Söz Kesimi söz kıyafetim nasıl kızlaarr :)

eflatunn1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
142
0
26
Adana
çok elbise aradım fakat istedigm gibi birşey bulamadım etek-gömlek nasıl olur acaba söz için çok kararsızım :/

İsteme için uygun bence ama söz için biraz sade, ama bence. Söz özel bir gün sonuçta, yinede içine siniyorsa güle güle giyesin :)

zaten kız isteme için. ama söz ve kız isteme birlikte olsun istiyorum ben kim ugrasacak yaa bidaha bidaha çok heyecnlı o kadar heyecana gelemem :)

Kız istemem icin uygun bi kıyafet gayet hoş olmuş güzel taşımışsın ama eğer söz de olacaksa daha şık uygun bi elbise giyebilirsin.:) Allah tamamına erdirsin inşallah.

cok yakismis sana. ben etegine bayildim boyle model etekler cok hos duruyor nerden aldigini ogrenebilirmiyim

Renkleri çok beğendim. İsteme için uygun ama söz için sade geldi. Bence üstündekini eteğin içine sokup eteğin kumaşından alıp belinden göğüs altına kadar dolayarak daha özel bir hale getirebilirsin bunu. Anlatabildim mi :/

Bende çok beğendim ya. :)
Maşallah arkadaşım. :)
tesekkür ederim canımm :)

sagol canım bayanlar geldiginde bunu giydim ama istemede de söz de de ayrıca elbise aldım basit kactıgını düşündüm sonradan teşekkür ederm yinede :)

Allah tamamına erdirsin mutluluklarrr
çok yakışmış.. herkes gibi bende aynı kanıdayım şık ama söz için sade..

Bence de yakışmış.
Allah tamamına erdirsin mutluluklar

sözde şık ve sade bi elbise daha ii olur sanki isteme+ söz birlikte olacaksa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…