• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz kıyafetimmm :)

çok şık canım sıkıntı yok:34:

ayyy çooookkk beğendim ben, tam benim istediğim şekilde..gerçekten rengi modeli çok güzel, ayakkabıların da bir o kadar şık..tebriklerrrr..:46:

Elbiseyi çok beğenerek almıştımda ayakkabı bulmakta biraz zorlanmıştım çok beğenerek almamıştım bunları 36 nm bulamıyodum beğendiğine sevindmm :71:

ba-yıl-dım....!!!!!!!
anlatılmaz derecede bayıldım hemde!!!
bittim bu elbiseye ben yaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
valla tam hayalimdeki gibi:97::97:
bende gidip Pendikten alayım nasip olursaaaa:69:

bu aradaa nişan için yenisi alınır bence canım
eminim sen daha güzellerini bulursun:12:

Zevklerimiz aynı oldğuna göre eminm sizde bundan daha güzelini bulursunuz inş :16:
Cvp içinde tşk nişandada yeni bişey alırım artık adres yine pendik :)
Orda o kdr çok çeşit varki hemde çok şıklar ya ben bi tane daha resim ekliyim bulursam.Bunun arkasında bu siyah kuşağın bitişinde fiyonkda var çok şirindi :69:

bonibonmmm_x ve gamzeli_st aynı kişi mi?:26:
bu arada elbise çok güzel ALLAH tamamına erdirsin.

ama bak 2.üyeliğini site yöneticiliğine bildir
2.üyelikten banlanırsın söyleyeyim

cok begendim gerçekten burda gördügm en iisi belkide :1: daha önce gördüklerim yorum yapma istegi uyandrmamışlardı cnkü..
allah tamamına erdirsin canm:71:

tabiki yok :34: İstanbul -Pendikten aldım Orda çok çeşit ve güzel elbise mevcut. Fiyatı 190 flndı 150 ye almıştım

:53: canım ben de pendikteyim.. elbiseni çok beğendim ve bu yorumu görünceye kadar bizim burada bulabilri miyim böyle birşey diyorum :69: çook güzel yaa hangi mağaza :) tahmin ediyorum hangi mağazadan aldığını ama bakayım ne diyeceksin :17:

Back