• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz icin bu kiyafet nasil ?

öyle oluyo malesef... sonra onun daha bayramı seyranı da var canım :1:

ben onceden bayramlarda normal elbiseler giyerdim, ama sözlü bi bayan olduktan sonra tonlarca kapı seni bekliyo gelin gelcek diye:1: bir de o zamanlarda dikkat etmek zorunda kalıyosun ne gysem ne giysem seklinde

acık sacık olsa olmuyo, cok agır olmamalı, cok salaş olmamalı, amaaan hepsi bi dert

neyse canımız sagolsun tatlımm bunlar güzel telaşlar Allah eksikligini göstermesin kimseeye:34:

AMMIIINNNN ....abooo dogru ben unuttum bayrami allah yandik valla bizim söz bayramdan 1-2hfta önce hemen ardindan bide bayram var ohoooo ama insan bikere yasiyor herhalde hayatinda böyle heycanlari neyse yasayip görcez artik

H&M

Kizlar bende istemeye geldikleri gün bu elbiseyi giymeyi düsünüyorum.. ayni gün söz olurmu onu bilmiyorum daha.. ailelerimiz pazar günü tanisacak.. söz olsada o gün abartili giyinmek istemiyorum..

bende bukadar bol durmuyor.. altina siyah corap giymek istiyorum ve bende bukadar kisada degil.. corabi da böyle düsünüyorum

Product Detail | H&M DE

fikirlerinize neler??

H&M

Kizlar bende istemeye geldikleri gün bu elbiseyi giymeyi düsünüyorum.. ayni gün söz olurmu onu bilmiyorum daha.. ailelerimiz pazar günü tanisacak.. söz olsada o gün abartili giyinmek istemiyorum..

bende bukadar bol durmuyor.. altina siyah corap giymek istiyorum ve bende bukadar kisada degil.. corabi da böyle düsünüyorum

Product Detail | H&M DE

fikirlerinize neler??

bence biraz daha özel birsey bakmalisin biraz fazla sade gibi gösterdigin elbise...birde ne bileyim ben H&M´den tercih etmezdim böyle özel bir an icin alacagim kiyafeti sonucta tek bir kere yasayacagiz o anlari...

H&M

Product Detail | H&M DE
fikirlerinize neler??

Bence günlük bir elbise bu H&M de almak istiyorsan cogu zaman böyle daha kibar elbiseler oluyor saten kumasindan dize kadar fln :34: yada Orsaya bak pek fazla olmasada ordada güzel elbiseler oluyor...:1:

Back