• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz gecemde ne giysem?

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
arkadaşlar cumartesi sözüm var şimdi iki alternatif var önümde birncisi siyah takım elbise diğeri yine siyah bir elbise sırtı açık ama biraz çok değil .yani benim tarzım ikncisi kesnlikle ama annem tutturdu bu olmaz diye .çok açık değil elbise ama yok olmaz diğerini giy diyor .diğeride bana çok resmi geliyor .sizce ne yapsam?

ıkıncı alternatıf tabıkı de .eger cok acık sırt dekoltesı yok ıse ,kesınlıkle onu gıymelısın .yasına hıtap etmelı gıydıgın de degıl mı ama .

sıyah takım elbıse cok olgun yaslar ıcın bence canım .hem de dedıgın gıbı cok resmı olur .

Son düzenleme:
ıkıncı alternatıf tabıkı de .eger cok acık sırt dekoltesı yok ıse ,kesınlıkle onu gıymelısın .yasına hıtap etmelı gıydıgın de degıl mı ama .

sıyah takım elbıse cok olgun yaslar ıcın bence canım .

bencede .zaten çok açık değil bide saçımı maşa yapıp salıcam yani kapanıcak ama annem dior öbür türlü daha iyi falan kafamı karıştırdı işte.

Bence de elbise daha doğru tercih gibi duruyor.Ama ne giyersen giy mutlu ol arkadaşım.Şimdiden tebrikler.

Bence de elbise daha doğru tercih gibi duruyor.Ama ne giyersen giy mutlu ol arkadaşım.Şimdiden tebrikler.
bende öle düşündüm ama bugün gittim takım elbise aldım bide annemin zoruyla .ama diğerini giyeceğim daha rahat ederim diye düşünüyorum .
iyi dileklerin için teşşekür ederim tatlım .

canım takım elbisemi bugün aldım beli ve paçası yapılıyor yarın alıcam .

Takım elbisedense elbise sözünde daha şık olur bencede
Ailen,sözlün,ailesi arkadaki dekolteyi yadırgamıyorsa gönül rahatlığıyla giyebilirsin

belle şimdi forumda yaşadıklarından sebep sana ne giysen yakışır bu güzellikte diyeceğim ama demiyorum :37:
şaka bir yana bence takım elbise böyle toplantı gibi bir hava verir,sade düz bir elbise her zaman iş yapar.
ben giymezdim sözümde çünkü eşimin ailesi böyle aile arasında olan bir söz için böyle bir sırt dekoltesini garipselerdi.
ama eğer iki aile için de sorun yoksa ki olmaması da gayet doğal siyah elbise doğal bir topuz az bir makyaj çok güzel olacaktır.
mutluluklar bu arada :16:

belle şimdi forumda yaşadıklarından sebep sana ne giysen yakışır bu güzellikte diyeceğim ama demiyorum :37:
şaka bir yana bence takım elbise böyle toplantı gibi bir hava verir,sade düz bir elbise her zaman iş yapar.
ben giymezdim sözümde çünkü eşimin ailesi böyle aile arasında olan bir söz için böyle bir sırt dekoltesini garipselerdi.
ama eğer iki aile için de sorun yoksa ki olmaması da gayet doğal siyah elbise doğal bir topuz az bir makyaj çok güzel olacaktır.
mutluluklar bu arada :16:

canım sırtı çok açık değil yani yarım açık saçımı maşa yapmayı düşünüyoruz saçım uzun zaten kapatır sırtı .şimdi benim ailem normalde diğer aile biraz muhafazzakar gibi yani hiç görmedim yeni tanışma olucak ama öleymiş öle dedi biizmki .
ama dediğim gibi takım çok resmi durur ya bide be hiç alışık değilim takım elbiseye .

arkadaşlar cumartesi sözüm var şimdi iki alternatif var önümde birncisi siyah takım elbise diğeri yine siyah bir elbise sırtı açık ama biraz çok değil .yani benim tarzım ikncisi kesnlikle ama annem tutturdu bu olmaz diye .çok açık değil elbise ama yok olmaz diğerini giy diyor .diğeride bana çok resmi geliyor .sizce ne yapsam?

takım giyme tabıkıde ben hıc sevmem,sankı toplantıya gıder gbi,yok yok gıyme ,bu arada hayırlı olsun :46: sırtı açıksa hoş bı şal atarsın desensız şifon gibi

canım sırtı çok açık değil yani yarım açık saçımı maşa yapmayı düşünüyoruz saçım uzun zaten kapatır sırtı .şimdi benim ailem normalde diğer aile biraz muhafazzakar gibi yani hiç görmedim yeni tanışma olucak ama öleymiş öle dedi biizmki .
ama dediğim gibi takım çok resmi durur ya bide be hiç alışık değilim takım elbiseye .

Sırtını kafamda hayal ettim az çok şimdi.
İlk görüşmenizse inan çok önemli yani ilk görüşmede hanım ol yani böyle sakin düz ol.
Sonra nişanda düğünde istediğini giyersin ama ilk görüntü cidden önemli.
Aile büyükleri hmm iddialı giyinmeyi saygısızlık olarak görüyorlar.
Sırtını saçların kapatacak belli ki o zaman hiç sorun yok etek boyu nasıl ?

ıkısı arasında kalırsan da,sırtı bıraz daha kapalı renklı şirin diz boyunda,hoş bı elbıse alabılırsın,maşalı saça da harıka olur,hem daha pozıtıf bır hava verır :51:

mutluluklar canım resim ekleseydin daha iyi olurdu ama annenide ikna et gönlünü kırma sonuçta annen sen onun canı ciğerisin ben yavrumu her kucağıma aldığımda mutlulukla ona sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum annen hele ki seni büyütmüş beğendiğin elbiseni giy ama annenide ikna et öptm hayat boyu mutluluklar dilerim sevdiklerin yanından hiç eksik olmasın.:16::16::16:

Back