- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Canim 3 gunluk izinle gelecek bir gun zaten bize tanismaya gelecek bir gun ben onlara gidecegim.ailesinin onunde etse ne mutlu olurum ama :)Alla alla o da güzelmiş beğen cnm bu fırsat kaçmazAma de ne zmn teklf etçeğini söylemesn o sürpriz olsn bari
Düşünüyor canım seni ne kadar güzel. Senin zevkine önem veriyor. Sürpriz beklemekte en doğal hakkın canım.Evet neyseki oyle.kizlar ya sevdicegim bana daha evlenme teklifi etmedi diyorki tektasi sen begen alalim sana vermeyim sonra evlenme teklifi edeyim :) benimki de bi degisik :)
Bu mesajı bana mı yazdın :) alıntı yapamışsında kapalısın deyince üzerime alındımBen hep evde yapmayi dusundugum icin mekanda neler olur bilemedim.ama kiyafet bence kabarik olmamali ne bilim bana abartili geliyor.rengine ise karar verme sonra zor begenirsin.canim sen en azindan kapalisin daha kolay bulursun.benim daha zor kisa giymiyorum kollari yarim koldan kisa giymiyorum yani ne kapaliyim ne acik :) benim isim daha zor :)
Son bir saatte karar degisti 3 gune sigdiriramayacagimizi dusunduk o yuzden ben begenip foto yollayacagim ismarlama gibi olacak biraz ama en azinda begendigim bir sey olacak :) ya kizlar bilmiyorum angaryadan mi kaçıyor acaba isteme cicegini de kendin begen nasil istiyorsan oyle yaptirayim diyor yoksa gercekten beni mi düşünüyor bilemedim valla :)Düşünüyor canım seni ne kadar güzel. Senin zevkine önem veriyor. Sürpriz beklemekte en doğal hakkın canım.
Butun kapali gelinciklerimize diyeyim :) isiniz benimkinden cok daha kolay :)Bu mesajı bana mı yazdın :) alıntı yapamışsında kapalısın deyince üzerime alındımona göre cevap vereceğim
Aynı canım aslında çeşit çok olunca seçmek zor oluyor.Butun kapali gelinciklerimize diyeyim :) isiniz benimkinden cok daha kolay :)
bana seni önemsiyor gibi geldiSon bir saatte karar degisti 3 gune sigdiriramayacagimizi dusunduk o yuzden ben begenip foto yollayacagim ismarlama gibi olacak biraz ama en azinda begendigim bir sey olacak :) ya kizlar bilmiyorum angaryadan mi kaçıyor acaba isteme cicegini de kendin begen nasil istiyorsan oyle yaptirayim diyor yoksa gercekten beni mi düşünüyor bilemedim valla :)
6.5 yildir bugunleri bekliyoruz sanirim o da benim istedigim gibi olsun istiyor ayy canimm ya bak nasil kanim kaynadi :)bana seni önemsiyor gibi geldi
Bizde 5.5 yıldır bekliyoruz canım ya... ALLAH ağzımızın tadını bozmasın inşaALLAH bu topicteki arkadaşlarımında...(amin...)6.5 yildir bugunleri bekliyoruz sanirim o da benim istedigim gibi olsun istiyor ayy canimm ya bak nasil kanim kaynadi :)
Bizde 5.5 yıldır bekliyoruz canım ya... ALLAH ağzımızın tadını bozmasın inşaALLAH bu topicteki arkadaşlarımında...(amin...)
Canim 3 gunluk izinle gelecek bir gun zaten bize tanismaya gelecek bir gun ben onlara gidecegim.ailesinin onunde etse ne mutlu olurum ama :)
Ozmn bnde üstüme alınablrmButun kapali gelinciklerimize diyeyim :) isiniz benimkinden cok daha kolay :)
Bizde 5.5 yıldır bekliyoruz canım ya... ALLAH ağzımızın tadını bozmasın inşaALLAH bu topicteki arkadaşlarımında...(amin...)
6.5 yildir bugunleri bekliyoruz sanirim o da benim istedigim gibi olsun istiyor ayy canimm ya bak nasil kanim kaynadi :)
Canım ya ailesinin önünde olsa boynuna nasl atlıcan bn baş başa olmak isterim ya da etrafmzdakiler ailemiz olmasın
Ozmn bnde üstüme alınablrmAma dediğin gibi olmuyo canm yaa boydan elbise giybilrsn kısa giymiyosan sen ama kapalılara da heryerden güzl bulunmuo bana çok abartı geliyor bazen incili boncuklu elbiseye eşarp şal ayarlamsda var kadınların işi her şeklde zor yani
Ayy kızlar yıllanmışız hepmz desenize bizde bu ayın 10 nda tam 5. yılımızı doldurcaz
Ayy kızlar yıllanmışız hepmz desenize bizde bu ayın 10 nda tam 5. yılımızı doldurcaz
Canim ailesini 5 yildir taniyorum ciglik bile atabilirim o an yanlarinda :) bugun bi kac baktim tektas birazdan netten fotolarini bulayim paylasayim sizin de fikrinizi alayim
hoş geldin aramıza canım hayırlı olsun şimdidenkızlarrr bende varım benide alın aranıza:) benimde nişanım bayramın 3.günü olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?