Sırtını kafamda hayal ettim az çok şimdi.
İlk görüşmenizse inan çok önemli yani ilk görüşmede hanım ol yani böyle sakin düz ol.
Sonra nişanda düğünde istediğini giyersin ama ilk görüntü cidden önemli.
Aile büyükleri hmm iddialı giyinmeyi saygısızlık olarak görüyorlar.
Sırtını saçların kapatacak belli ki o zaman hiç sorun yok etek boyu nasıl ?
dizde canım eteği kısa değil yani.evet ilk irtiba önemli gerçektende .evet benim annem rahattır bu konuda ama onlları hesba katarak diyor bunu giy diye bugün gittim aldım ama elbise siyah düz zaten normal yani.
geri kafalı olduğumu düşünmeni istemem ama bence takım elbiseyi giy
nişanında dekolte giyersin istersen ama sözde biraz ciddi giyimden yanayım ben
tabii senin kararın belliki elbiseden yana olacak ama ben annene katılıyorum
geri kafalı olduğumu düşünmeni istemem ama bence takım elbiseyi giy
nişanında dekolte giyersin istersen ama sözde biraz ciddi giyimden yanayım ben
tabii senin kararın belliki elbiseden yana olacak ama ben annene katılıyorum
canım elbetteki elbise daha cici olur yaşına hitap eder ama ilk intiba gerçekten önemlidir ilk defa tanışacağın insanların yanında daha ciddi bişeyler giymen daha hoş olur tabi seçim senin yinede mutluluklar dilerim
canım elbetteki elbise daha cici olur yaşına hitap eder ama ilk intiba gerçekten önemlidir ilk defa tanışacağın insanların yanında daha ciddi bişeyler giymen daha hoş olur tabi seçim senin yinede mutluluklar dilerim
arkadaşlar cumartesi sözüm var şimdi iki alternatif var önümde birncisi siyah takım elbise diğeri yine siyah bir elbise sırtı açık ama biraz çok değil .yani benim tarzım ikncisi kesnlikle ama annem tutturdu bu olmaz diye .çok açık değil elbise ama yok olmaz diğerini giy diyor .diğeride bana çok resmi geliyor .sizce ne yapsam?
BEN KESİNLİKLE İKİNCİSİNİ SEÇERDİM,RESMİNİ GÖRMEDEN SÖYLÜYORUM AMA.BİRİNCİSİ İŞ YEMEĞİNE GİDİYORMUŞSUN YA DA MESLEKİ BİR ORGANİZASYONA GİDİYORMUŞSUN GİBİ OLUR.
yeni bir şey alma gibi alternatifin yokmu
bende ikisi arasında kalırdım,eğer elbiseyi tercih ediceksen üstüne şık bir boleroda giyebilirsin bence ama elbise uzunsa ve fazla dekolte değilse,yoksa takımı tercih ederdim..