yaptıklarım :
*kadehleri kendim süsledim :)
*makasımı süsledim:)
*2 çatal ve 1 bıçak da süsledim pastayı kesip birbirimize yedirirken hoş olabilir :)
*kolonya şişesini kendim süsledim:)
*eminönünden minik keseler, lavanta ve minik çiçekler aldım 50 tane mıknatıslı buzdolabı süsü yaptım :) kenarına da söz tarihi, isimlerimizin baş harfi ve ikimizin resmi olan minik kağıtları tasarladım, renkli çıktılarını alıp kenarlarına zımbalamayı düşünürum
yapacaklarım :
*söz için şeker hamurundan pasta beğendim bir de kurabiye yaptırtmak istiyorum.
*annemin yapacağı ikramlar haricinde avatarımda resmini koyduğum uğur böcekli şirin ikramlardan da yapmak istiyorum.
*bir de söz yüzüklerinin olduğu kutuları da beğendim biri damat biri de gelin şeklinde minik kalpli iki kutu.
*kapıya tüllerden yuvarlak kapı süsü yapmayı düşünüyorum.
*söz tepsisi de söz yastığı da hoşuma gidiyo karar veremiyorum, o yüzden pasta gelirken kadehler ve çatalların konulacağı tepsiyi söz tepsisi gibi süslerim, yüzükleri de söz yastığına koyarım içimde kalmasın ikisi de :) malzemeleri de hazır
7 nisanda söz olacak kısmetse, hepsi bittiğinde fotoğraflarını çekip yayınlayacağım tatlım
Hee bu arada biz de söz kesildikten sonra erkekler bayanlar diye ayrılıp müzik açıp oynamayı planlıyoruz