Biz uzak mesafede gelis gidislerin zorlugunu anlatmistuk ailelerimize onlarda onay verdiler. Ben esimi iyice anlattim babama. Sonunda onay verdi hepsinun tek gunde olmasina ki esimi ve ailesini hic tanimiyorlardi. Orda tanistilar.Aynen bizde anlasiyoruz maşallah ama aileler falan nasi olacak bakalim
Olur canim. Biz oyle yaptik. 3 gun kaldilar. Isteme soz oldu gittiler.Kizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
Kusura bakma da senin kuzenin biraz fazla sessiz kalmış. Saat 10da gelsem benden yemek isteseler ben bu saatten sonra yemek yemem, isteyen mutfak orada hazırlasın yesin derdim.Su forumdaki tum kv ,gorumce problemlerimi yasadi ,
Soz kesilirken cok iyiydiler ,nisanda gorduk birde nikahtan sonra olaylar olaylar ,
Once altinlari aldilar bag evi yapiyoruz geri vericez vs diye
Kendi bulunduklari ile tasidilar once ,sonra devamli gel evde hizmet ,her akrabami her gun ara ,butun evimi temizle gibi basladi en ufagi bunlar ,
Kuzenim memur 32 yasinda evkendi bu arada ,istanbula zor geri kacti ,kocasida zar zor geldi ,bu sefer kv ,kp ,gorumce pesinden tatile ,
Elleerini hicbir ise surmezler,kuzenim nobetli calisiyor ,gece 10 kadar beklerler gelince aksam yemegi yap aciz derler ,bizi gezmeye gotur derler devamli ellerini cebe atmazlar ,
Kv suyunu bile kalkip almaz,
22 yasinda universitede ogretmenlik okuyan gorumce bile neler neler yapti ,
Bunun gibi neleer neler
Daha önceden aileler birbirini tanıyor olsa neysede hiç tanımıyorlarmış bence olmaz önce ailer birbirini tanısının önce onlar size gelsin annesi-babası ve arkadaşınız gelsin sadece aileniz ile tanışmaya sonra senin ailende onların evine gitsin ortamlarını görsün,3.aşamada isteme-söz nişan olur bu işler aceleye gelmez,evlenirken tek eşinle evlenmiyorsun bir nevi ailelerde evleniyor.Kizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
Karadenizle baglari yok istanbul da dogup buyumusler bi kac akraba kalmis orda sadeceKusura bakma da senin kuzenin biraz fazla sessiz kalmış. Saat 10da gelsem benden yemek isteseler ben bu saatten sonra yemek yemem, isteyen mutfak orada hazırlasın yesin derdim.
Konu sahibi sen hiç uzatma. Eşimle 1 sene çıktık. Evlenmeye karar verdiğimizde ailelere haber verdik. Onlar konuştu, anlaştı. Eşimin annesi ve annesi boşanmış olmalarına rağmen kalkıp geldiler küçük bir tanışma oldu(olmasa da olurdu). Bir kaç gün sonra da söz isteme nişan vs hepsi bir arada oldu. İnsanları oradan oraya sürüklemek manasız. Zaten evlenmeden misafirlikte ne tanıyacaksın. Nüfusa gidip sülaleyi mi araştıracaksınız?
Ben 5 yıllık evliyim. Ne kimse takılarımı istedi ne de eşimin ailesinden birileri gelip aylarca kaldı. Düzgün bir aileyse hiç canını sıkma. Yalnız Karadenizliler zordur.
Aileler adet gelenek görenek diye tutturacak insanlar değilse olurKizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
Ben iyi tanidigimi dusunuyorum gercekten istiyorum acikcasi ailesi cok onemli degil gibi geliyo bana ben onunla anlasiyorum mutluym
Kizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
eyvah eyvahBen iyi tanidigimi dusunuyorum gercekten istiyorum acikcasi ailesi cok onemli degil gibi geliyo bana ben onunla anlasiyorum mutluym
Kizlar biz uzun zamandir taiyoruz birbirimizi o yuzden zorlamak istemiyorum karsi tarafi hemen bitsin gitsin gosteris meraklisi biriside degilim sonuca odakliyim olsun bitsin istiyrm oydu buydu ugrasmak istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?