- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
2012 gelin adayları topiğinde listemiz var bizim
sende yap ilk sayfaya ekle tarihleri kuzum
eklerim tabikisi de kuzum bnm topiğime de gel sık sık özletme kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2012 gelin adayları topiğinde listemiz var bizim
sende yap ilk sayfaya ekle tarihleri kuzum
canımm tamam sürekli burdayım artık.sende gel kız fıttır fıttır o topik senn bu topik benim gezek yavruşkam
50 -60 kişilki bi yemek ne kadara gelirki acaba piyasa arastrması yapmam lazım :)))ama benimde mantıgıma yatan bu standart bi menü olsa falan güzel olur aslında :)))süpersin julia
eklerim tabikisi de kuzum bnm topiğime de gel sık sık özletme kendini
Julişimmmmmmmm ve diğer kızlar selamm!!! Ben de sözleniyorummmm, Mayıs 28'de, Eylülde de Nişannn
Merhaba kızlar, bende varım:80:
Bir iki haftaya kadar aileleri tanıştıracağız, muhtemelen Haziran ayındada nışanımız olacak. Şimdiden heyecan sardı beni. Biz evde aile arasında yapacağız, kendileri şehir dışından gelecekler çünkü.
Nışan tepsisini kendim hazırlayacağım, birde nışanda gelen misafirlere lavanta kesesi yapmayı düşünüyorum, başka ne verilebilirki:26:
merhaba hoşgeldin Güzel olur tüllü küçük çikolatalarda yaptırabilirsin
aramıza h.g cnmMerhaba kızlar, bende varım:80:
Bir iki haftaya kadar aileleri tanıştıracağız, muhtemelen Haziran ayındada nışanımız olacak. Şimdiden heyecan sardı beni. Biz evde aile arasında yapacağız, kendileri şehir dışından gelecekler çünkü.
Nışan tepsisini kendim hazırlayacağım, birde nışanda gelen misafirlere lavanta kesesi yapmayı düşünüyorum, başka ne verilebilirki:26:
anaaam her geldiğimde kimsecikler olmı burda
Hoşbulduk kızlar zorlu ama güzel yolda olan herkese, mutluluklar diliyorum
rozalindacım sık sık bekleriz senide topiğimize cnm nişan günün belli mi ilk sayfada bir tarih çizelgesi mi hazırlasak acaba
tmm cnmYok canım belli değil, mayıs ayı içerisinde belli olacak. Belli olduğunda söylerim tabisi
Oh ne güzel
Nişanı yapan düğüne gün saymaya baslıyo
Ben daha asker beklicem:84::84::84:
tmm cnm
şükür ben asker bekleme işini bitirdim sayılır şafak atarsa 22
ahhh jullllümmm darısı banaaa
amin inş cnm kızlar yok bu gece yaaaa
ben geldiğimde kaçıyolar