Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslarr
yeni sayilirim forumda.temmuz gibi nisanim olacak inss.mayis icinde aileleri tanistirip günü kesinlestirecez.
henüz hic bir hazirlik yapmadim elbise bakmak disinda.ins yetisir hersey cok heycanliyim
Hoşbulduk canım, teşekkürlerçikolata fikride olabilir, birde kalpli kurabiyeler var, onlarda hoşlar. Ama maddi olarak beni sarsmayan bişeyler olmalı:78:
Dediğin Kurabiyeler biraz pahalı diye biliorum rozelindacım ama çikolatayı yaptırabilirsin,bi kaç pastaneden fiyat al fikir edinmiş olursun![]()
Sizlere merhaba demek istedim
Benim ne isteme günüm ne sözüm hiçbişeyimin tarihi belli değil.Eğer belirlenirse yazarım sizlere iyi sohbetler![]()
Bendee hazırlık yapıyorum hepp:)
bulduğum en ufak şeyi bile alıp çeyizime atıyorum![]()
meraba kızlar bende gireyim arayabenim tanışma oldu 2 hafta önce isteme için şimdilik beklemedeyiz
hazırlığa gelince pekte bişi yaptığım söylenemez
![]()
ohh ilk adım atılmış gerisi de gelir cbn üzme kendini sen![]()
evet canım atıldı şükür 4 gözle diğer adımları bekliyorum![]()
![]()
![]()
yetişir cnm üzülme sen yaaaallah şimdiden mutlu etsin aramıza da h.g cnm
![]()
nişan cnmtskler julia umarim dedigin gibi olur.senin nisanmi var dügünmü.
aramıza h.g cnmNe kadar cok kisi yazmis..Bu sene heralde nisan ve dügünlerde patlama olacak :))Benim de agustos ayinda istemem olacak, sonra kismetse ramazandan sonra yani bayramin son günü falan nisanimiz olacak insallah..Simdiden basladim hazirliklara, bohca, nisan elbisesi falan..Cok güzel bi duygu :)
bu topicte büyü var geliyom kızlar yok gidiyom kızlar var![]()
eheheh napıosun cnm aynen bi toplaşıp sohbet edemedik yaaa hepimiz ayrı ayrı zamanlarda gelioruz malesef![]()