kızlar ağustos başı gibi istemeye gelicekler.arada uzaklık olduğu için istemeden sonra yüzük takılıcak aynı akşam... başka da ayrıca nişan falan olmuycakmış...annem evde yaparız diyo.sizce de garip olmaz mı?? arkadaşımın arada 1 gece olucak önce söz ertesi akşama nişanı olucak onunkide evde aile arası benimki gibi olucak.sizcede benimki biraz tuhaf olmazmı yaaaaaa aynı gün ???ne biliyim pek de anlamam bu işlerden
kızlar ağustos başı gibi istemeye gelicekler.arada uzaklık olduğu için istemeden sonra yüzük takılıcak aynı akşam... başka da ayrıca nişan falan olmuycakmış...annem evde yaparız diyo.sizce de garip olmaz mı?? arkadaşımın arada 1 gece olucak önce söz ertesi akşama nişanı olucak onunkide evde aile arası benimki gibi olucak.sizcede benimki biraz tuhaf olmazmı yaaaaaa aynı gün ???ne biliyim pek de anlamam bu işlerden
kızlar ben de aynı durumdayım ne yapcam bilmiyorum..bana da saçma gibi geliyo..2 hafta sonra istemeye gelcekler ve şehrdışından..kalma imkanları olmucak..geldkleri gün hem isteme hem söz olcak..ama ne bilim daha tanışmadılar hiç hemen öyle kız verilir mi? gerçi 4 senelik arkadaşlığımız var , ailelerimiz biliyor durumu ama ?? ay çok karışığım
Merhaba kızlar benimde isteme söz nişan bi arada olacak kurban bayramında, aslında iki sokak ötede oturuyoruz mesafe yok ama bana da nişan masraf gibi geliyor yani düğüne saklamasını isterim ben oynamayı falan :)))) her neyse iste bende hiç bişe bilmiyorum nasıl olacak o nişaan alışverişine annesiyle çıkmak istemiyorum utanırım yani ben hem alırken seçemem hem de sonuçta onlar ödüyo biraz garip geliyo bana:)
Merhaba kızlar benimde isteme söz nişan bi arada olacak kurban bayramında, aslında iki sokak ötede oturuyoruz mesafe yok ama bana da nişan masraf gibi geliyor yani düğüne saklamasını isterim ben oynamayı falan :)))) her neyse iste bende hiç bişe bilmiyorum nasıl olacak o nişaan alışverişine annesiyle çıkmak istemiyorum utanırım yani ben hem alırken seçemem hem de sonuçta onlar ödüyo biraz garip geliyo bana:)
Öncelikle Merhaba, kızlar Benimde kurbandan sonra isteme söz nişan bir arada olucak erkek arkadaşım nişanı evde istiyor ama ben ufakta olsa nişan istiyorum içimde kalmasın en azından karar veremedim bi fikir verin yahu he bide cnm bu çarşı olayında bende çok utanırım ya ne yapıcaz valla :)
bence evde gayet iyi ayrıca nişan yaptırıp niye ailene massraf çıkaracaksın ki zaten evlilik arefesinde para pul kadar değersizleşiyor resmen muslukları açıyor her iki tarafta dolayısıyla bence gereksiz madem nişanlında istemiyormuş ne iyi işte kimileri bunu büyütüp mesele yapar mesela bence gerek yok sen bilirsin yinede son karar senindir.
alışveriş esnasında ilk etapta utanılıyor ama sonradan alışılıyor merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?