Söz Kesimi Söz gecemde ne giysem?

dizde canım eteği kısa değil yani.evet ilk irtiba önemli gerçektende .evet benim annem rahattır bu konuda ama onlları hesba katarak diyor bunu giy diye bugün gittim aldım ama elbise siyah düz zaten normal yani.

geri kafalı olduğumu düşünmeni istemem ama bence takım elbiseyi giy
nişanında dekolte giyersin istersen ama sözde biraz ciddi giyimden yanayım ben
tabii senin kararın belliki elbiseden yana olacak ama ben annene katılıyorum

yok canım estağfurulla neden öle sanayım .evet aannemde öle dior işte daha resmi diye .

canım elbetteki elbise daha cici olur yaşına hitap eder ama ilk intiba gerçekten önemlidir ilk defa tanışacağın insanların yanında daha ciddi bişeyler giymen daha hoş olur tabi seçim senin yinede mutluluklar dilerim

canım elbetteki elbise daha cici olur yaşına hitap eder ama ilk intiba gerçekten önemlidir ilk defa tanışacağın insanların yanında daha ciddi bişeyler giymen daha hoş olur tabi seçim senin yinede mutluluklar dilerim

BEN KESİNLİKLE İKİNCİSİNİ SEÇERDİM,RESMİNİ GÖRMEDEN SÖYLÜYORUM AMA.BİRİNCİSİ İŞ YEMEĞİNE GİDİYORMUŞSUN YA DA MESLEKİ BİR ORGANİZASYONA GİDİYORMUŞSUN GİBİ OLUR.
yeni bir şey alma gibi alternatifin yokmu

bende ikisi arasında kalırdım,eğer elbiseyi tercih ediceksen üstüne şık bir boleroda giyebilirsin bence ama elbise uzunsa ve fazla dekolte değilse,yoksa takımı tercih ederdim..

bence madem elbisenin dekoltesi kafa karıstırıo brz daha dekoltesiz elbise almayı deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…