Söz Kesimi Söz kıyafetimmm :)

çok şık canım sıkıntı yok

ayyy çooookkk beğendim ben, tam benim istediğim şekilde..gerçekten rengi modeli çok güzel, ayakkabıların da bir o kadar şık..tebriklerrrr..

Elbiseyi çok beğenerek almıştımda ayakkabı bulmakta biraz zorlanmıştım çok beğenerek almamıştım bunları 36 nm bulamıyodum beğendiğine sevindmm

Zevklerimiz aynı oldğuna göre eminm sizde bundan daha güzelini bulursunuz inş
Cvp içinde tşk nişandada yeni bişey alırım artık adres yine pendik :)
Orda o kdr çok çeşit varki hemde çok şıklar ya ben bi tane daha resim ekliyim bulursam.Bunun arkasında bu siyah kuşağın bitişinde fiyonkda var çok şirindi

bonibonmmm_x ve gamzeli_st aynı kişi mi?:26:
bu arada elbise çok güzel ALLAH tamamına erdirsin.

ama bak 2.üyeliğini site yöneticiliğine bildir
2.üyelikten banlanırsın söyleyeyim

cok begendim gerçekten burda gördügm en iisi belkide daha önce gördüklerim yorum yapma istegi uyandrmamışlardı cnkü..
allah tamamına erdirsin canm

tabiki yok İstanbul -Pendikten aldım Orda çok çeşit ve güzel elbise mevcut. Fiyatı 190 flndı 150 ye almıştım

canım ben de pendikteyim.. elbiseni çok beğendim ve bu yorumu görünceye kadar bizim burada bulabilri miyim böyle birşey diyorum çook güzel yaa hangi mağaza :) tahmin ediyorum hangi mağazadan aldığını ama bakayım ne diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…