- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
napım canım aynı asker bekliyom bi yandanda ne görrsem sandığa atıyom geçen kaynanamdaydımsen napan canım
ooooooooo kaynanana mı gittin kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napım canım aynı asker bekliyom bi yandanda ne görrsem sandığa atıyom geçen kaynanamdaydımsen napan canım
ooooooooo kaynanana mı gittin kız
1 hafta gitmim arıyo hemen bişe mi oldu die haftalık ziyaret cnım
ayyyy ne güsel cnm bnm kayınvslidem başka bir şehirde olduğu için gitmem mümkün değil cnm
bazıları için avantaj bu ben karşılıklı dairelerde olcam kaynanam ve görümcemesen nerde oturcan canım
karşılıklı mı abowwwww ben karşılıklı oturmayacağım cnm bnmkinin kendi dairesi var
bzmkide ayrı kıs aynı sitedeyis amaistte mi olcan evlnnce
hyr cnm orduda
kndi şehrn mi kocann peşinden mi gidiyon canımbu arada hazırlıklar ne alemde
kocamın peşinden gidiom cnm hazırlıklar devam bakınıorum nişanlıklara fln ama asıl önce bi aşkım gelsin de askerden
ay anaaam zor kıss senn işinde allah kolaylık versin ben 1hafta tatilde babamı görmeynce deliriyomm
bursadan orduyaaa çokkk uzak ama seviorum napim alışırım sanırım zamanla insan nelere alışmıo ki buna da alışmasın
bu dediğinden çok kadere inanıyom allah yuvanı orası görmüş ki kuruyon canım hem illa kendi şehrinde olup mutsuz olcagn evlilikten çok mutlu güsel ama uzak evlilik yap....
orası öle cnm atlar uçağa gelirim
ev hazır diyosun çeyis felan ne alem canım
yavas yavaş alıorum işte cnm tabi durmadan eksik çıkıo eksik bitmezde ama baya bişiler aldım beyaz eşyalara aşkım askerden geldikten sora nişandan sora bakcaz yani cnm
benim beyaz eşyalardan bulaşık ve çamaşır makinesini ailesi aldı bende ocaklı fırın mikro dalga felan aldım...sizde nasıl paylaşılıyo canım
vallaaa bizde nasıl olur bilmiorum çünkü bnm aşkım beyaz eşya satıo o alır gelişinden
anaaaam çok sanslısın kııııssssbenim çeyisde eve geçmeden alıncaklar ve yatak odasının herşeyi kaldı daaa da eksik yok
biliomusun bnmki gelinlikte satıo beni kocaman bir gelinlik mağazasına götürcek içinde binlerce gelinlik varmış