Söz-nişan çok gerekli değil.

Banlanmaya mı çalışıyorsun bağımlılık yaptı galiba Tercih meselesi isteyen yapar istemeyen yapmaz kimsenin kimseyi tercihlerinden dolayı yargılamaya hakkı yok ayrıca bu bir dert mi?

Nişanı kız tarafı yapıyor kardeşin nişan istedi o yüzden mi gereksiz buluyorsun

nispet yapmak için kimsenin o kadar masrafa gireceğini sanmıyorum.. hepsinin ayrı ayrı hatırası oluyor bence.. biz de eşimle evlenmeden önce aman isteme neymiş ne gerek var aman kına yapmayalım boşa yorgunluk aman düğün de mi yapmasak boşa masraf dedik, aile büyükleri araya girip yok olmaz bir evin bir kızını alıyoruz herşeyi tam olacak dedikleri için herşeyi yaptık.. şimdi geriye dönüp bakıyorum da iyiki yapmışız diyorum çünkü hepsinden bana çok güzel hatıralar kaldı... :)

kardeşimle ne alakası var anlamadım hemen bi taraflardan bişeyler uydurmalar başlamış kimsenin evlendiği nişanlandığı yok. konuları gözünüzle okuyun oturma organınızla değil. :)

En iyisini yapmışsınız,biz de tanışmaya geldikleri gün yüzük taktık sonra nişan yapacaktık ama kısmet olmadı. Bohçadır ıvır zıvırdır onları da yapmadık iki taraf olarak. Evlenirken de alınması gerekenleri aldık ekstra görsünler hesabı alışveriş yapmadık. Nihayetinde para kolay kazanılmıyor. Çeyiz sermedim ve bi kaç çok samimi olduklarımıza evimizi gösterdik akrabalara filan okdr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…