Söz Kesimi Söz için değişik fikirleeer :))

cagla0kcbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
12
0
36
İstanbul
merhabalar,
temmuz ayında sözümüz olacak,kıyafetim,gelen çiçek,çikolata hepsini beraber seçeceğiz.bence tüm kızlar böyle yapmalı onun heyecanıda bambaşka.özellikler söz pastasını dikdörtgen ve resimli istiyoruz :) herşey çok güzel.aileler tanıştı zaten çok şükür bi problem yok..herkes mutlu olsuunnn..herkes kendi sözünde nasıl birşeyler planladığını yazsın bence herkese fikir olsun

Ben müzikli eğlenceli bir ortam osun istiyorum :) Oyüzden isteme ve söz bitdikten sonra gencleri yan odaya alıp gergin havayı stresi atma fikrim vaar
Ama tabi o ana kadar heycandn düşüp bayılmazsam

evet aslında çok güzel fikir :) ama heyacandan bende ya unutabilirim yada ortama bağlı olarak yapamayabilirim :)))

Ben müzikli eğlenceli bir ortam osun istiyorum :) Oyüzden isteme ve söz bitdikten sonra gencleri yan odaya alıp gergin havayı stresi atma fikrim vaar
Ama tabi o ana kadar heycandn düşüp bayılmazsam

Yaptıklarım :

*Kadehleri kendim süsledim :)
*Makasımı süsledim:)
*2 çatal ve 1 bıçak da süsledim pastayı kesip birbirimize yedirirken hoş olabilir :)
*kolonya şişesini kendim süsledim:)
*Eminönünden Minik keseler, lavanta ve minik çiçekler aldım 50 tane mıknatıslı buzdolabı süsü yaptım :) kenarına da söz tarihi, isimlerimizin baş harfi ve ikimizin resmi olan minik kağıtları tasarladım, renkli çıktılarını alıp kenarlarına zımbalamayı düşünürum

Yapacaklarım :

*söz için şeker hamurundan pasta beğendim bir de kurabiye yaptırtmak istiyorum.
*Annemin yapacağı ikramlar haricinde avatarımda resmini koyduğum uğur böcekli şirin ikramlardan da yapmak istiyorum.
*bir de söz yüzüklerinin olduğu kutuları da beğendim biri damat biri de gelin şeklinde minik kalpli iki kutu.
*kapıya tüllerden yuvarlak kapı süsü yapmayı düşünüyorum.
*söz tepsisi de söz yastığı da hoşuma gidiyo karar veremiyorum, o yüzden pasta gelirken kadehler ve çatalların konulacağı tepsiyi söz tepsisi gibi süslerim, yüzükleri de söz yastığına koyarım içimde kalmasın ikisi de :) Malzemeleri de hazır

7 nisanda söz olacak kısmetse, Hepsi bittiğinde fotoğraflarını çekip yayınlayacağım tatlım

Hee bu arada biz de söz kesildikten sonra erkekler bayanlar diye ayrılıp müzik açıp oynamayı planlıyoruz

Gerçekten çok güzel fikirler özellikle kapı süsünü çok beğendim :))

söz elbisemi DÜN aldıkk :) yarın fotoğrafını ekleyeceğim..kızlar işallah beğenirsiniz ve fikir olur :) siya ve mercan renkli kısa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…