• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz için değişik fikirleeer :))

cagla0kcbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
12
0
36
İstanbul
merhabalar,
temmuz ayında sözümüz olacak,kıyafetim,gelen çiçek,çikolata hepsini beraber seçeceğiz.bence tüm kızlar böyle yapmalı onun heyecanıda bambaşka.özellikler söz pastasını dikdörtgen ve resimli istiyoruz :) herşey çok güzel.aileler tanıştı zaten çok şükür bi problem yok..herkes mutlu olsuunnn..herkes kendi sözünde nasıl birşeyler planladığını yazsın bence herkese fikir olsun

Ben müzikli eğlenceli bir ortam osun istiyorum :) Oyüzden isteme ve söz bitdikten sonra gencleri yan odaya alıp gergin havayı stresi atma fikrim vaar :p
Ama tabi o ana kadar heycandn düşüp bayılmazsam :D

evet aslında çok güzel fikir :) ama heyacandan bende ya unutabilirim yada ortama bağlı olarak yapamayabilirim :)))

Ben müzikli eğlenceli bir ortam osun istiyorum :) Oyüzden isteme ve söz bitdikten sonra gencleri yan odaya alıp gergin havayı stresi atma fikrim vaar :p
Ama tabi o ana kadar heycandn düşüp bayılmazsam :D

Yaptıklarım :

*Kadehleri kendim süsledim :)
*Makasımı süsledim:)
*2 çatal ve 1 bıçak da süsledim pastayı kesip birbirimize yedirirken hoş olabilir :)
*kolonya şişesini kendim süsledim:)
*Eminönünden Minik keseler, lavanta ve minik çiçekler aldım 50 tane mıknatıslı buzdolabı süsü yaptım :) kenarına da söz tarihi, isimlerimizin baş harfi ve ikimizin resmi olan minik kağıtları tasarladım, renkli çıktılarını alıp kenarlarına zımbalamayı düşünürum

Yapacaklarım :

*söz için şeker hamurundan pasta beğendim bir de kurabiye yaptırtmak istiyorum.
*Annemin yapacağı ikramlar haricinde avatarımda resmini koyduğum uğur böcekli şirin ikramlardan da yapmak istiyorum.
*bir de söz yüzüklerinin olduğu kutuları da beğendim biri damat biri de gelin şeklinde minik kalpli iki kutu.
*kapıya tüllerden yuvarlak kapı süsü yapmayı düşünüyorum.
*söz tepsisi de söz yastığı da hoşuma gidiyo karar veremiyorum, o yüzden pasta gelirken kadehler ve çatalların konulacağı tepsiyi söz tepsisi gibi süslerim, yüzükleri de söz yastığına koyarım içimde kalmasın ikisi de :) Malzemeleri de hazır

7 nisanda söz olacak kısmetse, Hepsi bittiğinde fotoğraflarını çekip yayınlayacağım tatlım :8:

Hee bu arada biz de söz kesildikten sonra erkekler bayanlar diye ayrılıp müzik açıp oynamayı planlıyoruz :9:

Gerçekten çok güzel fikirler özellikle kapı süsünü çok beğendim :))

yaptıklarım :

*kadehleri kendim süsledim :)
*makasımı süsledim:)
*2 çatal ve 1 bıçak da süsledim pastayı kesip birbirimize yedirirken hoş olabilir :)
*kolonya şişesini kendim süsledim:)
*eminönünden minik keseler, lavanta ve minik çiçekler aldım 50 tane mıknatıslı buzdolabı süsü yaptım :) kenarına da söz tarihi, isimlerimizin baş harfi ve ikimizin resmi olan minik kağıtları tasarladım, renkli çıktılarını alıp kenarlarına zımbalamayı düşünürum

yapacaklarım :

*söz için şeker hamurundan pasta beğendim bir de kurabiye yaptırtmak istiyorum.
*annemin yapacağı ikramlar haricinde avatarımda resmini koyduğum uğur böcekli şirin ikramlardan da yapmak istiyorum.
*bir de söz yüzüklerinin olduğu kutuları da beğendim biri damat biri de gelin şeklinde minik kalpli iki kutu.
*kapıya tüllerden yuvarlak kapı süsü yapmayı düşünüyorum.
*söz tepsisi de söz yastığı da hoşuma gidiyo karar veremiyorum, o yüzden pasta gelirken kadehler ve çatalların konulacağı tepsiyi söz tepsisi gibi süslerim, yüzükleri de söz yastığına koyarım içimde kalmasın ikisi de :) malzemeleri de hazır

7 nisanda söz olacak kısmetse, hepsi bittiğinde fotoğraflarını çekip yayınlayacağım tatlım :8:

Hee bu arada biz de söz kesildikten sonra erkekler bayanlar diye ayrılıp müzik açıp oynamayı planlıyoruz :9:

söz elbisemi DÜN aldıkk :) yarın fotoğrafını ekleyeceğim..kızlar işallah beğenirsiniz ve fikir olur :) siya ve mercan renkli kısa :)

$08-04-12-11-02b.jpg yorum alıyım lütfenn
söz elbisemi DÜN aldıkk :) yarın fotoğrafını ekleyeceğim..kızlar işallah beğenirsiniz ve fikir olur :) siya ve mercan renkli kısa :)

Back