• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Isteme-söz-nisan hepsi bi arada ! Yardim lutfen ...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
evet canım hepsi bir insalalh benim kesin degil daha tarih.:26: bende böyle tür istiyom kuzu ben hiç netten bakmadım dedim magazaya gidip alırım giyerim dedim.ama benimde istediğim böyle uzun ve cok acık olmıycak dantelli istiyom bende.canım netten bakayım bende bulursam yollarım ama ben magazadan almak istiyom eger nasip aolurda alırsam resmini yollarım begendiklerimide atarım canım resimlerini.buarada Allah hayırlı ugurlu etsin canım zevklerimiz ve isteklerimiz aynı insallah buluruz böyle ben hiç dısarda bakmadım bi bakayım.ama ben 1. ve 6. mavi olanı cok begendim birinciyi encok begendim

InsaAllah sende istedigin modeli bulup, hayal ettigin nisani yasarsin :38:
Böyle sade ve dantelli modeller bugünlerde zor bulunuyor sanirim, artik hep ayni modeller satiliyor : straplez, prenses, ... :25:
Cok sevinirim buradan bize bir kaç resim yollayabilirsen. Senin deneme sansin var Turkiye' desin. Diktirmeye çok isterler mi sence ? :26:

ınsaallah sende istedigin modeli bulup, hayal ettigin nisani yasarsin :38:
Böyle sade ve dantelli modeller bugünlerde zor bulunuyor sanirim, artik hep ayni modeller satiliyor : Straplez, prenses, ... :25:
Cok sevinirim buradan bize bir kaç resim yollayabilirsen. Senin deneme sansin var turkiye' desin. Diktirmeye çok isterler mi sence ? :26:

oyy kuzum benim insallah sende bulursun yurt dısındada vardır muhakkak kuzum acık vardır ama hep demi sende diktir canım burdan modellere bakıp diktir.ne kadara dikerler bilmiyom kuzu.evet bende istemiyom öyle acık giyemem asla benimki cok kıskanc ve istemez asla.insallah o evrelere gelirimde denerim canım insallah bakalım:26:insallah o günleride görürüm:21:insallah sende cok mutlu olursun canım allah razı olsun.ben model buldukca sana atarım canım

Canimmm çok tesekkürler yorumun için ! Allah hepimize mutlu günler nasip etsin :38:
Ya evet bu tip elbiseler zor bulunuyor, simdi ki elbiseler ya çok açik ya çok kapali... :19:
3. güzel de sonra düsündüm belki çok fazla siradan durabilir. Nisan oldugu belli olsun diye, daha çok öbür modellerden tercih edebilirim :16:

ben de benzer bi kıyafet aradım balo için gecen yıl bulamayınca diktirdm :) dizdeydi ama benimki,boyum kısa diye uzun istemedim :1:

$20131012_173017_edit0.jpg $20131012_173026_edit0.jpg

Bence direkt magazaya gidip alın. Benim nişan evde olacak. Sozlumle ilk girdiğim magazada ilk denedigim elbiseyi aldik. Çünkü uzerimde gördüm icime sindi. Basenim olmadigi icin birkac küçük tadilat yapiliyor. Birde göbek sorunu olanlara tavsiyem var. Pentinin gobek ve basen toparlayan çorabı var muhakkak alın. Elbisemi giyinmek için sabirsizlaniyorum :)

Bende diktirmeni değil, mağazalarda deneyip almanı öneririm ama yurtdışında yaşıyorum demişsin sanırım, o yüzden bilemiycem. :44: Diktirmek hem çok pahalıya gelir, hem de çok iyi bir terzi bulman gerekir.
İnternetten kıyafet beğenmekten nefret ediyorum. Bir fotoğraf koymuşlar, beğeniyorsun ama kim dikmiş, nerden alınmış, kaça satılmış belli değil:47: Diktirmeye de güvenemiyorum ben, moda tasarımcı falan bulursan amenna, ama her terziyle olacak iş değil. Hem de çok basit bir kıyafet bile, dikimle gereksiz pahalı oluyor.
Bende senin gibi üçünü bir arada yaptım. Aynı senin gibi 20-30 kişi oldu. Hani laf aramızda, nişan söz bir arada diyoruz ama nişanın ağırlığı olmuyor evdeki törenlerde. Kahve dağıtacaksın, yüzükleri takacak bir de pasta keseceksiniz. Topu topu hepsi bu işte. Ama sen diyorsan ki, yok bizimki sazlı çalgılı, ortada göbek atmalı olacak..:21: O zaman 2. bir kıyafet olarak o uzun elbiseleri giy derim. Törenin nasıl olacağını iyi analiz et, daha bunun düğünü var, kına gecesi var, yakınlarımızın düğünleri var. Buluruz abiye giyecek yerler elbette yaa:1: Kısacası; günün nasıl geçeceğini iyi analiz etmeni ve ona göre kıyafet giymeni öneririm. Şimdiden iyi şanslar canım...

Bende diktirmeni değil, mağazalarda deneyip almanı öneririm ama yurtdışında yaşıyorum demişsin sanırım, o yüzden bilemiycem. :44: Diktirmek hem çok pahalıya gelir, hem de çok iyi bir terzi bulman gerekir.
İnternetten kıyafet beğenmekten nefret ediyorum. Bir fotoğraf koymuşlar, beğeniyorsun ama kim dikmiş, nerden alınmış, kaça satılmış belli değil:47: Diktirmeye de güvenemiyorum ben, moda tasarımcı falan bulursan amenna, ama her terziyle olacak iş değil. Hem de çok basit bir kıyafet bile, dikimle gereksiz pahalı oluyor.
Bende senin gibi üçünü bir arada yaptım. Aynı senin gibi 20-30 kişi oldu. Hani laf aramızda, nişan söz bir arada diyoruz ama nişanın ağırlığı olmuyor evdeki törenlerde. Kahve dağıtacaksın, yüzükleri takacak bir de pasta keseceksiniz. Topu topu hepsi bu işte. Ama sen diyorsan ki, yok bizimki sazlı çalgılı, ortada göbek atmalı olacak..:21: O zaman 2. bir kıyafet olarak o uzun elbiseleri giy derim. Törenin nasıl olacağını iyi analiz et, daha bunun düğünü var, kına gecesi var, yakınlarımızın düğünleri var. Buluruz abiye giyecek yerler elbette yaa:1: Kısacası; günün nasıl geçeceğini iyi analiz etmeni ve ona göre kıyafet giymeni öneririm. Şimdiden iyi şanslar canım...

Kesinlikle hak veriyorum birde diyelim ki siparis verdin ve geldi ama uzerinde resimde gördüğün gibi durmadi. Resmen kumar gibi birşey bu. Bende cok baktım internetten nasıl birsey alsam diye haftalarca ama istedigim gibi birşey bulamamistim. Geçen hafta modaevine gittik sagolsun cok ilgilendiler. Nisanin nerde olacağını falan sorup ona gore oneride bulundu.ve ilk denedigim elbiseyi aldim. Tasarimci süleyman Demirel in elbise. 495 tl ye aldık. Benim göbek var basen yok oyuzden birkac ufak çalışma olacak üzerinde. Ilgilenen olursa tavsiyede bulunabilirim

Kesinlikle hak veriyorum birde diyelim ki siparis verdin ve geldi ama uzerinde resimde gördüğün gibi durmadi. Resmen kumar gibi birşey bu. Bende cok baktım internetten nasıl birsey alsam diye haftalarca ama istedigim gibi birşey bulamamistim. Geçen hafta modaevine gittik sagolsun cok ilgilendiler. Nisanin nerde olacağını falan sorup ona gore oneride bulundu.ve ilk denedigim elbiseyi aldim. Tasarimci süleyman Demirel in elbise. 495 tl ye aldık. Benim göbek var basen yok oyuzden birkac ufak çalışma olacak üzerinde. Ilgilenen olursa tavsiyede bulunabilirim

Nişanlığın bittiğinde fotoğrafını at ta görelim canım, hayırlı olsun şimdiden ayrıca. Aslında o kadar çok seçenek var ki dışarıda hiç internette kaybolmaya gerek yok. Tabi yaşadığın ilde bulamama ihtimalin olabiliyor o ayrı. O zamanda büyük illeri gezmek lazım, imkanlar ölçüsünde.

Nişanlığın bittiğinde fotoğrafını at ta görelim canım, hayırlı olsun şimdiden ayrıca. Aslında o kadar çok seçenek var ki dışarıda hiç internette kaybolmaya gerek yok. Tabi yaşadığın ilde bulamama ihtimalin olabiliyor o ayrı. O zamanda büyük illeri gezmek lazım, imkanlar ölçüsünde.

Teşekkür ederim canım. Nişanlığım tamamlansın nişan günü sizin için bir foto cektirip koyarım ;) ben kadikoyden aldım. Evet bazı arkadaslar yaşadıkları yer yüzünden pek bulamiyorlar :( umarım diledikleri kiyafeti iclerine sinerek bulur giyerler. Yurtdisindaki arkadaslar icinde aslında secenek cok fazla ama fiyatlar biraz yüksek. Mesela almanya yada fransada kolaylikla bulunuyor akrabalarimdan biliyorum ama dediğim gibi biraz pahalı :( inşallah herşey herkesin dilediği gibi olur:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canm oncelikle hayirli ugurlu olsunn..Allah tamamina erdirsinn..

Elbiselerden ben en cok maviyi begendim 2. Sirada da yesil gelir.. hos elbiseler bencee.. ve sac modelleri de super olur bu tarzlarlaa

Bence sen en cok kendi icine sineni yapmaya bak.. evde olsa da bu senin nisanin ve bence dizalti bir elbise tek basina sonuk kalir.. yani dedigin gibi kahve ikram ederken sade bir elbise giyip sonra değiştirebilirsin cok da guzel olurr.. kiz istemede nasil bi elbise giyilebilir dersen ornek olarak benm basliga goz at istersen ama gene icone sinen en mantiklisi olacaktirr ;))
Kalem etek icine dar bluz da olabilirr..istedigin gibi dar klasik bir elbise deee..

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

Hayırlı olsun cnm.. Ben tercih ettiğin elbiseleri beğendim.. Zaten bu sene dantel çok moda ve ben de çok beğeniyorum..
Benim de aynen seninki gibi isteme söz nişan birarada olucak 23 kasım 2013 te...
Ben de evde olmasına rağmen pudra rengi uzun askılı bir elbise tercih ettim. Saçımıda tek taraftan çiçekle tutturmalı bir model düşünüyorum.. Sadece kahveleri servis edip oturmayı düşünüyorum açıkcası:1:
Self servis şeklinde yemek masasına koyucaz ikramları ,dileyen istediğinden alsın ,o gün hizmet edemem valla:))
Yüzük tepsisi olarak, çeyiz sandığı adında bir kullanıcı var instagramda şiddetle öneririm..
Ben ordan yaptırdım tepsimi..onun dışında bohça işine girmeyi düşünmüyoruz biz.ailelerimizin de öyle gelenekçi tarafları yok biz ne istersek tamam diyorlar sağolsunlar..şimdilik böyle:) herkese bu özel günlerimizi mutluluk ve büyük heyecanlarla atlatmayı dilerim:)

Kizlar hepinize tesekkür ediyorum, uzun zamandir gelememistim... Öncelikle cevap vermedigim için sizden özür dilerim.
Bizim durumlar biraz karisti o siralar, pek yazmaya keyfim yoktu. Ama çok sukur zor gunler geçti... Geçti de daha nisanli degilim ! Bakiyorum da bir çok yorum yazan arkadasimiz nisanlanmis ya da evlenmis, Allah mutlu etsin sizleri :38:
InsaAllah bizde Eylul'de nisanlaniriz artik, çok sabirsizlaniyorum :1:

Back