaz mı ? alyansı sarı istiyorum öyle çift renk falan değil

beğendiğimin aynısını bulamadım kızlar ama bu tarz beğeniyorum.haydin oylamaya :) bakalım sizin fikirleriniz neler.bunları beğenmeyip bak şöyle bir model var deyip foto yükleyecek olan varsa da memnun olurum:) her görüşe açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…