- Konu Sahibi Boncukkk34
-
Bende bir elmalı turta bir iki çeşit tuzlu pasta yapmayı düşündüm onlarda gelirken baklava getiriler zaten . Onu da ikram ederiz . Yeterli değil mi . Annem Sarma börek çörek diye tutturdu . o söze kalsın diye sölyedim bende O zaman menü şu şekilde
Elmalı Kurabiye
Tuzlu pasta
Poğaça yada ıslak kek
Birde onların getirdiği baklava
Veee Sınırsız Çay =)=)=)=)
Merhaba Kızlar;
benim karmakarışık bir durumum vardı . 3 ay öncesinde erkek arkadaşımın ailesi ailemle tanıştı babam bir türlü karar veremedi bir evin tek kızıyım . Babam tabiri caizse süründürdü . Şimdi çok şükür ki perşembe gelsinler tarih konuşalım dedi :) ( Çok mutluyum )
Şimdi bu hafta perşembe günü aile büyükleri gelecek ve isteme tarihi belirlenecek . Bizim düşüncemiz söz nişan isteme bir olsun . Sizde çok mu saçma olur . Erkek tarafı da bir olsun istiyor . Çünkü onlar Karadenizli ve fındık tarlaları olduğu için yazı genelde memlekette geçiriyorlar . Açıkçası bende bir olsun istiyorum . Çok şatafattan yana değilim .
Bu arada isteme öncesi gelecekler ya . Sizde akşama ne ikram edelim fikir verir misiniz ?
Ne olur yardım edin bana çok heyecanlıyım . Beynim durdu resmen
kızlar valla bnde cok dertliyim bizde isteme ve sözü biarada yaptık ama söz ve nişanı bir arada yapmadıgım için cok pişman oldum şimdi nişan nerde nasıl olacak telaşı sardı iştende ayrıldım şuaralar durumumuz cokda parlak deil nişanı evde yapsam kimi sıgdıracagm bilmiorum en iyisi birarada olmasıydı :2:
almor bende bugünlerde senle aynı şeyi düşünüyorum evmi dışarmı die söz nişan bir arada olmalımı die ki bizim evde sizinki gibi çok küçük nasıl sığdırcam insanı hoş tanışmada 40 kişi en yakınlarmız sığdı zaten isteme sözden sonra nişanı evde yapamayız annem bidaha o stresi yaşamak istemiyor nişanı dışarda yapmak istiyolardı ki ben sıkıntı sevmediğim için istemiyorum işin maddi durumda önemli değil ama yaşadığım yerde 5 6 bine anca nişan olayı oluyor hatta geçiyorda o yüzden evde söz nişan bir arada yaptırtmaya çalışcam eğer söz evde olursa nişan evde olamaz bu iki şey bir arada olmalı
annem söz nişanı dışarda yapalım die tuturmadan bizde ev konusunda hem fikir olmalıyız bide herkes bişi sölüyor akrabalar bir tane kızınız var yemekli bir nişan yapın tabe onların keyfine hemen yemekli yapıcam yok mekana ücret ödemezsiniz yok durumunuz iyi neden ev diyip duruyolar yaa onları ne geriyorsa ben istemiyorum
bide belki dış çekimi fotocusu ayarlarım foto çekiliriz nişan başlamadan önce çok güzel olur
Merhaba Kızlar;
benim karmakarışık bir durumum vardı . 3 ay öncesinde erkek arkadaşımın ailesi ailemle tanıştı babam bir türlü karar veremedi bir evin tek kızıyım . Babam tabiri caizse süründürdü . Şimdi çok şükür ki perşembe gelsinler tarih konuşalım dedi :) ( Çok mutluyum )
Şimdi bu hafta perşembe günü aile büyükleri gelecek ve isteme tarihi belirlenecek . Bizim düşüncemiz söz nişan isteme bir olsun . Sizde çok mu saçma olur . Erkek tarafı da bir olsun istiyor . Çünkü onlar Karadenizli ve fındık tarlaları olduğu için yazı genelde memlekette geçiriyorlar . Açıkçası bende bir olsun istiyorum . Çok şatafattan yana değilim .
Bu arada isteme öncesi gelecekler ya . Sizde akşama ne ikram edelim fikir verir misiniz ?
Ne olur yardım edin bana çok heyecanlıyım . Beynim durdu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?