Söz Kesimi Söz ile Nişan arasında ne kadar zaman farkı olmalı???

canım sız soz yada nısan yaptıktan sonra erkek arkadasın askere gıdıcekse kesınlıkle donusunu bekle derım. ben uzun surelı bı askerlık surecı gecırmıs olmasamda yanı benımkı kısa donem yaptı ınan cok zor.ozellıkle ozel gunler dugun bayram gıbı seylerde cok canın sıkılıcak.ben ıkı bayram ve bır cok arkadasımızın dugununu gecırdık cogu dugunde aglamak geldı ıcımden...

cnm ama nişanı kız tarafı yapmaz mı nişan gününe de kız evi karar verir diye biliyorum.

cnm ama nişanı kız tarafı yapmaz mı nişan gününe de kız evi karar verir diye biliyorum.

doğrudur kız evi yapar.Ama karşı taraftan bir adım gelmezse nasıl yapar?Yapmayı düşünmüyolar ki konuşmaya bile gelmediler.Erkek tarafı gelir konuşur nişan gününe karar verilir...

haklısın cnm 10 ay sadece sözlü kalmak ta çok uzunmuş. umarım erşey istediin gibi olurr

canım söz demek kızı vermye okey demektir nişan arkasından çok geçmeden olur benim bildiğim sen aylardır bekliyorsun sanırım ben ptsi günü sözlendim 25 haziranda nişanım var 10 eylül de düğün.sözlü beklemek için cok ciddi bir neden olmalı okul askerlil iş gibi...bunlar yoksa o kadar beklmek çok fazla

valla bana kalsa söz, nişan, düğün 1 yıl içinde olup bitmeli :81:
ama ahh şu engeller.. :96:
okul
askerlik
atama
iş..
biz seneye yıldönümümüzde söz yapmak istiyoruz, ve o zaman 7. yılımızı da kutluyo olucaz.
ama ben üni 4 de, sevgilim üni 3 te olmuş olucak
nişan ne zaman olur bilemiyorum
sözü biraz daha geç yapsak, bu sefer de bunca yıllık ilişkinin bi adı konsun artık istiyoruz.
mecburen uzayacak

ya söz ve nişan aynı şey değilmi
ne fark ediyo söz isteme geldiklerinde baba verise takılır nişanda 1 hafta sonu damat getirilir takılır yani uzatmaya ne gerek varki hiç bi fark yok aralarında

Bana da söz çok saçma geliyor nedense. Ailesi gelir tanışılır bir kaç hafta sonra da istemeye gelinir. Zaten olay resmileşir ondan sonra da bir-kaç ay içinde nişan olur.Ha 5 ay sözlü kalıp üstüne 8 ay nişanlı kalmışsın ha 13 ay nişanlı kalmışsın ne farkı var ki sonuçta evlenmye 13 ay kalır gene misal olarak.

katılıyorum .........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…