Aynen bizde anlasiyoruz maşallah ama aileler falan nasi olacak bakalimBenim isteme tanisma ve soz ayni gun oldu. Valla anlasinca hersey olur. Bizimde mesafe uzak olunca aynen oldu
es gelir tabi canım ama kv kp adayına zor olur hele ki yasliysalar daha da zor sevgilisi tabii ki gelsin gitsin aile ile iyice tanissin anne baba bir kez gelsin hani derler ya gençler aralarında anlasmis falan diye öylece tatlıya bağlanır konu800 km nedir ki?)))
Benim eşim benim için her hafta sonu uçağa atlayıp 2500 km gelmişti. Gülü seven dikenine katlanır.
Su forumdaki tum kv ,gorumce problemlerimi yasadi ,Ne gibi sorunlar yasamisti kuzeniniz
O zamanlar daha flört donemindeydik ve aileside sık sık gelmişti. Tabi maddi durum ve yaş meselesini bilemem ama ailelerin fikrini almak önemli yinede.es gelir tabi canım ama kv kp adayına zor olur hele ki yasliysalar daha da zor sevgilisi tabii ki gelsin gitsin aile ile iyice tanissin anne baba bir kez gelsin hani derler ya gençler aralarında anlasmis falan diye öylece tatlıya bağlanır konu
Bizim aileler ayni sehirdeydi ama damat Turkiyenin bir ucunda olunca hepsi ayni anda olmuştu. :) 3 Gun sonra da resmi nikah yapmıştık düşün. Simdi düşündüm de acaba babam neden birşey demedi? Ben olsam yangından mal mi kaçırıyorsunuz derdim. Zaten istemede söz olmuyor mu? Isteme formalite gibi birsey oldu artık.Kizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
"..ama bilinmez tabi yinede" cumlesini sirf soylemis olmak icin soyluyorsun.Bende egeden o karadenizli aile yapisi cok uygun sosyo kulturel ama bilinmez tabi yinede
Ben iyi tanidigimi dusunuyorum gercekten istiyorum acikcasi ailesi cok onemli degil gibi geliyo bana ben onunla anlasiyorum mutluym
Oluuurrr neden olmasın ? Benim de öyle oldu ,8 yıllık evliyim :) mutluluklar! Heee kahvesine tuz atmayı unutma :)Kizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?