Söz Kesimi söz kıyafetini erkek tarafımı alır ??????

zeynep9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
108
1
38
34
İstanbul
Arkadaslar sonunda ertelene ertelene beklenen gun geldi :) 10 kasımda sözüm olucak :) aile arasında sadece yakın akrabalar olucak yaklaşık 30 kisi falan olur diye düşünüyorum tahminen.erkek arkadaşımın annesi kızın söz kıyafetlerini erkek tarafı alır demiş onlar alcakmış.benim bildigim nişanda olur o ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi cünkü söz nişan arifesindeki adetleri hic bilmem.bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.sizce aldırmalımıyım aldırmamalımıyım söz kıyafetini ? Aile arasında olcagı icin biraz sacms geldi bana.Cevaplarınızı bekliyorum Simdiden tesekkurler :)

Bu isteğe bağlı olarak değişir canım.
Bazen kızın kendisi alır bazen de erkeğin ailesi.
Benim de kısmetse nişanım 9 kasımda.
Nişan kıyafetimi kendim alıcam.
Müstakbel nişanlımda kendi kıyafetini alacak. öyle anlaştık.
Eğer illa almak istiyorlarsa alsınlar canım.

Allah devamını getirsin canm insallah.eger illada alıcaz derlerse aldırcam bende.zaten maddi açıdanda zor bi dönem geçiriyorum iyi olur hem benim icinde.

Allah devamını getirsin canm insallah.eger illada alıcaz derlerse aldırcam bende.zaten maddi açıdanda zor bi dönem geçiriyorum iyi olur hem benim icinde.

Amin canım.
Tamam sen de öyle yaparsın canım. Alsınlar.

söz kesilirken benimki de aile içinde olmuştu ve söz kıyafetimi ben almıştım nişan olacağı zaman alışverişi karşı taraf yaptı ama alalım diyolarsa onlara aldır canım sonuçta kadın kendi söylemiş şimdi kadını da bozmak olmaz

Bana onlar aldi. Tamamen kendi zevkim ve secimimdi ama gene de dolabimdaki elbiselerden giydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…