söz nişan düğün hazırlığı yapan kızların sohbet topiği

slm arkadaslarr
yeni sayilirim forumda.temmuz gibi nisanim olacak inss.mayis icinde aileleri tanistirip günü kesinlestirecez.
henüz hic bir hazirlik yapmadim elbise bakmak disinda.ins yetisir hersey cok heycanliyim

slm arkadaslarr
yeni sayilirim forumda.temmuz gibi nisanim olacak inss.mayis icinde aileleri tanistirip günü kesinlestirecez.
henüz hic bir hazirlik yapmadim elbise bakmak disinda.ins yetisir hersey cok heycanliyim

yetişir cnm üzülme sen yaaa allah şimdiden mutlu etsin aramıza da h.g cnm

Hoşbulduk canım, teşekkürlerçikolata fikride olabilir, birde kalpli kurabiyeler var, onlarda hoşlar. Ama maddi olarak beni sarsmayan bişeyler olmalı:78:

Dediğin Kurabiyeler biraz pahalı diye biliorum rozelindacım ama çikolatayı yaptırabilirsin,bi kaç pastaneden fiyat al fikir edinmiş olursun

Dediğin Kurabiyeler biraz pahalı diye biliorum rozelindacım ama çikolatayı yaptırabilirsin,bi kaç pastaneden fiyat al fikir edinmiş olursun

Evet canım, pahalı doğru diyorsun. Tamam canım aklımda bu fikir,bir bakacağım, teşekkürler

rozalinda h.g cnm ama gitmişsin

Sizlere merhaba demek istedim
Benim ne isteme günüm ne sözüm hiçbişeyimin tarihi belli değil.Eğer belirlenirse yazarım sizlere iyi sohbetler

Sizlere merhaba demek istedim
Benim ne isteme günüm ne sözüm hiçbişeyimin tarihi belli değil.Eğer belirlenirse yazarım sizlere iyi sohbetler

teşekkür ederiz cnm arada sırada seni de bekleriz

meraba kızlar bende gireyim araya benim tanışma oldu 2 hafta önce isteme için şimdilik beklemedeyiz hazırlığa gelince pekte bişi yaptığım söylenemez

meraba kızlar bende gireyim araya benim tanışma oldu 2 hafta önce isteme için şimdilik beklemedeyiz hazırlığa gelince pekte bişi yaptığım söylenemez

ohh ilk adım atılmış gerisi de gelir cbn üzme kendini sen

evet canım atıldı şükür 4 gözle diğer adımları bekliyorum

bende temmuzda nişanlancam kısmetse ama daha bizim de günü belli değil askerimin 22 günü kaldı önce gelsin de sora da gün belirlencek işte

oo ooo az kalmış hayırlısı olsun önce sağsağlim gelsinde gün ayarlanır..belirsiz olunca insanın pekte hazırlık yapası içinden gelmio :44: benim 1-2-3-4 haftaya isteme olur ama ne zmn :44: o yzden canım hiç bişey yapmak istemio :26:

Son düzenleme:
Ne kadar cok kisi yazmis..Bu sene heralde nisan ve dügünlerde patlama olacak :))Benim de agustos ayinda istemem olacak, sonra kismetse ramazandan sonra yani bayramin son günü falan nisanimiz olacak insallah..Simdiden basladim hazirliklara, bohca, nisan elbisesi falan..Cok güzel bi duygu :)

tskler julia umarim dedigin gibi olur.senin nisanmi var dügünmü.
nişan cnm
aramıza h.g cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…