- 21 Nisan 2013
- 1.794
- 1.793
- 208
- Konu Sahibi bensibelim2
-
ama bence nispete girmiyor nişan yapmak
sence?
Senin tercihin o yönde diye,başkalarının yapması saçma gelmemeli.Senin aile yapın müsaittir,hem de severek flört ederek evlenmişsindir.Rahat sevgili olarak gezmişsindir.Nişan takmadan evlenebilirsin.Ama bir başkası rahat değildir.Nişan döneminde birbirlerini tanır ya da o dönem rahat rahat gezip evlilik hazırlığı yapabilirler.Gösterişse,herşey gösteriş o zaman.Düğünde gösteriş,giyinmekte,eşya da,doğum günleri de partilerde....merhaba,
bu söz nişan olayı çokmu gerekli?
yani o kadar para pul yok adı konsun geyikleri sinir stress falan ne kadar lazım ki?
evlenmek isteyen gençler biriktirirler paralarını alırlar alacaklarını tutarlar evlerini hemen evlenirler yok sözdür nişandır şudur budur diye ekstra yük çıkartmaya ne gerek var ki.
kime nispet yapılmaya çalışılıyor anlamıyorum.
ben evlenirken hiç girmedim o işlere direkt evlendik en güzeli bu bence.
açıkcası her ülkede yapılmıyor yani bizim gibi törenli falan olmuyor takılıyor bir yüzük hop bitti.
Niye sorduğumu sormuşsanız bu konuda yakın akrabalarımdan çok sıkıntı yaşayan gördüm sırf nişanlı olayım diye boş yere sıkıntı çekmek sinir çekmek hatta ayrılıklara kadar giden şeyler yaşamak çok da mantıklı olmasa gerek.
aynen öyleBizim örf ve adetlerimizde hepsi var neden nispet olsun ki tercih meselesi.
herkes maddi ve manevi durumuna göre yapar.
Niye sorduğumu sormuşsanız bu konuda yakın akrabalarımdan çok sıkıntı yaşayan gördüm sırf nişanlı olayım diye boş yere sıkıntı çekmek sinir çekmek hatta ayrılıklara kadar giden şeyler yaşamak çok da mantıklı olmasa gerek.
O onların yetersizlikleri.. Ne diyelim..
Yoksa kiz kardeşin söz mu istiyor sen tutustun :)
bunun için konu açmanızın sebebi ne kimerhaba,
bu söz nişan olayı çokmu gerekli?
yani o kadar para pul yok adı konsun geyikleri sinir stress falan ne kadar lazım ki?
evlenmek isteyen gençler biriktirirler paralarını alırlar alacaklarını tutarlar evlerini hemen evlenirler yok sözdür nişandır şudur budur diye ekstra yük çıkartmaya ne gerek var ki.
kime nispet yapılmaya çalışılıyor anlamıyorum.
ben evlenirken hiç girmedim o işlere direkt evlendik en güzeli bu bence.
Bu konu sahibi kızkardeşini kimselere layık göremeyen kişi miydi?
bensibelim2 ayrıcalığı kızkardeşi naptı acayip merak ediyorum..İsteyen yapar istemeyen yapmaz.
Ama sen niye bunu dert ettin ben onu anlamadim?
Kendi direkt evlenmiş kiz kardeşi başka turlu isteyince cani skildi galiba:)bensibelim2 ayrıcalığı kızkardeşi naptı acayip merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?