Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyi tanidigimi dusunuyorum gercekten istiyorum acikcasi ailesi cok onemli degil gibi geliyo bana ben onunla anlasiyorum mutluymOlur ,once erkek arkadasin ailenle tanissin ,sonra ailesi gelir tanisma soz bir arada olur ,
Biz iastanbuldayiz ,kuzenim kayseriden biriyle evlendi ,bu sekilde oldu ,
Siz bu kararinizdan emin misiniz hic tartma olcme bicme sansiniz olmuyor aileyi,
Cok farkli sorunlar uyumsuzluklar cikabiliyor sonradan ,
Kuzenim cok cekti
Ne gibi sorunlar yasamisti kuzeninizOlur ,once erkek arkadasin ailenle tanissin ,sonra ailesi gelir tanisma soz bir arada olur ,
Biz iastanbuldayiz ,kuzenim kayseriden biriyle evlendi ,bu sekilde oldu ,
Siz bu kararinizdan emin misiniz hic tartma olcme bicme sansiniz olmuyor aileyi,
Cok farkli sorunlar uyumsuzluklar cikabiliyor sonradan ,
Kuzenim cok cekti
olur ablamin oldu öyle yaş kaç sizin bi de aileniz biliyo mu ilişkiniziKizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
Hi hi ailesi hic onemli degil bu cocugu da baskalari buyuttu galiba.Sakin aceleye getirme ailen tanissin sen bi tani bi akrabamiz nisanlandi 13 saatlik yolu gidip geldiler.Bi sey olmaz yol sorun degilBen iyi tanidigimi dusunuyorum gercekten istiyorum acikcasi ailesi cok onemli degil gibi geliyo bana ben onunla anlasiyorum mutluym
Canim ailesi de çok önemli bazen ailesiyle ilgili uyumsuzluklar ıliskiye yansiyabiliyor göz ardı etme ailesini derim.Ben iyi tanidigimi dusunuyorum gercekten istiyorum acikcasi ailesi cok onemli degil gibi geliyo bana ben onunla anlasiyorum mutluym
Hayır 800 km git gel git gel yaptırmak istemiyor insanlaraAcelesi nedir acaba?Ailenize söz hakkı tanımak istemiyormusunuz?
Maddii durumlar yuzunden surekli gel git hem bizehem onlaraAcelesi nedir acaba?Ailenize söz hakkı tanımak istemiyormusunuz?
Hadi önceden anne babalar arasında bir tanışıklık olsa neyse de hiç birbirini tanımayan insanlardan bahsediyoruz bence olacak olsa bile siz istemeyin, az önceki söylediğim arkadaşım pişman mesela. Ağırdan gitmek her zaman daha iyidir. Harcasinlar para ne olacak ki bunun gibi önemli bir vakit bi daha ne zaman gelecek de harcanacak bir şey olmaz bu kadar ince düşünmeyin derim.Benim sadece kiz kardesim onun annesi kardesleri falan biliyo ikimizde uni mezunuyuz 25 yasundayiz
Zaten isteme ve söz dediğiniz şey aynı gün oluyor. Tanışmayla da gayet aynı gün olabilir, sırf adet yerini bulsun diye insanlara git gel işkence çektirmeye gerek yok, tanışmayla isteme arasında zaten aileyi yeterince tanımayacaklar, nişan sürecinde tanınıyor insanlar. İstemeye gelmeden önce aileniz araştırmasını yapıp gelsinler ya da gelmesinler diyebilir.Kizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
tanısma olsun ertesi gün söz nişan daha mantıklı hem alısveris felan varsa onlarda alınır birazda kaynasılırKizlar benim erkek arkadasim var biz nisanlanmayi dusunuyoruz aileler hic tanismiyo ve yasadigimiz sehirler cok uzak 800 km kadar diyoruz tanisma isteme soz ayni gun olsun boyle bisey olur mu kizlar
800 km nedir ki?)))Hayır 800 km git gel git gel yaptırmak istemiyor insanlara
Maddie durumlar bu kadar kötü ise bir evi nasıl gecindereceksiniz?o yuva nasıl kurulacak?Maddii durumlar yuzunden surekli gel git hem bizehem onlara