• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz nişan düğün hazırlığı yapan kızların sohbet topiği

bazıları için avantaj bu ben karşılıklı dairelerde olcam kaynanam ve görümceme:1::1::1::1::1:sen nerde oturcan canım

karşılıklı mı abowwwww :60::60: ben karşılıklı oturmayacağım cnm bnmkinin kendi dairesi var :16::16:

kndi şehrn mi kocann peşinden mi gidiyon canım:16::16:bu arada hazırlıklar ne alemde:1::1:

kocamın peşinden gidiom cnm :10::4: hazırlıklar devam bakınıorum nişanlıklara fln ama asıl önce bi aşkım gelsin de askerden :6::6:

kocamın peşinden gidiom cnm :10::4: hazırlıklar devam bakınıorum nişanlıklara fln ama asıl önce bi aşkım gelsin de askerden :6::6:

ay anaaam zor kıss senn işinde allah kolaylık versin ben 1hafta tatilde babamı görmeynce deliriyomm:50::50::50::50:

ay anaaam zor kıss senn işinde allah kolaylık versin ben 1hafta tatilde babamı görmeynce deliriyomm:50::50::50::50:

bursadan orduyaaa çokkk uzak ama seviorum napim alışırım sanırım zamanla insan nelere alışmıo ki buna da alışmasın :31::31:

bursadan orduyaaa çokkk uzak ama seviorum napim alışırım sanırım zamanla insan nelere alışmıo ki buna da alışmasın :31::31:

bu dediğinden çok kadere inanıyom allah yuvanı orası görmüş ki kuruyon canım hem illa kendi şehrinde olup mutsuz olcagn evlilikten çok mutlu güsel ama uzak evlilik yap....:16::16::16::16::16:

bu dediğinden çok kadere inanıyom allah yuvanı orası görmüş ki kuruyon canım hem illa kendi şehrinde olup mutsuz olcagn evlilikten çok mutlu güsel ama uzak evlilik yap....:16::16::16::16::16:

orası öle cnm atlar uçağa gelirim :16::16:

ev hazır diyosun çeyis felan ne alem canım:16:

yavas yavaş alıorum işte cnm tabi durmadan eksik çıkıo eksik bitmezde ama baya bişiler aldım beyaz eşyalara aşkım askerden geldikten sora nişandan sora bakcaz yani cnm :16::16:

yavas yavaş alıorum işte cnm tabi durmadan eksik çıkıo eksik bitmezde ama baya bişiler aldım beyaz eşyalara aşkım askerden geldikten sora nişandan sora bakcaz yani cnm :16::16:

benim beyaz eşyalardan bulaşık ve çamaşır makinesini ailesi aldı bende ocaklı fırın mikro dalga felan aldım...sizde nasıl paylaşılıyo canım

benim beyaz eşyalardan bulaşık ve çamaşır makinesini ailesi aldı bende ocaklı fırın mikro dalga felan aldım...sizde nasıl paylaşılıyo canım

vallaaa bizde nasıl olur bilmiorum çünkü bnm aşkım beyaz eşya satıo o alır gelişinden :60::60:

anaaaam çok sanslısın kııııssss:1::1::1::1::1:benim çeyisde eve geçmeden alıncaklar ve yatak odasının herşeyi kaldı daaa da eksik yok:16::16:

biliomusun bnmki gelinlikte satıo beni kocaman bir gelinlik mağazasına götürcek içinde binlerce gelinlik varmış :64::64:

Son düzenleme:
Back