nişanlılık dönemi zordur canım beklemek daha da zorlaşır.
bunu da göz ardı etme karar sizin elbette aradaki zaman öyle çok uzun değil.
mutluluklar şimdiden size
cnm acelem yok zaten askere gidecek ya 1 yıl sora. bu yüzden söz ile nişan arasını uzatıp askere gitmesine az bi süre kala nişan yapmak istiyoruz. mesela mayıs gibi söz yapsak ekim - kasım gibi de nişan yapsak insanların evlilik baskısından kurtuluruz diye düşünmüştük. çünkü daha düğüne 2buçuk yıl kadar var
isteme-söz-nişan üçlüsü düğünden en fazla 1 sene önce tamamlanmalı.
2 2,5 sene varken hiç girişme derim.
uzun süredir birlikteymişsiniz saklamak zor geliyor ama emin ol 2 2,5 sene nişanlı kalmak çok çok daha zor olacak senin için , şu an sadece sevgilinle bir ilişkin var söz nişan olunca istemesen de aileler karışıyor ve ilişki yıpranıyor, bence bekle askere gitsin gelsin seneye kış ortasında söz nişan yapar en fazla 1,5 sene bekler 2013 yazında evlenirsiniz bence daha doğru olur, bu kadar uzun vadeli planlar için söz nişan icerisine girilmemeli bence.
hayatın ne getirecegi belli degil erkege bir sey olmaz ama kız için sözlü nişanlı ayrıldı diye konusulur bizim güzide ülkemizde.
canım bence uzun falan deıl mesela ben kendımden ornek vereyım sana bız temuz 2010 sozlendık nısanımız aralık2011 de yanı tam bır bucuk sene var arasında nısandan bır bucuk sene sonrada dugun yapıcaktık o yuzden böle ayarlamıstık ama dugun tarıhını erken aldık ama nısan ıcın salon tutuldugu ıcın böle kaldı artık:))) yanı soz bı bucuk sene sonra nısan 6 ay sonra dugun olmus olucak
Bizde sizin gibi askere gitmeden söz askerden geldıkten sonrada nişan düşünüyorduk.. Ama sonradan oturup konuştuk ve 15 ayın çok zor ve uzun olucağını askerden geldıkten sonra ciddiyete döküp isteme nişan olmasına karar verdık.. İyikide öyle yapmışız..
Erkek arkadasın askere gıdıcek 15 ay görüşemıyceksınız ve bu süre içinde söz olduğu için aileler mecburen görüşmek zorunda olucak senın sorumluluğun kat ve kat artıcak..
Ailesıyle görüşüyomusun erkek arkadasının bilmıyorum ama ben söz olmamasına rağmen bile ayda en az 2 kere mutlaka görüşüyorum bu şekılde bile herşey zorken aileler karışsaydı emınım kı cok daha zor olucaktı.. Bence siz ilişkınızın boyutunun ciddi olduğuna emınsenız askerden sonrasına bırakın bence böylesı daha sağlıklı olur... Ne siz yıpranmış olursunuz ne de aıleler.. Söz ile düğün arasında 2.5 yılın olması çok çok fazla bence..
Bizde sizin gibi askere gitmeden söz askerden geldıkten sonrada nişan düşünüyorduk.. Ama sonradan oturup konuştuk ve 15 ayın çok zor ve uzun olucağını askerden geldıkten sonra ciddiyete döküp isteme nişan olmasına karar verdık.. İyikide öyle yapmışız..
Erkek arkadasın askere gıdıcek 15 ay görüşemıyceksınız ve bu süre içinde söz olduğu için aileler mecburen görüşmek zorunda olucak senın sorumluluğun kat ve kat artıcak..
Ailesıyle görüşüyomusun erkek arkadasının bilmıyorum ama ben söz olmamasına rağmen bile ayda en az 2 kere mutlaka görüşüyorum bu şekılde bile herşey zorken aileler karışsaydı emınım kı cok daha zor olucaktı.. Bence siz ilişkınızın boyutunun ciddi olduğuna emınsenız askerden sonrasına bırakın bence böylesı daha sağlıklı olur... Ne siz yıpranmış olursunuz ne de aıleler.. Söz ile düğün arasında 2.5 yılın olması çok çok fazla bence..
ama bide cnm söz yokken ailesine tek başına gitmek çok zor olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?