• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme söz kahvesi (damada özel )

canım bizde adettir büyükler anlaşır aralarında ama damat istemeye gelmaz bana çok saçma geliyo damadın gelmemesı ama kaç kişiyi ikna edebilirim kı damadın istemeyede gelmesı için :bbo:

bizimki önceden pazarlığa oturdu benle o yüden yapamadııımmmm alsanaalsanasmile ama değişik bişey olmalı ayrıca hazır satılan karışımda süper görünüyor:sm_cool: işi ticarete dökmek iyi bi fikir:enbuyukkk:

bizimki önceden pazarlığa oturdu benle o yüden yapamadııımmmm alsanaalsanasmile ama değişik bişey olmalı ayrıca hazır satılan karışımda süper görünüyor:sm_cool: işi ticarete dökmek iyi bi fikir:enbuyukkk:

benimkide benimle duramadan bu konuda pazarlik yapmaya calisiyor ama nafile kanmiycam ben.......:sm_cool:

benimkide benimle duramadan bu konuda pazarlik yapmaya calisiyor ama nafile kanmiycam ben.......:sm_cool:

kanma kanma sengözlerimebaksanab sonra herkesin içinde annesi bile sordu niye katmadın diye :D hatta her türlü karışımı yapın kızlar destekliyorum :lepi:

ama yinede abartmayın yazık damatcıklara kaydirigubbakcemile3

benimki de benle pazarlığa oturdu bak yaparsan herkesin içinde bu kahve yanlış olmuş şeker yerine tua koymuşsun derim dedi. ben de hodri meydan dedim. kahveleri ablam yaptı tuzu beraber koyduk:) benimkinin içerken halini görmeliydiniz sanki dünyanın en güzel kahvesini içiyormuş gibiydi bitanem. onun fincanını en son aldım tadını merak ettiğim için böğğ çok kötüydü. ama oh olsun hiç bişeycik diyemedi:)

bende dün yaptım tuzlu kahvesini. Bi tatlı kaşığı kahveye bi tatlı kaşığı tuz koydum. Bi yudum içmiş bırakmış pisssss:mymeka: pişman olcak içmediğineee, bide savunmasıda hazır. Neymiş "baştan şaka olsun diye uydurmuşlar adet olmş bi anlamı yokmuşki bunu içmedi die benim için bşy yapmıcağı anlamına gelmiomş"

hehee çok komikk:dance: ama ben kıyamam herhalde ya, düşünebiliyor musunuz ne iğrençtir tadı. ben bol şekerlisinden güzel bir kahve yaparım damada özel:asigim:

damada bağlı eğer çok heyecanlı utangaçsa o gece yapmam kıyamam güzel bi kahve yaparım ama yok gayet rahat pişkin olursa bas karabiberi tuzu hiç acımıycam:)))

Back