• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz nişan düğün hazırlığı yapan kızların sohbet topiği

kryozlum nişanı nasıl bişi yapcaksın yani eylencelimi yoksa yemek tarzımı?acaip stres oldum da:)))ewdemi dısradamı konuklara sadece yas pastamı ikram ediceksin....

juliacım ellerine sağlık cok hoş bunlar ya özellikle ilk eklediğin pastayı cok beğendim
Nişanlığım toz pembe sanırım o mor cicekler yerine toz pembe cicekler yaptırabilirim
Dur ben düşüneyim bunu :1:

ohh ne güsel düşün bakalım sen beğenirsen yaptırırsın tatlım :16::16:

ya aslında söle ben oyunlu danslı falan istemiyorum ama dediğin gibi kalabalıkta gelebilirler iki arada bi derede kaldım tabi burda babamın fkride öenli cnkü daha babası falan gelmedi tanısmaya ailenin hanımları gelip anemle konustular su tarhde olurmu dediler zaten biz karara wermiştik erkek arkadasımla mayıs gibi babası dayısı ablası falan gelicekler babamla protokol yapılcak ( bamın aslında herseyden bilgisi var:) ) offf ama bilemiyorummm birde yerde bulma sorunum olur diye tahmin ediyorum

cnm o zaman b,r resturant gibi bir yer kirala hem yüzük takarsınız sorada bi yemek yersiniz olur biter :16::16:

beğendin mi cnm pastaları :16::16:

Son düzenleme:
50 -60 kişilki bi yemek ne kadara gelirki acaba piyasa arastrması yapmam lazım :)))ama benimde mantıgıma yatan bu standart bi menü olsa falan güzel olur aslında :)))süpersin julia

50 -60 kişilki bi yemek ne kadara gelirki acaba piyasa arastrması yapmam lazım :)))ama benimde mantıgıma yatan bu standart bi menü olsa falan güzel olur aslında :)))süpersin julia

cnm aparatif şeyler koyarsın masaya meyve çerez pasta birde ordör tabağı hazırlatırsın yemek içinde etli bi yemek ve az pilav süper olur 50 kişilik çok pahalıya patlamaz sanırım cnm yaaa salon tutsan daha pahalıya gelir kiii orkestra fln filan ama gene de sen bilirsin tatlım :16::16:

begendim tabi yaaa süpersin gercekten cook tsk ederim sen nasıl bi organizasyon düşünüyosun peki palnalr nedir

aynen cnm çok değişik yaaa hemen pc me kaydettim bende nişanda böle bişi düşünebilirim :16::16:

Canım benim nişan 200 kişilik fln olcak sanırım böyle bi pasta yeterli olmaz :2:

kryozlum nişanı nasıl bişi yapcaksın yani eylencelimi yoksa yemek tarzımı?acaip stres oldum da:)))ewdemi dısradamı konuklara sadece yas pastamı ikram ediceksin....

Benim restaurantta olcak canım ama yemekli olmayacak ve baya calgılı cengili olacak:9:
Zaten sana secenekleri kişi başı olarak sunuyorlar
Mesela kurupasta+kuruyemiş+icecek atıyorum kişi başına 10 lira gibisinden
Ya da aynı şekilde yemek menüleri oluyo bikac cesit yine kişi başı olarak
50-60 kişi gelecekse 20 liralık bi menüden en fazla 1200 liraya fln mal olur

begendim tabi yaaa süpersin gercekten cook tsk ederim sen nasıl bi organizasyon düşünüyosun peki palnalr nedir
cnm bnm ki de uzaktaaa salonda da yapabilirim eğer aileler isterse ama bana bırakırlarsa ben yemekli yapcam havuz başında yeşillik bir yerde düğünüm de 2 tane olcak bnm biri burda biri de orduda orduda olanda da kır düğünü istiorum oraları yemyeşil insanları düğün salonuna tıkmıcam yaniii dışarıda daha çok seviorum ben bak mesela sende cafe tarzı bir yeri kiralayabilirsin bahçesinde hafif müzik çalar yemek müziği fln yüzükler takılırken ve dans müziği de çalar bu şekil de daha çok eğlenirsin :16::16:

Kızlar buarada ben nişan için saçıma resimdeki gibi bi taç istiyorum
Sizce nasıl olur ?

$muhtesem yuzyil sac takilari6-ba.jpg

kryozlm bişi soracagım ben burda salon fiyatları restorant fiyatları falan arastrmıstım bi ara sadece salon 3-4 milyar gibi kaldıki bn orduda yasıyorum yemekler için 6 milyar gibi rakam cıkmıstı ocak ayı gibi???senin wermiş oldugun rakamlar hangi ile ait? gayet uygun cnkü

Kızlar buarada ben nişan için saçıma resimdeki gibi bi taç istiyorum
Sizce nasıl olur ?

Eki Görüntüle 183858
ben sevmedim sanki cnm yaaa sana daha güsel taçlar buluruz sıkma canını :16::16:
kryozlm bişi soracagım ben burda salon fiyatları restorant fiyatları falan arastrmıstım bi ara sadece salon 3-4 milyar gibi kaldıki bn orduda yasıyorum yemekler için 6 milyar gibi rakam cıkmıstı ocak ayı gibi???senin wermiş oldugun rakamlar hangi ile ait? gayet uygun cnkü
uhh orduda 6 milyar mı kız anam nasıl bir memlekete geliom ben :9::9:
julia sen orduda kimle ewlniosun :)))ben orduluyum hahahha sansa bak

ehehe ordu merkezdemisin cnm sen :16::16:

ewet canım ordu merkezdenim:)))hemde hem annem hem babam buralı bende doğma büyüme üni hariç burdayım:)))
ewet ordu gercekten bu tarz konularda hem lüks hem şık hemde pahalıdır:))))aktug otel var yeni açıldı kocaman yem yeşil bi bahcesi var düğün için süperrr orayla konusmutumda :)))rakam o yani sen ordu merkesemi gelin geliceksin:))olaya bakarmısın yaaa bider tanıyorsam ki büyük ihtimalle tanıyorumr burası minacık bi şehir malum:)))

Yok artıkk :53::53:
Ay cok pahalıymıs sorduğun yer canım ya ben ankarada yasıyorum bide düsün yani
Genel olarakmı fiyatlar böyle yoksa tek bi yeremi sordun canım
Gerci her menüye göre değişiyo fiyatlar

bak bu çok güsel cnm yaaa öğle bir geçer zamankide ki aylinin tacı

Son düzenleme:
Back