• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soz kiz isteme

• Konu Sahibi Konu Sahibi hylm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önce ben eşimin ailesi ile tanıştım, sonra eşim benim ailemle tanıştı. sonra isteme söz bir arada oldu bitti

Kizlar biz uzun zamandir taiyoruz birbirimizi o yuzden zorlamak istemiyorum karsi tarafi hemen bitsin gitsin gosteris meraklisi biriside degilim sonuca odakliyim olsun bitsin istiyrm oydu buydu ugrasmak istemiyorm
Kimse gösteriş olsun diye yapmıyor zaten bu tür şeyleri, ağırdan almanın ne sakıncası var ben de onu anlamadım bu işte başka bir şey var ama çözemedim

Bence önce bir tanışmaya gelsinler. Benim çocuğum olsa ilk defa evime gelen birilerine kızımı vermem. Biraz da kendi ailenizi düşünün. Onlar iki üç kere gidiş geliş yapmasın diye ailenize bunu yapmayın bence. Benim kayınvalide kayınbaba 2 kere geldiler ben aileme söyleyemedim tabi. Sonra söyleyince annemler tanışmaya çağırdı, sonra istemeye çağırdılar.Bu konuda fedakarlık yapmaya gerek yok. Başka şeylerde yapın fedakarlığı. Biz de çok uzun zamandır tanıyorduk birbirimizi ve sonuç belliydi zaten.

Back