söz nişan düğün hazırlığı yapan kızların sohbet topiği

canımm tamam sürekli burdayım artık.sende gel kız fıttır fıttır o topik senn bu topik benim gezek yavruşkam

50 -60 kişilki bi yemek ne kadara gelirki acaba piyasa arastrması yapmam lazım :)))ama benimde mantıgıma yatan bu standart bi menü olsa falan güzel olur aslında :)))süpersin julia

duygucum şimdi restaurantlarda menüler var en düşükten en yükseğe kadar mesela kişi başı 40lirada oluyo 70lirada yani ona sen karar veriosun menünün içeriğine göre benmkide 55 kişilik restaurantta olucak inş pasta bize ait sadece canlı müzkde var kişi başı 45 tl anlaştık lüks güzel yer ama.sende benim gibi pek klasik şeyleri sevmiyosun heralde en güzeli julianında dediği gibi böyle birşey yap

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, bende varım:80:
Bir iki haftaya kadar aileleri tanıştıracağız, muhtemelen Haziran ayındada nışanımız olacak. Şimdiden heyecan sardı beni. Biz evde aile arasında yapacağız, kendileri şehir dışından gelecekler çünkü.
Nışan tepsisini kendim hazırlayacağım, birde nışanda gelen misafirlere lavanta kesesi yapmayı düşünüyorum, başka ne verilebilirki:26:

merhaba hoşgeldin Güzel olur tüllü küçük çikolatalarda yaptırabilirsin

merhaba hoşgeldin Güzel olur tüllü küçük çikolatalarda yaptırabilirsin

Hoşbulduk canım, teşekkürlerçikolata fikride olabilir, birde kalpli kurabiyeler var, onlarda hoşlar. Ama maddi olarak beni sarsmayan bişeyler olmalı:78:

aramıza h.g cnm
anaaam her geldiğimde kimsecikler olmı burda

Hoşgeldin cnm

Hoşbulduk kızlar zorlu ama güzel yolda olan herkese, mutluluklar diliyorum

Hoşbulduk kızlar zorlu ama güzel yolda olan herkese, mutluluklar diliyorum

rozalindacım sık sık bekleriz senide topiğimize cnm nişan günün belli mi ilk sayfada bir tarih çizelgesi mi hazırlasak acaba

rozalindacım sık sık bekleriz senide topiğimize cnm nişan günün belli mi ilk sayfada bir tarih çizelgesi mi hazırlasak acaba

Yok canım belli değil, mayıs ayı içerisinde belli olacak. Belli olduğunda söylerim tabisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…